mina ise olin mäe all ja juhatasin kas mäes ülesse, või siis peetri pitsa poole + sinna paremale äärde parkima. pidevalt seisakud olid sellest põhjustatud, et paljud ei pea reg märguandeid millekski ja peatuvad just seal kus ei tohi - samal ajal 20 autot selja taga tuututavad. kui annan märku, e pargi sinna ära, saad rahus oma rahva maha panna, ei tema ei lähe ja siis veel üritab samas ristmikus ümberpööret teha, mis isegi on kitsas koht. mitmel sellisel jobul lasin ennast korra kinni seista, siis seal vaatas ümber et kuhu nüüd. näitasin ette et kao nüüd minema. mitmel korral käisid sinised mehikesed asja üle vaatamas ja nende ülevaatamises oli kõik all korras, samuti mnt amet käis vaatamas mis seal toimub. ülemine parkla sellepärast umbes, sest paljud ei saanud aru, et ülesse parklasse hetkel ei mindud, kuid siiski mindi. sellepärast ka hetkelised seisakud, et saaks need ahvid sealt alla kupatada. Eks see ole selline teema mille peale võibki vaidlema jääda, kuid siiski kui tunned ja arvad, et ei tea enam märguandeid, või on sinu kandis mingi suurem üritus tulemas, kus koos palju rahvast, siis ole hea, palun vaata need käemärgid üle - on nii rahulikum sul, kui mul

see tähendab, et te ei saanud oma tööga hakkama. Saite ülematelt vastu kaalikat ja täispeaga tuli hea mõte kõiges süüdisatada "saamatuid autojuhte"....