.Alar. kirjutas:
Krt, on kõrvu jäänud, et kiiruskaamerasse sõit on suht odav aga tutkit. 2 kaameraklõpsu reedel (mõlemad kogemata möödasõidul

) läksid kokku maksma 75euri, 1 oli 109km/h ja teine 106km/h, vastavalt siis 42 ja 33 euri.
3 eurot kilomeeter on ju, pole ju mingi paar kilomeetrit üle rikkumised, et hea odav oleks. Mina sain ka +4 kunagi, kuna mingi maanteehirm arvas ka, et seal on mõistlik julmalt pidurdada. Vastu ei tulnud siis mööda, aga kuna hiljuti sai teised valuveljed alla ja GPS polnud ka küljes, siis suutsin ikkagi 1km/h ületada, ei teadnud päris täpselt reaalse ja spido erinevust. Eelmistega oli paar km suurem vahe. 97 pealt vist veel ei teinud või oli 96.
neG kirjutas:
Mulle ei meeldi üldse üldistada aga tahaks lihtsalt mainida et paljud lääne-virumaa politseinikud on ühed v......d ussid, endal ka paar kokkupuudet olnud.
Sõitis 99km/h 90 alas, mis oli ajutiselt 70 alaks tehtud, sest jooni ei olnud maas, ainult need peenikesed kriipsud. Sirge, puhas, lai tee.
Tahaks veits ropendada nende .... kohta, aga paraku pole see internet eriti anonüümne koht

+29 on kogematta juhtumine ja politsei poolne mägra mängimine. No sorry siin ei oska küll kuidagi kaasa tunda. Julged teha siis maksa ka. See ei olnud ju siis mingi 90 ala vaid 70 ala. Kas 30 märgi ja pindamise korral oleks pidanud samamoodi +69 läbi sõrmede vaatama? See on ju teada tuntud tõde, et pigem meeldib mõõta kuskil piirangute alas, eriti veel ajutiste.
jan021 kirjutas:
Saabusin siis laupäeval 2 nädalat kestnud komandeeringust ning kuigi ma tavaliselt oma rahaasjadel pangas eriti silma peal ei hoia, siis mõtlesin et igaks juhuks vaatan oma selle kuu jooksul tehtud kulutused üle, et mingitki pilti endale selgeks saada.
Suur oli aga mu üllatus kui ühelt Swedi kontolt avastasin 3 makset mis tehtud 6 ja 7 sept Serbia ning Prantsusmaa tolliputkades kogusummas ca 35 eur.
Kui sa oma kontomuutustel silma peal ei hoia, siis kust tead, et sedasi pole juba 2a toimitud. Paar väikest makset iga kuu, mis jääb märkamata. Samas kui sa ütled et tead mis tehingud, siis kas sul kontoväljavõte sellele kaardile ikka alles? Natuke imelik. Samas kannataks äkki pangast uurida, et panna mingi päeva ja kuu limiidid peale. Panna igale poole ainult 1 euro (maksed, väljavõtmine jne). Siis äkki ei õnnestuks kasutada. Samas jah tõesti on piisavalt selliseid kohti, kus isegi pin koodi pole vaja. Näiteks Saksamaa poolt tulles viimane kiirteemaksu putka leedus. Ei mingit pini, allkirja ega midagi. Lihtsalt ulatatakse kaart tsekiga tagasi ja kõik

. Samas olen ka mõelnud, et kuidas näiteks lennukis kaardimaksed toimuvad. Vaevalt nad seal online on, seega samamoodi tagasiside puudub ja saavad sellisel viisil oste sooritada. Arvatavasti sünkroniseeritakse pärast kuskil maapeal olles. Võimalik et need teemaksu putkad mingil sarnasel lahendusel.
sander147 kirjutas:
Jan021:
Pane see panga konto kinni. Tee uus. Kaovad probleemid jäädavalt.
Selles poleks ma nii kindel. Pärast oled kuskil makseprobleemide registris ja katsu siis laenu saada ja seletada, et sina pole võlglane jne. Pigem lihtsam neid asju klattida.