krss kirjutas:
Loor kirjutas:
Kiirabitöötajatelt ei tasugi üldjuhul viisakust oodata, väga kibestunud tunduvad enamik neist, tasub enne mõelda kui omale kutse valida.
Kuna olen kiirabis töötanud ja suhtlen ka praegu päris mitmetega sealsest kollektiivist, siis Su pläma teemal "enamik neist" ei pea küll kusagilt otsast paika. Eks vinguviiuleid satub igale poole, aga nende osakaal on seal vaid murdosa võrrelduna kasvõi näiteks SR foorumiga
Vaata, selleks ma kirjutasingi, et TUNDUVAD enamik neist kibestunud ja ebaviisakad. See on minu arvamus, mis tuleneb minu kogemustest kiirabitöötajatega, keda olen näinud töökohustusi täitmas. Kahjuks olen kohanud vähe sõbralikke ja viisakaid kiirabitöötajaid, kindlasti tuleneb see ka sellest, et neil on vaja ööd ja päevad kokku puutuda igasuguste huvitavate tegelastega. Lõpuks läheks igal inimesel närv mustaks.
Ei tasu nii must-valgena igast lauset vaadata

Kui mina seda teeksin, siis Teie lause järgi loeksin välja, et olete kokku puutunud ENAMIKE Eesti kiirabitöötajatega? Vastasel juhul ei saaks Te väita, et ENAMIK neist ei ole kibestunud ja ebaviisakad inimesed töökohustusi täites
Minu poolt kõik, ei ole plaanis sellisest asjast ühtegi arutelu ega vaidlust teha.