Roudreidz kirjutas:
Eriti pädevad on need tüübid, kes ostavad seda teenust, teades neid tingimusi, aga pärast on ikka häda, et neile anaali tehakse.
Probleemist saaks isegi aru, kui need tingimused kuulutuse kehtivuse poolepealt muutuks.
Minu juhul just nii see asi oligi.
Müüsin autot. 1 kuu oli kuulutuse aega ostetud. Auto jäi müümata ja pikendasin kuulutust (ühtlasi langetasin hinda, et kindlalt kiirelt ära läheks ja saaks ka teise auto sama kuulutuse alt müüki panna). Sai siis pikendatud 1 kuu. Auto sai aga müüdud 1-e nädalaga ja hakkasin teist autot müüki panema, kui avastasin, et vahepeal reegleid muudetud ja teist autot müüa ei saagi.
Siis sai foorumist loetud, et enam kuulutuse marki ja mudelit muuta ei saa.
Muutsin siiski kuulutust niipalju, kui võimalik oli ja panin ka teise auto müüki. Auto24 saatis mulle selle peale kirja, et olen nende reegleid rikkunud. Kirjutasin vastu, et kui mina eelmise kuulutuse tegin ei olnud veel muudatust olnud ja kuulutust uuendades ei olnud mul vaja margi ja mudeli lahtreid uurida. Nemad jäid endale kindlaks ja enam mu kirjadele ei vastatud.
Oleks teadnud, siis poleks kuud tellinud.
Ja ka praegu ajab närvi, sest meil suguvõsas enamus autosi minu auto24-a kaudu müüdud ja lisaks paluvad ka tuttavad tihti oma autot müüa minul. Seega mõni kuu lausa 4,5 autot vaja müüa. ja saaks need 2-e kuu ajalise kuulutusega müüdud.
Nüüd peab lootma, et 2-e nädalaga saab müüdud ühe pilli või tellima igaks juhuks kuu ajase kuulutuse.
Äsja müüsin Ämma Mazda 626-e maha, millele ostsin kuulutust kuu aega. Müüdud sai aga 5-e päevaga ja ülejäänud kuulutus läks korstnasse, sest ka siin foorumis ei soovinud keegi Mazda 626-e müüa.