Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 23.05.2025 20:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 679, 680, 681, 682, 683, 684, 685 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 26.09.2012 18:03 
Kasutaja avatar

Raisk, tele 2 pulgal läks allalaadimise limiit 20kb/seki peale kuni järgmise kuuni :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 18:18 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Kui sa oma kontomuutustel silma peal ei hoia, siis kust tead, et sedasi pole juba 2a toimitud. Paar väikest makset iga kuu, mis jääb märkamata. Samas kui sa ütled et tead mis tehingud, siis kas sul kontoväljavõte sellele kaardile ikka alles? Natuke imelik. Samas kannataks äkki pangast uurida, et panna mingi päeva ja kuu limiidid peale. Panna igale poole ainult 1 euro (maksed, väljavõtmine jne). Siis äkki ei õnnestuks kasutada. Samas jah tõesti on piisavalt selliseid kohti, kus isegi pin koodi pole vaja. Näiteks Saksamaa poolt tulles viimane kiirteemaksu putka leedus. Ei mingit pini, allkirja ega midagi. Lihtsalt ulatatakse kaart tsekiga tagasi ja kõik :). Samas olen ka mõelnud, et kuidas näiteks lennukis kaardimaksed toimuvad. Vaevalt nad seal online on, seega samamoodi tagasiside puudub ja saavad sellisel viisil oste sooritada. Arvatavasti sünkroniseeritakse pärast kuskil maapeal olles. Võimalik et need teemaksu putkad mingil sarnasel lahendusel.
sander147 kirjutas:
Jan021:
Pane see panga konto kinni. Tee uus. Kaovad probleemid jäädavalt.

Selles poleks ma nii kindel. Pärast oled kuskil makseprobleemide registris ja katsu siis laenu saada ja seletada, et sina pole võlglane jne. Pigem lihtsam neid asju klattida.

Käisin viimase kahe aasta makseajaloo läbi sellest hetkest saadik kuniks see kaart suletud sai (sama tegi ka pank) ja tolle suletud kaardi pealt ei leitud muid tehinguid kui vaid need 3 mainitud makset. Väikseid limiite jms peale panna ei saa, kuna aegajalt on vaja ka suuremaid makseid läbi konto teha. Pealegi limiitide muutmine käiks nende kaartide kohta mis aktiivsed on (ja millega probleeme ei ole), mitte aga selle kaardi kohta mis ammu suletud panga poolt on (kuna seal on niigi praeguseks 0 limiit ja kaarti nende arust enam ei eksisteeri). Kuna pank on sellest teadlik et vana kaart kusagil kurjamite valduses on, siis õnneks on seal ainult ajakulu mis kaasneda võib. Samuti lubasid nad vana kaardi andmed kõik kusagile pankadevahelisse blacklisti ka edastada.
Kontot kinni ka panna ei saa, kuna vormistasin just kodulaenu ära ning kogu see kodulaen jookseb läbi selle konto, millega too kadunud ja kurjamite kätte sattunud krediitkaart seotud on. Homme lähen lõpuks notarisse ja saan ka oma esimese korteri enda nimele kirjutada. Naljakas mõelda, sest aastate jooksul on autosid enda nimel olnud paarkümmend tükki kindlasti, korterit ega muud vara aga mitte ühtegi ...
Seega loo moraal - ei maksa oma krediitkaarti ööelus ära kaotada, kuna nagu näha võib see hiljem sekeldusi kaela tooma hakata. Aga ise olin rumal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 18:18 
Kasutaja avatar

Sannu^^ kirjutas:
Sai täna A kategooria juhtimisõigus omandatud. Õnnelik :)

Teame, teame.!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 18:35 
Kasutaja avatar

Et siis 17. juuli juhtus mul teise bussiga Stockholmis kõks. 2. augustil (läksin 2 päeva peale kõksu puhkama) viis puksiir auto remonti ja nüüd helistati, et auto valmis. Siin riigis käivad kindlustuse rattad üliaeglaselt. Vahepeal tuleb vaid tänu liisingu arvele meelde, et mul see buss on. :) Ja ilmselt ei jõua ma enne reedet autole järgi minna aga mis see paar päeva ikka on 2,5 kuu kõrval :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 18:39 

Kus tehti?
Kunagi Heimarus OÜ'ga oli pmsti sama kogemus.. well ok, mitte päris niikaua kah aga kuu kindlasti..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 18:53 
Kasutaja avatar

Tehti korda Stockholmis, Hyundai esinduses. Aega võttis nähtavasti Eesti ja Rootsi IF-ide omavaheline ping-pong.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 20:42 
Kasutaja avatar

Hommikul läksin tööle. Direktor platsis ja küsib mu käest, et mis sa siin teed? Ma kes just 50 km maha kärutanud oma kütte eest sõnasin, et ma pidavat täna selle mehega koos olema jne. Ta vastu et eieiei.. kesklinnas pead olema. Ma muidugi kukkusin kisama ja lõugama. Ok.. rahunesin maha sain aadressi ja enne teele asumist küsisin üle, et kas töömaal mul asjad kõik olemas. Et kui platsi saabun saan kohe asja kallale asuda. Tema: Jah, kõik on seal olemas. Jõudsin siis ükskord töömaale, suojasin oma tööruumi kenasti ära pistsin louku järgi ja läksin siis asju endale sebima. Mida polnud, polnud ei ühtegi mulle vajaminevat asja. Oi plinn kuidas ma närvitsesin siis. Kuna terve see nädal on paras hardcore olnud siis igapäevaga aina enam praadides hüppasin ma täna otse töömaalt autosse ja sõitsin laeva ära. Telefonid lülitasin välja ja olen rahus omaette. Mu poolest lasku lahti ära, sest see mis viimastel aegadel toimunud on ikka täielik tsirkus seal ettevõttes. Viimase kahe nädalaga pmst 200€ eest oma kütet maha kärutanud. Laevapilet lubati ka korra kuus osta aga kui täna hommikul piletit küsisin hakkas inisema et ma olevat eelmine kord saanud. ( saingi - kuu aega tagasi ) Jube kopp on ees sellest pendeldamisest! Laevast sai üks Bacardi Razz võetud ja ehk rahustab see õhtu jooksul maha. :D

Teemasse veel. Nimelt avastasin et mu pillil juhi poolne tagumine jalgealune märg. Ma isegi olen kunagi kuulnud, et taas midagi umbes seal vms. Ehk keegi tuletab mulle meelde mis teema sellega seal on, samuti mul eest seeäravool ka umbes, sest kord statist lahkudes nirises vesi salongi. Praegu viimane aeg see ära teha!

Viimati muutis Andres003, 26.09.2012 20:45, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 20:45 
Kasutaja avatar

See tüüpiline neegritöö värk :D Mul Rootsis oli ka iagsuguseid olukordi ikka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 20:48 
Kasutaja avatar

Reimers kirjutas:
See tüüpiline neegritöö värk :D Mul Rootsis oli ka iagsuguseid olukordi ikka

Oleks ülemus ise normaalsema suhtumisega vend siis poleks nagu hullu midagi. Paraku ma olen talle selle kahe aastaga suutnud nii palju sisse raha tuua, et nüüd suudetakse uue seitsmesega ringi kärutada. Ja üleüldse meie ettevõttes Võrust pärit vennad on kõik kuidagi omamoodi ( ärge siis pahaseks siin võrukad saage, lihtsalt meie kollektiivi on sattunud niiviisi. :D See ei tähenda, et siinsed võrukad tondid on :D )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 20:59 
Kasutaja avatar

Maja uksest välja astudes vaatas vastu omale süstla veeni surunud narkari lõust.Kui põlvehoobiga näkku saaks narkareid terveks ravida,siis mul oleks täna olnud ideaalne võimalus üks näru elule turgutada,kuna vana istus ilusti prügikastil,just täpselt sobivas asendis.Kuna aga juhtumisi tean,et sellest suurt kasu ei ole,siis talitsesin kerkivat viha.Tähtis toiming jäi tal siiski pooleli,kuna ust lahti tehes olin ta söögikraami õuele laiali puistanud(ise imestasin,et mida sellise mehe kotis söögikraam teeb) ja hakkas neid maast korjama ning siis pooleldi jooksis minema.Autoga ära sõites nägin teda kõrvalmaja aia juures koogutamas,käsivars paljas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 21:01 
Kasutaja avatar

Minul teebki tuju kurvaks see, et kiirabi käib neid ohmoone veel elustamas. Las raisad kukuvad ükshaaval nagu porikärbsed, ehk jääb neid siis kuidagi vähemaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 21:12 
Kasutaja avatar

Geneka rihm läks pooleks, kas nüüd ilma veepumbata sõidab 15km ära ? Kas vesi hakkab ise ringi käima seal või läheb kohe keema? Autoks on voyager 3,3 V6.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 21:15 

Tõnn kirjutas:
Geneka rihm läks pooleks, kas nüüd ilma veepumbata sõidab 15km ära ? Kas vesi hakkab ise ringi käima seal või läheb kohe keema? Autoks on voyager 3,3 V6.

Peaks kiilrihm olema? Tõmba siis parem sukapüksid pingule ümber nagu vanasti tehti ja hoia 15km stabiilselt madalat tempot. Ise ringi ei hakka seal midagi käima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 21:15 
Kasutaja avatar

eks ikka sõidab väikeste peatustega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 21:18 
Kasutaja avatar

Javest kirjutas:
Tõnn kirjutas:

Peaks kiilrihm olema? Tõmba siis parem sukapüksid pingule ümber nagu vanasti tehti ja hoia 15km stabiilselt madalat tempot. Ise ringi ei hakka seal midagi käima.

Lamerihm on :(

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 679, 680, 681, 682, 683, 684, 685 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis