dellu kirjutas:
ghozt kirjutas:
smi kirjutas:
On olnud ka selliseid juhuseid kus avariis on osalenud keskmisest haruldasem auto. Selline mida auto24.ee on müügil 2 tk. Ja pärast avariid võetakse nende kahe auto kesmine hind turuhinnaks. Kusjuures üks oligi see sama millega avarii tehti ja mida omanik parasjagu müüs.
Endiselt huvitaks, et mis saab, kui eestis pole antud sõidukit ühtegi müügil ja sõidetakse mul see mahakandmisele näiteks? Kes sinna hinna mõtleb?
Kuskilt auto või tarbijakaitse saadetest on ammu kõrva jäänud, et on seletatud asja nii, et alati ei võeta arvesse ainult kohalikku hinnataset vaid vaadatakse ka üleüldist Euroopa hinnataset. Ehk kui ikka siin maksab auto näiteks 10 000, aga Saksast saab 5 000ga, siis öeldaksegi et hinnatase on ikkagi selline ja telli see auto siis sealt. Eks see on küll pigem äärmuslik juhus ja tegelt pole hinnavahe nii suur ka, aga ikkagi. Kui Eestis sellist autot polegi müügis, eks siis minnaksegi seda teed.
Seljuhul peaks ju tegelt auto hinnale saksa turul lisama veel transpordikulud eestisse, et saada teada selle väärtus siin minu meelest.
Mul on 125ccm endurotsikkel, mida eestis mnt ameti andmetel rohkem ühtegi pole. Müügil pole ka rohkem kunagi näinud. Igaksjuhuks uuringi, et kui midagi võiks juhtuda, siis mis saaks.

No seda kindlasti, aga treilaga tuues on see suht universaalne hind vast.