Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 21:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 27.12.2012 10:34 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Ma müüsin suvel e36 1.8is kupeed koos lsd ja nahksisuga 600 euriga, keegi ei tahtnud.
Siiamaani vedeleb, peaks mingi 2600 eest müüki panema :D

Ma tulen 600ga kohe praegu järele kui asub vähemalt Harjumaal ja pill sõidukorras on...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2012 00:08 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
Tuli meelde 1 seik kui kuu tagasi sai ühe Toyota müügiga tegeletud. :D

Helistas siis 1 vene kodanik ja soovis autot vaatama tulla. Sai siis kohtumine kokku lepitud Tallinnas Magistrali keskuse parklas peale tööd. Kuna mul tööpäev lõppes oodatust varem, siis helistasin sellele mehele, et võid varem ka tulla kui saad. Tema vastas, et ta on juba teel ja jõuab u. 2-e tunni pärast (selgus, et tulevad Narvast).

Jõudsid siis kokkulepitud ajal kohale, kuid seisid parkla teises otsas ja helistasid mulle, et kus sa oled ja kuidas me su ära tunnema, et äkki tuled siia poe ukse ette (kuidas sa vaatad autot poe ukse ees). Esimese küsimusena tuli, et küll on vaikne Diisel (auto oli bensiini mootoriga ja ka kuulutuses nii kirjas). Sai talle siis selgeks tehtud, et tegu on Bensiini mootoriga masinaga, mille peale tahtis tema näha auto dokumente, ning alles siis kui seal kirja bensiin nägi, oli rahul.
Siis tegid paar tiiru ümber auto. Istusid sisse lasid räigelt tuure (esialgu 1 puldis ja teine nägu pidi sumpsis ja siis vastupidi).
Vaatasid kapotialust, ning siis tuli neilt järgmine loll küsimus, et kus turbo on. Küsisin vastu, et mis turbost jutt on, tavalisel bensiini mootoriga autol pole turbot.
Siis tuuritasid veel nii, et 1 peadpidi kapoti all ja teine tallas pedaali. Lõpuks küsisin juba, et kas võin kapoti kinni panna.

Proovisõitu nad ei soovinud. Lisaks küsisid veel igasugu lolle küsimusi (et palju läbisõit on - ise istus ta sel hetkel rooli taga ja läbisõit ilusti ees. lisaks, et kas parkimisandurid on - Parkimisandureid polnud ja kirjas auto24-s ka polnud jms.)

Siis hakkasid tingima. Ütlesid, et sellel autol on mootor put*is ning, tahavad 1000€ hinnast alla (auto oli müügis 6000€ eest). Küsisin, et huvitav, mis seal siis viga on. Selle peale hakkas ta rääkima, et tal oli sama Toyota ainult, et uuem mudel ja see töötas palju vaiksemalt. Et kuna minu oma on lärmakam, kui tema 5a. uuem auto, siis vajab see auto varsti mootori vahetust.
Selle peale ütlesin ma, et mootoril pole midagi viga ja et hinnast võib 300€ alla saada aga see on lõplik.
Siis hakkasid nad kurtma, et ma ikka müüksin neile 5000€-ga, sest nemad autot vaatama tulles arvasid, et see on Diisel ja bensukas võtab rohkem kütust, et müü odavamalt maha.

Jäin siiski oma otsusele kindlaks, ning auto müüsin nädal aega hiljem ühele teisele 5700€ eest maha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2012 17:04 
Kasutaja avatar

Mul hetkel üks tuttava 2002 Diisel Sharan müügis. hinnaga 3900€ ( mingi odav hind ei ole, aga auto ka korralik). Esimest korda saatis mingi Jevgeni kirja, et 2500€, ei viitsind vastatagi, kahe päeva pärast tuli sellelt Jevgenilt uus kiri, 2000€ :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2012 17:19 
Kasutaja avatar

Mul tuli üks vend liinibussiga Sillamäelt ja hakkas ka tingima :D. Sentigi alla ei andnud, vaevalt ta bussig atagasi oleks läinud.

Pull veel see , et tema eesti keel ei rääkinud ja mina paruskii ne govarit. Aga kuidagi saime suheldud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2012 20:07 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
Olen isegi saanud neid toredaid pakkumisi, kus esialgu ühe hinda pakutakse, ning loobun ja mõne aja pärast veel vähem pakutakse.

Mul oli auto müügis 4500€ ja 1 vend pakkus 3500, millest viisakalt keeldusin.
Siis lõppes kuulutus ära ja tegin uued pildid ja lasin hinna 4000€ peale, mis oli väga soodne selle auto kohta, ning sama vend saatis uuesti kirja.
Tsiteeri:
Heipa!
Jälle su auto ilmind myyki!
Pakun jälle 2.3 tonni!!!!

Selle peale läksin veits kettasse ja saatsin perse mille peale öeldi, et Eesti pole nii suur midagi, et alates tänasest ole valvel jms. Lubati maha lüüa ja läbi peksta.

1 temapoolne kiri:
Tsiteeri:
Sa pead oma sönu valima poisikene!! Egas Tallinn kaugel pole siitpoolt!!Ja su käru ei maksa rohkem,..nii et unista ise edasi!!See oleks myydud sull kui oleks mida myya!! Näeme lähiajal!!

Kõik see jäi muidugi lubaduseks. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.12.2012 21:21 
Kasutaja avatar

Kas äkki mõistlikum ei ole jaburaid pakkumisi ignoreerida ja jätta vastamata, selle asemel et inimesi igale poole saatma hakata?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2013 01:53 
Kasutaja avatar

Täna saatis keegi siis auto kuulutuse peale sellise kirja:

Motors24 kasutaja BMW (TOO2000@HOT.EE)

jÄRELMAKUS VÕIMALUS?

Lugupidamisega,
Motors24

Ei oskagi kohe midagi vastata :kill :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2013 02:35 
Kasutaja avatar

axo kirjutas:
Täna saatis keegi siis auto kuulutuse peale sellise kirja:

Motors24 kasutaja BMW (TOO2000@HOT.EE)

jÄRELMAKUS VÕIMALUS?

Lugupidamisega,
Motors24

Ei oskagi kohe midagi vastata :kill :D

90% praegu ja 10% hiljem,alati saab ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2013 17:48 
Kasutaja avatar

Mina kostan järelmaksu lause peale, et saab ikka.Ainuke tingimus on see, et auto on nii kaua minu käes kuni kõik summa makstud.Kusjuures üks vend oli isegi nõus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2013 20:57 
Kasutaja avatar

Täna siis kokkupuude järjekordse näppijaga :kill
Aeg oli kokkulepitud,et kella 19.00 aeg tuleb autot vaatama,sai veel vähe plaane ümber tehtud ja homse peale lükatud. Ja siiamaani tuleb vaatama :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2013 22:21 
Kasutaja avatar

FOX1000 kirjutas:
Täna siis kokkupuude järjekordse näppijaga :kill
Aeg oli kokkulepitud,et kella 19.00 aeg tuleb autot vaatama,sai veel vähe plaane ümber tehtud ja homse peale lükatud. Ja siiamaani tuleb vaatama :bs

Neid leidub alati,mul 2 ostjat hakkasid kunagi rakverest tulema ... no siiani pole küll kumbki kohale jõudnud.See on loomulik kadu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2013 16:28 
Kasutaja avatar

no see on küll nüüd ostjate teema aga miks ei võiks müüa näiteks kohale minna kuskile kus on ostjal kontrollimis võimalus? ise olen juba oma 4-5 autot kohale kutsunud siiamaani on auto ostmata kuna autot siis lähemalt vaadates/katsudes ei ole ikka kuskil selle kirjelduse ja hinna lähedal mis on auto eest küsitud ühel oli isegi rool teibiga kinni pandud ja istmed olid nagu kodutute diivan. ühesõnaga kui küsida auto eest 4k ja selle ligidale siis ei tohiks ikka terve mootoriplokk värske õli kirme all olla või ei tea mis kogustes roostet mida muidugi telefoni teel ei mainita. peale muidugi käidud ka mujal vaatamas aga peale seda sai asi nii mõeldud et kui auto on tõesti see mida väidate siis ei peaks ju kohale tulemisega probleemi olla. aga kahjuks ei ole eesti auto turul erilist midagi osta võimalik et ma loodan selle raha eest autot saada mis ei ole võimalik, kuid kui mu eelmine pea 3 korda vähem maksev masin on paremas korras siis mis oleks nagu see motivatsioon endale utiili kokku osta? veelvähem mööda eestit vanarauda vaatamas ja katsumas käia. kui autot müüma hakkate siis vähemalt mainige ära mis seisukord on kõik tuleb välja enamus ajast nagunii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2013 18:04 

brucevilli kirjutas:
no see on küll nüüd ostjate teema aga miks ei võiks müüa näiteks kohale minna kuskile kus on ostjal kontrollimis võimalus? ise olen juba oma 4-5 autot kohale kutsunud siiamaani on auto ostmata kuna autot siis lähemalt vaadates/katsudes ei ole ikka kuskil selle kirjelduse ja hinna lähedal mis on auto eest küsitud ühel oli isegi rool teibiga kinni pandud ja istmed olid nagu kodutute diivan. ühesõnaga kui küsida auto eest 4k ja selle ligidale siis ei tohiks ikka terve mootoriplokk värske õli kirme all olla või ei tea mis kogustes roostet mida muidugi telefoni teel ei mainita. peale muidugi käidud ka mujal vaatamas aga peale seda sai asi nii mõeldud et kui auto on tõesti see mida väidate siis ei peaks ju kohale tulemisega probleemi olla. aga kahjuks ei ole eesti auto turul erilist midagi osta võimalik et ma loodan selle raha eest autot saada mis ei ole võimalik, kuid kui mu eelmine pea 3 korda vähem maksev masin on paremas korras siis mis oleks nagu see motivatsioon endale utiili kokku osta? veelvähem mööda eestit vanarauda vaatamas ja katsumas käia. kui autot müüma hakkate siis vähemalt mainige ära mis seisukord on kõik tuleb välja enamus ajast nagunii.

järgminekordkuikirjutadärakasutatühikutkavägaheaonlugeda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2013 18:15 
Kasutaja avatar

No oleneb kuhu kohta kohale minna sa mõtled. Oletame, et nii Sina ( ostja ) kui ka Müüja elate mõlemad Tallinnas ja sina soovid autot kuskile teenindusse kohale kutsuda on arusaadav. Aga siin on ette tulnud vendasid kes helistavad ja küsivad, et kas Narva tuled? Nagu WTF :? Ostja peab ikka ise kohale ilmuma ja siis saab juba siin vaadata/uurida kus masinat kontrollida jne. Ma ühe auto müüsin maha nii, et viisin selle poole teepeale pmst. Kuna oli raha vaja ja ostja oli ka konkreetne vana. Rääkisin mõned vead ära ja ütlesin, et muid üllatusi pole ning diil toimus kohe kui kohale sain autoga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2013 18:58 
Kasutaja avatar

ei no päris narvas jah ei ela. aga kui ikka jätad rääkimata et autol on turbo läbi tihendid lekivad vms teibi tuuning ja peeglid küljes ei püsi jne jne siis ikka ei taha seda autot vähemalt selle numbri eest ja kui ütled numbri mis selle roima tegelik väärtus on kui seda üldse on siis tehakse selline nägu pähe et hoia ja keela ja antakse põhjakaga minna :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis