Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 23.05.2025 14:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 680, 681, 682, 683, 684, 685, 686 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 26.09.2012 21:47 

Deem,sain soome politseilt teise trahvi (viimane paar aastat tgsi kiiruse eest ),treiler scaniaga sõitsin politseile vastu ,raske koorem peal (24tonni) ja kuna vahemaa oli mõned km siis ei hakanud kette peale vedama (mida need peenikesed ketid hoiaks,kui see vajuma hakkab sealt..) Aga noh,seadus on seadus ja sain siiski teepeal traktori korralikult kinni ja öeldi väga hea...
Lisaks tuli veel kettaga mingi jama,see rsk ei toiminud yldse ja kogutrahv 306e..
Politsei ytles,et hea kui ma sõitsin ainult alla 60kmh ,oleks yle 80kmh olnud siis oleks mõneks aastaks sõidukeelu saand riigis. Küsisi siis miks nii vaikselt,vastasin et hakkasin suitsupakki otsima ja tuld suitsule :D

Nahkas päev :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 22:02 
Kasutaja avatar

Hästi läks ju :D
Eesti politsei oleks selle suitsupakki otsimise eest üritanud anaali teha sulle :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 23:54 
Kasutaja avatar

Tõnn kirjutas:
Javest kirjutas:
Tõnn kirjutas:
Geneka rihm läks pooleks, kas nüüd ilma veepumbata sõidab 15km ära ? Kas vesi hakkab ise ringi käima seal või läheb kohe keema? Autoks on voyager 3,3 V6.

Peaks kiilrihm olema? Tõmba siis parem sukapüksid pingule ümber nagu vanasti tehti ja hoia 15km stabiilselt madalat tempot. Ise ringi ei hakka seal midagi käima.

Lamerihm on :(

Ega kaua ei kesta, 15km liiga pikk maa. Nööri otsas võid vedada kuni 50kmh, 50km pika vahemaa. Lisaks on selle rihma all ka veel genekas, roolivõim....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2012 00:25 

genekas ja roolivõim pole nii tähtsat, sai sõidetud 250km nii, et rihma viskas maha ( rullik oli sodi, pingutus ) aga volvol kahe rihmaga mootor, kus veepump oli teise rihma alt. Lõpuks sai aku aind tühjaks, aga jäi ka 1km sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2012 02:18 
Kasutaja avatar

talon kirjutas:
Tõnn kirjutas:
Javest kirjutas:
Tõnn kirjutas:
Geneka rihm läks pooleks, kas nüüd ilma veepumbata sõidab 15km ära ? Kas vesi hakkab ise ringi käima seal või läheb kohe keema? Autoks on voyager 3,3 V6.

Peaks kiilrihm olema? Tõmba siis parem sukapüksid pingule ümber nagu vanasti tehti ja hoia 15km stabiilselt madalat tempot. Ise ringi ei hakka seal midagi käima.

Ega kaua ei kesta, 15km liiga pikk maa. Nööri otsas võid vedada kuni 50kmh, 50km pika vahemaa. Lisaks on selle rihma all ka veel genekas, roolivõim....

Miks seda voyageri ainult 50km lohistada võib ? Või see oleneb kastist :D ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2012 07:11 
Kasutaja avatar

Melon kirjutas:
talon kirjutas:
Tõnn kirjutas:
Javest kirjutas:
Tõnn kirjutas:

Miks seda voyageri ainult 50km lohistada võib ? Või see oleneb kastist :D ?

Kui mootor ei tööta puudub kastil jahutus jne. Kiiruse suhtes vb eksisin, äkki oli hoopis 70kmh ja 3käigulisel 50kmh.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2012 08:18 

nüüd on ikkagi eesti-vene piir täielikult kinni va Narva vist, eile käimine jäi suht viimaseks, kuna
aktsiisi ikka ei maksaks ju piiri peal :err täitsa kohutav ikka kuidas vabariik nussib :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2012 08:30 

Tormi kirjutas:
nüüd on ikkagi eesti-vene piir täielikult kinni va Narva vist, eile käimine jäi suht viimaseks, kuna
aktsiisi ikka ei maksaks ju piiri peal :err täitsa kohutav ikka kuidas vabariik nussib :bs

Noh nii ongi, samaga vastab ka venemaa :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2012 08:36 

eestist kähku ära põgenema, siin elu enam ei toimu, rahad on ka harjumaa piiril kinni .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2012 08:39 
Moderator
Kasutaja avatar

Nii on, Tormi. Mul kurat pank ja telefonioperaator ja Selver/Konsum/Prisma kah teinekord n*ssivad näkku, tahavad raha saada oma teenuste ja kauba eest. Vastikud, peaks ära kolima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2012 10:21 
Kasutaja avatar

Noniii, läksin siis Tallinna tööstusharidus keskusesse kaugõppesse, cnc erialale ja ennäe imet, pmst enamus klassikaaslasi on vene keelt kõnelevad eestimaa kodanikud kes ei jaga eesti keelest ei ööd ega mütsi. Süsteem on nii nutine, et enamus õppest toimub vene keeles ja hiljem tõlgitakse see seitsmele eestlasele pealiskaudselt ümber. suht tore on istuda klassis kui sul on ühte ainet pmst 7-8 tundi ja muud ei kuulegi kui mingit seosetut tähede kombinatsiooni, mis ei ütle mulle midagi. olukord läks kurvemaks siis, kui ma arvuti õpetajast aru ei saanud kuna ta ei osanud korralikult eesti keelt. aga noh eks ma kannatan ära selle jama ja tõenäoliselt on mul pärast selle aine lõpetamist aksent kallal. (Y) Krt jätkub ka venelastel nahhaalsust et minusugune põlis eestlane minu enda maa lapi peal kannatama panna. kõrvad eritavad juba vaikselt virtsa

Viimati muutis mees6, 27.09.2012 10:24, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2012 10:24 
Moderator
Kasutaja avatar

mees6 kirjutas:
Noniii, läksin siis Tallinna tööstusharidus keskusesse kaugõppesse, cnc erialale ja ennäe imet, pmst enamus klassikaaslasi on vene keelt kõnelevad eestimaa kodanikud kes ei jaga eesti keelest ei ööd ega mütsi. Süsteem on nii nutine, et enamus õppest toimub vene keeles ja hiljem tõlgitakse see seitsmele eestlasele pealiskaudselt ümber. suht tore on istuda klassis kui sul on ühte ainet pmst 7-8 tundi ja muud ei kuulegi kui mingit seosetut tähede kombinatsiooni, mis ei ütle mulle midagi. olukord läks kurvemaks siis, kui ma arvuti õpetajast aru ei saanud kuna ta ei osanud korralikult eesti keelt. aga noh eks ma kannatan ära selle jama ja tõenäoliselt on mul pärast selle aine lõpetamist aksent kallal. (Y)

Võta seda hoopis kui lisaboonusena tulevat keeleõpet. Hiljem tööturul on Sul see konkurentsieeliseks nende ees, kes vene keelt üldse ei jaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2012 10:31 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
mees6 kirjutas:
Noniii, läksin siis Tallinna tööstusharidus keskusesse kaugõppesse, cnc erialale ja ennäe imet, pmst enamus klassikaaslasi on vene keelt kõnelevad eestimaa kodanikud kes ei jaga eesti keelest ei ööd ega mütsi. Süsteem on nii nutine, et enamus õppest toimub vene keeles ja hiljem tõlgitakse see seitsmele eestlasele pealiskaudselt ümber. suht tore on istuda klassis kui sul on ühte ainet pmst 7-8 tundi ja muud ei kuulegi kui mingit seosetut tähede kombinatsiooni, mis ei ütle mulle midagi. olukord läks kurvemaks siis, kui ma arvuti õpetajast aru ei saanud kuna ta ei osanud korralikult eesti keelt. aga noh eks ma kannatan ära selle jama ja tõenäoliselt on mul pärast selle aine lõpetamist aksent kallal. (Y)

Võta seda hoopis kui lisaboonusena tulevat keeleõpet. Hiljem tööturul on Sul see konkurentsieeliseks nende ees, kes vene keelt üldse ei jaga.

Selles probleem ongi, et ma pole vene keeles kuangi eriti kõva käsi olnud. Kui ma vene keelt kuulen, olen nagu siil udus, mitte midagi ei saa aru aga eks ta siis näha ole 2 aasta pärast palju see venelastega seltsimine kaasa aitas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2012 10:33 
Moderator
Kasutaja avatar

Ma olin samamoodi peale keska lõppu. Siis aga oli töökoht selline, kus pidi palju Narvas käima (meil oli seal kaks kauplust) ja sealsete kohalikega suheldes lihtsalt pidi vene keeles hakkama saama. Lõpuks sain kah :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2012 10:39 
Kasutaja avatar

Umx, aga seda siis tuleks ka hoopis boonusena võtta, et õpetaja ei suuda sulle meie RIIGIKEELES asju selgeks teha? Mis sa seal tööturul siis hiljem pihta hakkad, kui õpe on poolikuks jäänud õpetaja tõttu, kes pole suutnud/viitsinud/tahtnud õppida selle riigi keelt, milles ta elab ja töötab.
Nagu näha, siis ei saa ju see õpetajagi hetkel tööturul hakkama.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 680, 681, 682, 683, 684, 685, 686 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis