Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 14:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 09.02.2013 00:33 

Ja tegelikult on selle 10 aastaga autosid ka meeletult juurde tulnud. Teed ehitatakse ikka vastavale koormusele, ristlõiget läbivad autot ööpäevas. Aga noh, rumal ja vaene lapsekingades riik, küll kunagi saab ilusad teed ka.

Ja garantii korras lappimine on ikka ehitaja rahadega ju.
Paari aasta pärast saab kool läbi, siis saan ka maffiasse. :D

Viimati muutis spamBOT, 09.02.2013 00:35, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Kasutaja avatar

420km läbitud täna ja küttekulu umbes 6,5 juures :D

Üles
 Profiil  

Kasutaja avatar

Welllo kirjutas:
spamBOT kirjutas:
Juba muistsel ajal nussis vallavanem vallavaest, mis siis nüüd teisiti peaks olema?

Nyyd on Savisaar ja Tallinnlane

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 00:50 
Kasutaja avatar

Väidetavalt olla ülemiste parklas nähtud kirkaga Deniss Boroditš`i, et viia ellu Keskanaalvahekorraerakonna valimislubadust, et "Meie teeme ära ka selle, mida kevad ei suuda, ja tra, kui kuskil looduslikke auke ei ole, siis nii me seda ei jäta RSK".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 01:19 
Kasutaja avatar

no mis te jaurate, kes see ikka oma leiva laualt ära tahab võtta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 01:30 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
TMF kirjutas:
Täna sain siis teada, kui lihtne on kellelgi sind netis sitaga üle kallata.
Selline teema siis minust täna fbs jagati: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Jah, ma olen nüüd varas ja väljapressija, õues käin ka vaid oma narkokantidest sõpradega :D

Aga mis see teema seal siis on? See nn Ällär sõitis sinu isa autole sisse? Miks kindlustus ei klaari, purjus või kindlustuseta siis?

No tegelikult oled varas jah! Kui alguses ei makstud, siis oleks tulnud politseisse avaldus teha avarii kohta. Ma selles suhtes saan aru, et kui tõesti vastaspool on selline, kellelt tundub juba lootusetu raha saada... Kuid! Facebookist selgub, et pool raha sai ära makstud!? Ole siis mees ja vii need asjad tagasi! Või arvad, et 180 euro pärast tuleb 1000 euro eest asju kinnihoida?
Ma pigem pakun, et see grupeering kes sul kaasas oli, võttis need endale ja sa ei julgenud midagi öelda/teha? Nii juhtub kui teenust ostad ja ise endast asja ei ole.
Hõiskad oma numbrit ja aadressi!? Mine käi uuesti nende inimeste juures ära ja rääkige asjad rahulikult selgeks, kellel mis nõudmised ja mis põhjusel on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 01:42 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
dellu kirjutas:
TMF kirjutas:
Facebookist selgub, et pool raha sai ära makstud!? Ole siis mees ja vii need asjad tagasi! Või arvad, et 180 euro pärast tuleb 1000 euro eest asju kinnihoida?
.

Mis seal vahet on palju veel võlgu? Kui makstud, saab tagasi, ongi motivatsiooni rohkem

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 02:16 
Kasutaja avatar

talon kirjutas:
MDB kirjutas:
dellu kirjutas:
TMF kirjutas:
Facebookist selgub, et pool raha sai ära makstud!? Ole siis mees ja vii need asjad tagasi! Või arvad, et 180 euro pärast tuleb 1000 euro eest asju kinnihoida?
.

Mis seal vahet on palju veel võlgu? Kui makstud, saab tagasi, ongi motivatsiooni rohkem

Minumeelest ka vahet pole palju veel võlgu ollakse , siis kui viimne sent makstud , saab asjad tagasi !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 03:57 
Kasutaja avatar

sain just kõne , et olen võitnud 2013 aasta sr kõige parema kasutajanime konkursi , tänan ! :D
aga tänasest nii palju et kiiirkorras soetatud 33eurone statoili kindlustuskaart kehtib tervelt 9 päeva minu saanile ! juhuu :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 09:29 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
dellu kirjutas:
TMF kirjutas:
Selline teema siis minust täna fbs jagati: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Jah, ma olen nüüd varas ja väljapressija, õues käin ka vaid oma narkokantidest sõpradega :D

Aga mis see teema seal siis on? See nn Ällär sõitis sinu isa autole sisse? Miks kindlustus ei klaari, purjus või kindlustuseta siis?

No tegelikult oled varas jah! Kui alguses ei makstud, siis oleks tulnud politseisse avaldus teha avarii kohta. Ma selles suhtes saan aru, et kui tõesti vastaspool on selline, kellelt tundub juba lootusetu raha saada... Kuid! Facebookist selgub, et pool raha sai ära makstud!? Ole siis mees ja vii need asjad tagasi! Või arvad, et 180 euro pärast tuleb 1000 euro eest asju kinnihoida?
Ma pigem pakun, et see grupeering kes sul kaasas oli, võttis need endale ja sa ei julgenud midagi öelda/teha? Nii juhtub kui teenust ostad ja ise endast asja ei ole.
Hõiskad oma numbrit ja aadressi!? Mine käi uuesti nende inimeste juures ära ja rääkige asjad rahulikult selgeks, kellel mis nõudmised ja mis põhjusel on.

Dellu: Teema oli selline, et Ällär laenas autot ja sõitis selle katki. Alguses ta eitas seda, natuke hiljem tunnistas üles ja väitis, et pole ju hullu midagi.
MDB: Erilist vahet ei ole, kui palju võlgu ollakse. Kui raha oleks ära maksnud, siis oleks tema oma asjad ka tagasi saanud. Numbri ja aadressi ütlesin ma selleks, et mulle nagu tundus natuke imelik, et minunimelist "varast" otsitakse, samas kui ma ise olen kõik oma kontaktid jaganud ja ka selle pildi levitajaga telefonis suhelnud.
Teema ise on aastast 2011.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 11:42 
Kasutaja avatar

juhtus see, et igavusest tulin tööle oma e36 touringut poleerima :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 12:58 
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:
MDB kirjutas:
dellu kirjutas:
TMF kirjutas:

Dellu: Teema oli selline, et Ällär laenas autot ja sõitis selle katki. Alguses ta eitas seda, natuke hiljem tunnistas üles ja väitis, et pole ju hullu midagi.
MDB: Erilist vahet ei ole, kui palju võlgu ollakse. Kui raha oleks ära maksnud, siis oleks tema oma asjad ka tagasi saanud. Numbri ja aadressi ütlesin ma selleks, et mulle nagu tundus natuke imelik, et minunimelist "varast" otsitakse, samas kui ma ise olen kõik oma kontaktid jaganud ja ka selle pildi levitajaga telefonis suhelnud.
Teema ise on aastast 2011.

mingi 100 euro pärast saadetakse öösel tüübid, kellegi kodu tühjendama? Ja siis ulutakse, et talle tehakse liiga. Realy?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 13:19 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
mingi 100 euro pärast saadetakse öösel tüübid, kellegi kodu tühjendama? Ja siis ulutakse, et talle tehakse liiga. Realy?

See on elu!

Ei juhtunud täna, vaid eile:
Käisid ühed väidetavalt pealinnas resideeruvad ja riigikeelt mitteoskavad kodanikud autot ostmas. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 13:31 

mkb kirjutas:
pasavasar kirjutas:
sain just kõne , et olen võitnud 2013 aasta sr kõige parema kasutajanime konkursi , tänan ! :D
aga tänasest nii palju et kiiirkorras soetatud 33eurone statoili kindlustuskaart kehtib tervelt 9 päeva minu saanile ! juhuu :rokib

Mina esitasin sind nominendiks :D .

Kuskohast ülejäänud kandidaate näeb? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 13:46 
Kasutaja avatar

Kõik on kuidagi vist väga rikkaks saanud? Mis te siis nurisete, et palk väike ja kõik on võlgu?
Näiteks: 180 eurot on umbes 2800 EEk-i ja 1000 eurot on 15650 EEk-i!!! Vahe natuke vähem kui 13000 krooni!
Olukorras, kus te lähete laenama näiteks tööriista mille väärtus on 2800 krooni, siis on teil taskust võtta 13000 krooni pandiks???
Majanduslik mõtlemine eriti üle esimese klassi küll ei küündi!

Kuid mul on ka hea soovitus asjaosalistele! Kui ei ole probleemi nende asjade tagastamisega, siis tee pilt koos kuupäevaga, mis kinnitab asjade olemasolu ja annab ka "võlgnikule" mõtlemisainet, et asi on lahendatav.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis