Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 00:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 483 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi 80 b3 1.6 TD Glinst1
PostitusPostitatud: 11.03.2013 11:55 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
andres393 kirjutas:
Päris jube kukkumine A6-st B3-e.

Miks seda A6 koguaeg ülistada ma aru ei saa? :D

Ei ülista, kuid B3 on minu silmis nagu hapuks läinud piim millel "Parim enne" möödas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 19:36 
Kasutaja avatar

Sellel küll parim enne möödas pole. Mootor käib vägevalt ja kere ei roosteta üldse. Jah auto on vana aga väga heas korras , seega ei ole mingit jama minusilmis või et häbi sellisega sõita. Vaadates palju uuemaid autosi mis mädanevad ja kilisevad kolisevad. :D Arvestatdes et tegu on diisliga ja salongis on veidike müra sõiduajal pole see probleem, kui saab 5l 100-le sõita :D Küll vaikselt areneb välimus edasi ja on (Y) pill :)
Kirusin ja vandusin täna seda, et andsin kunagi ära oma pagassi põhja, selline kuuejalapeal plaat, mis käib sinna pagassi põhja, kuna see on jube ümar ilma plaadita, on keeruline sinna woofer panna paika, nii et ta seal ringi ei rändaks. Oeh, üks päev veel tööl ja siis garaazi. Vahetan termostaadi ära tundub et see õhtal omadega, kuna maanteel jahtub salongi tulev soeõhk maha. Samas temp. püsib täiesti normis. Linnavahel sõites aga on vägevalt soe. Kuna enamus sõitu toimub smaanteel oleks soe salong super. Noo niikülm ka ei hakka et peaks kindand kätte tõmbama. Arvestades et auto sai tuua siis kui oli suhteliselt soe, siis täna sai teada , kuidas siis õige külmaga käima läheb. Eelmise omaniku jutt oli muidugi ilus tore, et plokisoe järi ja läheb, ja et tegelt käivitub niisama ka. Siis peab tõdema et onuke ei valetanudki. Paar tiiru ketras ja partsi ta ilusasti ühtsaleslt töötas, kusjuures isegi sinist ei visanud. Seega pole ühtkit halba sõna jälle.
Vaatasin seda, et eelsüüte küünlad on ka kõik 4tk uued ja isegi aku on uus.
Aga hetkel uuendustega kolmapäevani. Siis saab jälle paremaks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 19:47 

No vähemalt nelirõngast muud vaja polegi,kui uutest autodest rääkida siis jah,sõbra vw touran 2007 2 aastat sai sõita ja siis 2010 aastaks oli parsaks lagunenud,suht kolises ja kõik amordid läbi ja puksid ja muud sellised asjad ja salong kulus ka meeletult!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2013 12:12 
Kasutaja avatar

eestimees kirjutas:
No vähemalt nelirõngast muud vaja polegi,kui uutest autodest rääkida siis jah,sõbra vw touran 2007 2 aastat sai sõita ja siis 2010 aastaks oli parsaks lagunenud,suht kolises ja kõik amordid läbi ja puksid ja muud sellised asjad ja salong kulus ka meeletult!

Autot tuleb ikka hooldada ka, muidu lagunebki ära.
Aga audi paistab päris okei olevat!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2013 12:15 
Kasutaja avatar

Igati kena auto, rooste vähesus ja ökonoomsus teeb kadedaks :D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2013 12:43 

heh see minu vana auto sai 30 detsember 2012 müüdud tartusse 540euroga.ise tõin võrumaalt 600euriga
kõik ilus aga sinine armatuur on kole,pump on mitte turboka oma ja sõi õli ka.-25 tahtis väga pikka käiamist saada!
aga muidu oli auto hea ja korralik!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2013 13:09 
Kasutaja avatar

ei tea. Õli siiani võtnud pole. Käima läheb poolest pöördest. Ei kurda. Alguses oli minek kuidagi lahjavõitu, aga päästis see et väänasin vähe kütsi peale ja asi toimib. ;D
Ja pealegi turboka ja mitteturboka pumpadel ei tohiks vägasuurt vahet olla :) omal vedeleb veel üks mitteturboka pump, seega pole hullu :D
A ja kuna enne on olnud tegemist bensukaga, siis avastasin et alla on jäetud kõik katalüsaatorid ja värgid. Homme tuleb läbiviia koondamine.
JA see suur veel et mingi härra on kütsi voolikud filtrikülge täpselt ristivastu ühendanud :D Aga nagunii vahetan filtri ära !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2013 14:02 
Kasutaja avatar

Sa võid ju rääkida igasuguseid asju, kui sulle meeldib.
Laivis on see audi 80 ikka päris jube. Väljast pole tõesti midagi hullu, aga salong ja pagasnikuga pole muud teha kui kõik välja ja lõkkesse. Kõik on räpane , kulunud ja katki. Kui öeldi, et v6tab õli siis ka võtab. Mees kes seda ostis oli vana vänt ise. Leppis hinna kokku , et tal isale vaja, sõitsime kohale ja siis hakkas vinguma ja jonnima.Mingi tund aega tingis seal ja tõi mingeid idiootseid põhjuseid, miks peaks hinda alla saama. Pärast läks kohe kallimalt turgu. Vaevalt ta seal midagi remontis. Pump ka pildillt näha et sama.

Selle pumbaga turbomootorit normaalselt tööle ei saa kuidagi,kuna puudub turbo kompensaator. Sa kas lepid sellega et boosti all tõmbab ja muul ajal tossab v6i siis muidu ei tossa ja boosti all jõudu pole.

Aga peaasi, et ise rahul oled.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2013 14:14 
Kasutaja avatar

Pean kurvastama sind. tõmbab normaalselt . boostiajal mahlasemalt küll mis on loogiline , ja ei tossa ta küll. Seega mõtetu jura.
Kulunud ja katki, ei saa seda väita. Juhi iste on küll teistkarva aga suht savi. Pagass on puhas ei kurda. ja komplektne. Noo see luugipealne polster on puudu, aga see vaid külgekruvimise vaev ja puudu on roolialune plastik sahtel ja pardatsokk, need kodus olemas , - aga ühesõnaga suht savi.. Käima läheb ideaalselt, sõidab ideaalselt ja 4 päeva üle 1500km ja õli pole kadunud kuhugi ja pole eriti kerge jalaga. . Jaah omal oli kunagi vw mis võttis päevas 1,5l õli. tossas ja kõik jutud. Seega oli mis ta oli. või saab mis saab. Hetkel on masin korras.,
Ja tegelt tossab meeletult, aga ainult musta niiet pagass ka nõgine ja seda hakkab veelrohkem tulema. Mingit sinist pole kuskilt märgata ja isegi mitte külmastpeast. Aga mis mina loll siin ikka räägin :) teised teavad rohkem.
Jah pumbal see vaakumjulla puudu pealt. Aga seda ennegi olnud et need on ilma selleta ja töötavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2013 14:50 
Kasutaja avatar

See on inimesel hea eelis kui tal pole mingit enesekriitikat ja arvab et tema on just kõige ilusam ja targem.

Fakt on see, et see auto peab tõmbama nii et ta ei tossa. Sa räägid et kõik on korras, aga pagasnik on mustaks tahmanud :? .

Seal peal ei ole mingi "vaakumi julla" vaid selline membraan mis surve tekkides keerab pumbast kütust juurde. Praegu sa kaotad nii ökonoomsuses kui ka sellega et mingi must toss koguaeg taga on.

See on muidugi tore, et mootor vahepeal iseenesest korda on saanud. Võibolla xadot sisse pandud.

See ongi vahe, et minu silmis oli see salong täiesti pekkis. Kõik detailid olid suurde defektidega ja väga määrdunud. Kõik logises ja kolises, käigukang tuli pesast välja. Pardatshok ja roolialune oli siis juba lahti ja puudu. Võibolla Sina ei olegi kunagi korras salongi näinud?

Mis see hea hind oli siis millega sa selle ostsid.?

Flinst1 kirjutas:
ja ei tossa ta küll. Seega mõtetu jura.....

.....Ja tegelt tossab meeletult, aga ainult musta niiet pagass ka nõgine ja seda hakkab veelrohkem tulema..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2013 14:59 
Kasutaja avatar

jeps. tahmab sp et keerasin pumbast tuimalt kütet peale. Vägev ju kui must tagant väljakäib, nagu traktoritel ikka, võiks tagasi maha ka keerata siis ei tuleks musta aga liigub ikka vägevalt. kütusekulupoolest kaotan ? 5l sajale hetkel ei tea kas saaks veel ökomalt ?
350 oli auto hind :D JA salong ei kilise ega kolise, isegi istmed püsivad paigal. käigukand on tihke ja käigud konkreetsed.
Vahetatud on pihustid, eelsüüteküünlad jne. ja põhimõtteliselt on auto korras. :D ja öko .
Jah tõesti ei jaksanud omale osta mingit pekkispumbaga bemmi vms. millel oleks kõik lisad. Küll ma selle pumba ka äkki äravahetan aga vaevalt, sest mina hetkel probleemi ei näe- Laupäeval saab pildid ehk salongist värgist.
ei no enesest mõistetav on see et ise miski korda ei lähe. :)
Ja ma olen üpriski heal arvamusel kõigest :D

aa jah, niipalju on tõesti nagu boosti moment tuleb jõhkralt järsult. nagu oleks rõhku ka peale väänatud, aga seda mina veel teinud pole.Põen kaanetihendi pärast . Kui rikkamaks saan vahetab selle ka ära ja siis saab vilet ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2013 18:06 

Flinst1 kirjutas:
jeps. tahmab sp et keerasin pumbast tuimalt kütet peale. Vägev ju kui must tagant väljakäib, nagu traktoritel ikka, võiks tagasi maha ka keerata siis ei tuleks musta aga liigub ikka vägevalt. kütusekulupoolest kaotan ? 5l sajale hetkel ei tea kas saaks veel ökomalt ?
350 oli auto hind :D JA salong ei kilise ega kolise, isegi istmed püsivad paigal. käigukand on tihke ja käigud konkreetsed.
Vahetatud on pihustid, eelsüüteküünlad jne. ja põhimõtteliselt on auto korras. :D ja öko .
Jah tõesti ei jaksanud omale osta mingit pekkispumbaga bemmi vms. millel oleks kõik lisad. Küll ma selle pumba ka äkki äravahetan aga vaevalt, sest mina hetkel probleemi ei näe- Laupäeval saab pildid ehk salongist värgist.
ei no enesest mõistetav on see et ise miski korda ei lähe. :)
Ja ma olen üpriski heal arvamusel kõigest :D

aa jah, niipalju on tõesti nagu boosti moment tuleb jõhkralt järsult. nagu oleks rõhku ka peale väänatud, aga seda mina veel teinud pole.Põen kaanetihendi pärast . Kui rikkamaks saan vahetab selle ka ära ja siis saab vilet ka.

kaanetihend ja muud tihendid peaks olema viimase aasta jooksul vahetatud,nii ütles eelmine auto omanik.
mina alla 6l/100km ei saanud kuigi joristasin väga ökolt!aga muidu on auto norm kui salong korda teha!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2013 18:16 
Kasutaja avatar

hetkel, saanud viiekaga hakkama läbi arvestuste. Noo kui tallata siis 6 . Siiani olen vaadanud kuidas jne.
Salong saab kokku. Lihtsalt oma vaev ja viitsimine asjaga. Aga laiskus tahab võitu saada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2013 18:31 

Huvitav värk, ise käisin vanasti G2 1.6TD-ga 51kw iga päev rkv-tln tööle, seega teadsin täpselt palju võttis, ehk siis maanteel üle 4.5 ei tulnud, 95km/h sõitsin spidoka järgi, ehk siis õige mingi 88-90km/h.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2013 19:39 
Kasutaja avatar

nja. Tegelt pole väga vahets mis või kuidas. Ökom kui siiani eelmised autod ja muud polnudki tarvis.
Salongipilte saab varsti varsti.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 483 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis