Veljo Rooste kirjutas:
ghozt kirjutas:
Käisin hommikul fastersis, ostsin ühe kebabirulli proovimõttes.
Sisenes peale mind sinna üks üsna pisut paksem kui lihtsalt õlut armastav paks mees, koos oma ca 12aastase tütrega. Paks mees võttis endale mingi prae (aga sel polegi tähtsust). Tütrele tellis ta suure burgeri, aga lapse palvel ilma mitte ühegi salati ega roheliseta. Isa küsis seepeale ka, et kui sa niimoodi oma igapäevasest toidust selle ainsa vähekenegi vitamiine sisaldava komponendi eemaldad, siis pole ime, et sul koguaeg tervisega probleeme on ja muidu nõrk oled. Tütar vastas selle peale, et ära muretse isa, eile sõin ma tervislikult. Hommikul võtsin friikartulid šašlõkiga ja õhtul friikartulid kanaga, et kartul on ju taimne ja tervislik toode.
Appi me oleme jõudnud ameerikasse.

Ise sööd samamoodi saasta ja siis mõnitad mingit tüdrukut? Või sinu kebabirulli vahel oli vähemalt tükike jääsalatit? Ilmselt helendasid pärast lausa vitamiini üledoosist.. Muidugi nukker on lugeda, kuidas mehed ostavad 6,5€ burgereid või mõni lohutab end sellega, et "Kohtla-Järve pole õnneks nii kaugel, saab HÄDA pärast Hesburgeris käia"

. Tegelikult sobiks siin kohal soovitada sellist huvitavat saadet, nagu Man vs Food. Eriti kiirtoidufännidele!

Mina olen teadlik, sellest mida ma söön ja mis on halb, mis hea. Ei söö igapäevaselt kiirtoidu jura. Pigem see, et pohui friikad kasvavad ju mullas, järelikult ilgelt kasulikud. Et kuida inimesed nii mitteteadlikud asjadest on. Teiseks, mina 12 aastasena ei ajanud igapäevaselt sisse burgereid. (Mille pärast olen ka muidugi oma vanematele tänulik, et polnud kombeks käia 3x päevas burksi, pitsat, friikaid söömas lapsest peale). Seda juttu sealt kuulates, tundus, et ega nad muud ei söögi. Isa tundus olevat selline ca 150kg mees, võiks ju näha, mida kiirtoit teeb ja mitte oma last viia koguaeg seda jama sööma. Praegusel ajal koolide läheduses ka näha ju, et lapsed ei söö enam koolis oma suppi või riisi või putru või mida iganes. Joostakse (paksemad kõnnivad) söögivahetunni ajal koolist välja lähimasse kohta, kust burksi saaks.
Sööge, mis tahate. Ma ei ürita mingi maailmaparandaja olla.