mees_kilekotiga kirjutas:
bomsch kirjutas:
Viimsis
http://chinared.ee/. Ma julgeksin väita, et söögid võisid maanduda päris TOP-1 kohale, nende kohalike hiinakate seas, kust ma läbi olen elus astunud. Krõbe kana oli ka reaalselt krõbe ja maitsed olid naturaalsed ja puhtad. Seinal oli ka kiri, et kasutatakse ainult päris tooraineid. Seepärast ei olnud ka kastmed neoon värvides nagu igal pool mujal. Hinnad olid minu arust 1-2 euri soodsamad kui analoogsed toidud mujal Tallinnas. Võib-olla lihtsalt joppas ja õige kokk oli tööl, aga igatahes eelroog, praad lisandiga ja magustoit- kõik oli puhas kuld.
sekundeerin.
kuniks Taipan kinni pandi oli see number 2. koht pealinnas. Nüüd paraku vist esimene. Ja tädi leti taga oskas kohe öelda, näe sinna paneme karbi kaasa - niikuinii jääb järgi. Ja seal on küüslauku palju ja see pole vist teie maitse ka.
Lõpuks võtsin pool toidust kaasa, sest lihtsalt rohkem ei mahtunud.
Olen seal käinud kaks korda, mõlemad korrad äärmiselt pettunud. Minu arust on seal täiesti maitsetud toidud. "Extra spicy" supp, mida ma korra võtsin, tundus olevat tavaline frikadellikas. Rõve ja klimbine oli ka. Nuudlid olid samamoodi maitsetud. Liha söödav, aga mitte midagi erilist.