Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.04.2026 17:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 413, 414, 415, 416, 417, 418, 419 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 08.03.2013 19:26 
Kasutaja avatar

Kunagi oli miski peenike ja paarkümmend cm pikkune sai müügil, ehk oli nimega "Jaani sai" vms. Kas keegi teab, mis poes seda hetkel müüakse? On ehk kuskil näha olnud? Nimi võis ka miski muu olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2013 19:27 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Kunagi oli miski peenike ja paarkümmend cm pikkune sai müügil, ehk oli nimega "Jaani sai" vms. Kas keegi teab, mis poes seda hetkel müüakse? On ehk kuskil näha olnud? Nimi võis ka miski muu olla.

Jaaniussi sai.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2013 19:41 
Kasutaja avatar

fabre kirjutas:
MrIroonia kirjutas:

Jaaniussi sai.

kus seda müüakse?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2013 21:05 
Kasutaja avatar

ETV tänases Köögikodanikud saates oli teemaks Kuresaare burks, millest ka mina legende kuulnud olen. Väga muhe vana on see grillmeister, vähemalt telekast tundub. Kuigi, ma arvan, et Vesiväravas on umbes sama head burksid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2013 22:03 

highrankin kirjutas:
ETV tänases Köögikodanikud saates oli teemaks Kuresaare burks, millest ka mina legende kuulnud olen. Väga muhe vana on see grillmeister, vähemalt telekast tundub. Kuigi, ma arvan, et Vesiväravas on umbes sama head burksid.

Vesiväravas ma küll käinud pole, aga näiteks Al Mare Grill'i BBQ burgerile on see Dereku burger tõsine konkurent.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2013 08:03 
Kasutaja avatar

Vesivärava Grilli burger on tunduvalt etem, kui Al Mare Grilli burger. Olen mõlemas kohas käinud. Ok, Al Mares pakutakse juurde veel ka friikartul ja serveeritakse taldrikul ning kõhu ajab rohkem punni, aga maitse poolest on vaekauss ikka Vesivärava kasuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2013 11:17 

.Alar. kirjutas:
Reedel sai Kuressaares einestatud jälle La Perlas http://www.laperla.ee/menu.html ning peab mainima, et tegu ühe parima söögikohaga sealkandis. Sai võetud grillitud veise marmorliha. Oli mõnus suur käntsakas, sai teine keskmiselt küpsetatult võetud, kuid ühe paksema koha pealt oli tiba toores. Naine sõi miski pasta. Koos 2 õlle, 2 siidri ja 6 pitsi viinaga jäi arve kuhugi 70 euro kanti. Suureks plussiks on meeldiv teenindus, kus su soove praktliselt midagi ütlemata loetakse.

Pühapäeval sai ühe vähe tähtsama päeva puhul söödud Tallinnas end Eesti ainsaks juusturestoraniks nimetavas St.Michael-is: http://www.juusturestoran.ee/index_rt_est.php?lang=1 Jäi see silma kuskilt Delfi lehelt oma reklaamiga ja kuna ma end suureks juustusõbraks pean, sai läbi käidud.
Sai eelroaks võetud juustufondüü kahele - kuna mu esimene juustufondüü kogemus siis oskan lugeda seda väga heaks
Pearoaks võtsin põrsafilee sinihallitusjuustutäidise, sooja caprese salati ja kukeseenekastmega ning naine grillitud pardifilee kartuli-fetajuustutsipsi, puuviljakorvikese ja mustasõstrakastmega.
Mõlemad portsjonid olid tipprestorani kohta üllatavalt suured ning maitsesid väga hästi.
Koos paari klaasi veini ja ilma magustoiduta tuleb arvestada ca 80 eurose väljaminekuga.

See LaPerla ikka väga hea koht, sai ka hiljuti nädalavahetus Saaremaal veedetud. + Laupäeva õhtul mõnus live muusika. Ja noh söögid ülimad ja ka teenindus. Ületee mingi pritsumehe pubi ka suht norm söögipoolest aga teenindus :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2013 18:25 
Kasutaja avatar

Al Mare Grillis siga juustu ja seentega. Ülihää

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2013 20:41 

Sai täna õhtul ära proovitud siis kohalik uus "tegija" kiirtoiduäris. Pit-Burger Jõhvis. Mis siis öelda- tõsine pettumus sellise raha eest. Võtsin sašlõkiprae friikartulitega ja elukaaslasele kanasašlõki-pita. Kokku maksis see lõbu 7.50€. Suht kiiresti saime toidu kätte, aga noh, aru ma ei saa, mis seal seda raha väärt oli. Nö saslõkk oli tegelikkuses tavaline ahjuliha, maitsetu, külm ja kuiv. Kartulid olid ülesoolatud, ära kuivatatud fritüüris, salatileht, mis juures oli, nägi välja nagu oleks 3 päeva kuskil sahtlis vedelenud. Ainuke hea asi oli kurk-tomat selle asja juures. Isegi kaasaantud leib oli üsna kõva.
Pita oli minu maitse jaoks liiga majoneesine, majonees käis kõigest üle, samuti oli kanasašlõkist asi väga kaugel.
Ehk siis- hädapärast ajab asja ära, aga vabatahtlikult enam sealt süüa ei osta. Kohtla-Järve pole nii kaugel, et vajadusel Hesburgerisse minna.
Pilt ka siis sašlõkipraest, mis maksis 4.90€:

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2013 20:46 
Kasutaja avatar

MarttiEst kirjutas:
Al Mare Grillis siga juustu ja seentega. Ülihää

Möödunud laupäevane kogemus seda kahjuks kiita ei saa. Kuuldavasti oli see osal meie seltskonnast suisa põhja alt löönud :uhoh

Loodaks, et tegemist oli ühekordse ebameeldivusega selle söögikoha loos.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2013 21:30 
Eliit
Kasutaja avatar

Markko kirjutas:
Sai täna õhtul ära proovitud siis kohalik uus "tegija" kiirtoiduäris. Pit-Burger Jõhvis. Mis siis öelda- tõsine pettumus sellise raha eest.

Ehk siis- hädapärast ajab asja ära, aga vabatahtlikult enam sealt süüa ei osta. Kohtla-Järve pole nii kaugel, et vajadusel Hesburgerisse minna.

Kurat, on olnud ju juttu, et Järve Pit on teemas, Jõhvi oma noor alles. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2013 21:55 

Rainer_K kirjutas:
Markko kirjutas:
Sai täna õhtul ära proovitud siis kohalik uus "tegija" kiirtoiduäris. Pit-Burger Jõhvis. Mis siis öelda- tõsine pettumus sellise raha eest.

Kurat, on olnud ju juttu, et Järve Pit on teemas, Jõhvi oma noor alles. :D

Ma tean, aga nimme tahtsin just Jõhvi oma proovida, kuna paar tuttavat on kiitnud taevani seda kohta. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2013 22:50 

ccve kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Reedel sai Kuressaares einestatud jälle La Perlas http://www.laperla.ee/menu.html ning peab mainima, et tegu ühe parima söögikohaga sealkandis. Sai võetud grillitud veise marmorliha. Oli mõnus suur käntsakas, sai teine keskmiselt küpsetatult võetud, kuid ühe paksema koha pealt oli tiba toores. Naine sõi miski pasta. Koos 2 õlle, 2 siidri ja 6 pitsi viinaga jäi arve kuhugi 70 euro kanti. Suureks plussiks on meeldiv teenindus, kus su soove praktliselt midagi ütlemata loetakse.

See LaPerla ikka väga hea koht, sai ka hiljuti nädalavahetus Saaremaal veedetud. + Laupäeva õhtul mõnus live muusika. Ja noh söögid ülimad ja ka teenindus. Ületee mingi pritsumehe pubi ka suht norm söögipoolest aga teenindus :kill

Kuna ise saarlane ja naaber on seal kokaks, siis veedan isegi omajagu aega seal. Toidud on super ning siiamaani pole virisemiseks põhjust olnud. Pidevalt käia on vaid mõrv rahakotile :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 08:24 
Kasutaja avatar

Ma käisin eile, taaskord, väisamas Vesivärava Grilli.
Võtsin BBQ Burgeri (6-50) ja prou võttis miski munaburgeri vist.
No on grillburgerid ikka üle teiste sarnaste toodete.

Mida me seal eile mõtlesime, oli muidugi jahmatav... 2 aastat eurot ja inimene on harjunud sellega. Krooniajal, ei kujutanud ma (me) ettegi, et me peaks mingi burgerikäraka eest maksma eriti üle 25.-EEKi. Nüüd oleme me nõus burgeri eest maksma üle 100.-EEKi (6.50€) või suisa pea 125.-EEKI (7.90€ monsterburger, mis on kõige minevam seal äris) :uhoh Me oleme nõus maksma ÜLE 100.-EEK rohkem burgeri eest, kui krooni ajal :rokib Elagu kaupmehed :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 09:16 
Kasutaja avatar

Restoranist toit koju tellida on veel kummalisem!
http://www.tarbija24.ee/1163194/restora ... ogub-hoogu

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 413, 414, 415, 416, 417, 418, 419 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis