Ma arvan, et oleks inimesed kindla faktina teadnud, et täna sajab terve päev lund ja on libe, oleks enamikel talverehvid tänaseks all olnud. Aga mina näiteks eeldasin, et tegu on tüüpilise Eesti ilmateatega, lume asemel on kerge lörts ja libedus tekib alates hilistest õhtutundidest... ja nii närisin ka mina Tähetorni mäest alla tulles küüsi, kui rehve vahetama sõites ABS üürgab ja auto ikka mäest alla libiseb. Pole varem sellisesse olukorda sattunud, õnneks lahenes kõik hästi.
Päeval käisin ema autoga rehve vahetamas, aeg oli kella 13ks, tulema sain u. 15 paiku. Kuna kaks voucherit sai ostetud, läksin enda autoga kella 17ks samasse kohta tagasi ja siis sain koju sõitma hakata sealt 19:30 ajal, julm

Ühest küljest muidugi rehvitöökoja pang, et enda aega planeerida ei oska ning tööd üksteise otsa kuhjavad, teisalt saan jällegi aru - kõik need 4,5h, mis ma töökoja ooteruumis kohvi lürpides ja autoajakirju lugedes veetsin, oli töökoja juhatajal telefon punane: kõik kartsid lund ja tahtsid rehve tulla vahetama.
Natuke kahju raisku läinud päevast, aga vähemalt on väga head naelad nüüd all ning käisin teistega koos esimest lund nautimas, lõbus oli