Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 16:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667 ... 949  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Huumor(Loe 1.posti)
PostitusPostitatud: 24.12.2012 15:40 
Kasutaja avatar

Näärid Eestis pandi kasti,
näärivana maha lasti.
Taadil punane on nina,
paneb sellest saati tina.
Taat on täna väge täis,
eile l6bumajas käis.
Seal ta eest ja takka kyttis,
oma vanaeitte pettis.
Kuid silmitsedes veini kanne,
vajub vana viinaunne.
Ärkkab taat siis hommikul,
6llesilt on kummikul.
Taat on veidi kohmakas,
sest tal on täna pohmakas.
Kuid oh häda,
påkapikud p..rastid,
pihta pannud 6llekastid.
Ja siis tuppa astus eit,
seljas pahupidi kleit.
Vihaselt siis sajatas
"mis sa lakud Rajakas".
Vanal koigest kopp on ees,
kas ta polegi siis mees.
Kätte ilmus ahjuroop,
et anda sellega siis hoop.
Kuid lauda tabas k6va laks,
ja roop se pooleks murdus raks.
Seab siis Vana sammud loodi,
vaja tal ju j6uda poodi.
Taadil tallis seisis saan,
poodi j6uda kindel plaan.
Vanal syda veidi paha,
pani ropsi saanis maha.
Tee peal Taati kiusab Ment,
maksmatta on saani rent.
Silmitsedes alkomeetrit,
mendil selge-joodud-eetrit.
Vanal t6esti täis on norm,
ilmub p6uest MG-3.
Tehes sellest vaid paar lasku,
pistab vana relva tasku.
Hyydis vihast "Ai CARAMBA,
l6in su maha nii,kui lamba".
L6puk poodi j6udis Taat,
kus on lähim 6llevaat.
Pistis vaadi sala p6ue,
soovis myyjale "HÄID JõULE.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2012 15:59 

https://www.youtube.com/watch?v=MijRU2v ... r_embedded
sibulad oskavad nalja teha

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2012 00:59 
Kasutaja avatar

eclipse kirjutas:
Venelane, kes elab ja töötab siin ning ei oska kohalikku keelt on igaljuhul tsurka.

Vaata Rootsi poole, sinna lähevad kõik "tšurkat" sest seal suhtumine parem kui nt. siin ja need "tsurkat" kes tahavad seal elada õppivad Rootsi keelt ja tahavad seda teha kylll. Riik on võimas ja annab võimalust seal "puhast lehest"...
Eestis.. selle suhtumisega ma ei usu et mingi 10 aasta pärast eestlaste arv läheb üle 1,2 miljonit. Siin ei ole suur vahet kui hästi sa räägid eesti keeles, kui sa arvad et vene on tsurka või sibul või tibla siis sa nii kui nii arvad nii, isegi räägid talle nii ka. See diskrimineerimine toimib kyll. Ma ei usu et kui Saksamaal, ytleks sulle et sa oled mingi tibla ja mine tagasi Eestise enda eesti keelega sul tuleb mingi motivatsion õppida saksa keelt ja "respectima" sakslased, see on suht lits moodi ju? See ongi põhjus miks mõned ei viitsi keelt õppida.
mina ka venelane pean ka siis mingi tsurka olema jh? isegi kui olen sündinud "sovkovõi" ajal siin samas. mhm?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2012 01:12 

Kirjutada sa kuidagi mõistad, aga ilmselt lugeda mitte, kuna minu mõttest sa aru ei saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2012 01:14 

jumal tänatud ,et need "puhta lehega" alustajad siia ei tule. Las jäävad rootsi või kusiganes kuhu. Terve euroopa on neid juba täis :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2012 01:19 
Kasutaja avatar

Eestis on täpselt samamoodi kui mujal. Umbkeelne sibul teeb kõige lihtsamat liinitööd. See kes on vaevunud keelt õppima, saab ka normaalset tööd teha. Mismõttes ei ole motivatsiooni?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2012 01:29 
Kasutaja avatar

pureja kirjutas:
eclipse kirjutas:
Venelane, kes elab ja töötab siin ning ei oska kohalikku keelt on igaljuhul tsurka.

Vaata Rootsi poole, sinna lähevad kõik "tšurkat" sest seal suhtumine parem kui nt. siin ja need "tsurkat" kes tahavad seal elada õppivad Rootsi keelt ja tahavad seda teha kylll. Riik on võimas ja annab võimalust seal "puhast lehest"...
Eestis.. selle suhtumisega ma ei usu et mingi 10 aasta pärast eestlaste arv läheb üle 1,2 miljonit. Siin ei ole suur vahet kui hästi sa räägid eesti keeles, kui sa arvad et vene on tsurka või sibul või tibla siis sa nii kui nii arvad nii, isegi räägid talle nii ka. See diskrimineerimine toimib kyll. Ma ei usu et kui Saksamaal, ytleks sulle et sa oled mingi tibla ja mine tagasi Eestise enda eesti keelega sul tuleb mingi motivatsion õppida saksa keelt ja "respectima" sakslased, see on suht lits moodi ju? See ongi põhjus miks mõned ei viitsi keelt õppida.
mina ka venelane pean ka siis mingi tsurka olema jh? isegi kui olen sündinud "sovkovõi" ajal siin samas. mhm?

Tšurka on isik, kes elab riigis, ei õpi riigi keelt ega ei tahagi õppida ning elab nö "minul on alati õigus" viisil ehk teda ei huvita see mida sina arvad, tema tuleb suurest Vene riigist ning sina kui eestlane ei tule talle midagi ütlema, kuna Eesti oli Vene võimu all.

Ja neid igasugu teisi immigrante pole ka siia eestisse vaja, niigi persses riik juba :)

PS: Pole midagi venelaste ega muude rahvaste vastu aga ei meeldi inimesed, kes hakkavad enda harjumusi, kombeid jms peale suruma rahvale / riigile, kuhu nad on sisserännanud.

Viimati muutis zPlit, 25.12.2012 01:32, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2012 01:32 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
Mul tööjuures enamus Vene rahvusest, ning mõni üksik saab üldse midagi eesti keelest aru. Enamus ei oska sõnagi Eesti keelt, ning ülemus on ka umbvenelane. Samas eestlastelt nõutakse venekeelt küll rohkem.
Praegu töötan siis Sauel SRV objektil Imoko firma all. Seega pole ka suvaline väike objekt, kuhu lampi on sattunud vene prigaad vaid ei nõutagi ülemustelt ja oskustöölistelt Eesti keele oskust :( Samas on meil objektil ka 1 välismaalane (pole küsinud kust riigist pärit), kes on siin (eestis) olnud 10 kuud ja suhtleb Eesti keeles.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2012 05:33 
Kasutaja avatar

huumor lvl 0
sitt lvl 60 siin teemas kutid, mis toimub

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2012 05:48 
Kasutaja avatar

Jõulud toimuvad, kõik huumoririkkad inimesed söövad ja joovad kuskil.

Aga nalja ka siis.
Tsiteeri:
Poissmeeste moto: "Parem piim külmikus kui lehm köögis."

Vanatüdruku moto: "Parem pekitükk külmikus, kui siga elutoas."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2012 13:10 
Kasutaja avatar

4wd kirjutas:
jumal tänatud ,et need "puhta lehega" alustajad siia ei tule. Las jäävad rootsi või kusiganes kuhu. Terve euroopa on neid juba täis :uhoh

sellega nõus.

Roudreidz kirjutas:
Eestis on täpselt samamoodi kui mujal. Umbkeelne sibul teeb kõige lihtsamat liinitööd. See kes on vaevunud keelt õppima, saab ka normaalset tööd teha. Mismõttes ei ole motivatsiooni?

otses mõttes. kui mina õppisin eesti keelt, minu motivatsioon oli kõrgharidus ja seltskond kus passisin, uued tuttavad ja soov suhelda estlastega. samal ajal ma ei ole mingi liinitöötaja kuid saan hea pappi ja ei ole seal vaja eesti keelt (pigem inglise keel)kuna vene rahvas töötab ning ülemus. sellega vb olla natuke kahju, kuna ei taha kaotada eesti keele oskusi. SR.org natuke aitab selles mõttes.

zPlit kirjutas:
pureja kirjutas:
eclipse kirjutas:

Tšurka on isik, kes elab riigis, ei õpi riigi keelt ega ei tahagi õppida ning elab nö "minul on alati õigus" viisil ehk teda ei huvita see mida sina arvad, tema tuleb suurest Vene riigist ning sina kui eestlane ei tule talle midagi ütlema, kuna Eesti oli Vene võimu all.

Ja neid igasugu teisi immigrante pole ka siia eestisse vaja, niigi persses riik juba :)

PS: Pole midagi venelaste ega muude rahvaste vastu aga ei meeldi inimesed, kes hakkavad enda harjumusi, kombeid jms peale suruma rahvale / riigile, kuhu nad on sisserännanud.

mitte ainult vene võimu all aga jah. viimasega väga nõus, siuksed venelased isegi mul ei meeldi. Kokkuvõttes lollid ja "patriot" moodi lollid on olemas iga rahvusest .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2012 13:43 
Kasutaja avatar

Sr org nüüd küll eesti keele õppimisele kaasa ei aita :lol :lol

Kuidas poisikesi kooli saada.. :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2012 14:08 
Kasutaja avatar

Nii võib mõne mehegi tagasi kooli tuua.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2012 15:06 

Nii ei saa öelda, et ei õpeta...suhtlemine/kirjutamine mingis keeles õpetab alati.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2012 15:51 
Kasutaja avatar

Huumor ongi selles, et sünnitakse Eestis. Kuid 20 aastast hiljem ei osata ka seda keelt kus sünniti. Selle diagnoos ongi dibladus mida ravida ei anna. 20 aastaga peaks ikka minimaalselt elementaarse keeleoskuse ära suutma õppida küll.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667 ... 949  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis