Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:28

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 592 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 40  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kui raske Eestis olla...
PostitusPostitatud: 06.04.2013 00:16 
Kasutaja avatar

Tegelikult on Eestis palju palju inimesi, kes lasevad ennast labasest populismist pimestada. Kurvem osa on siinjuures see, et tegemist on muuhulgas ka haritute, kuid sinisilmsemate inimestega, ning populismist on läbi imbunud kõik erakonnad. Lihtsalt osadel on rohkem positsiooni seda viljeleda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 00:18 

No samas Edgar on kõige ägedam kuju riigikogus paarutab uhke mersuga teeb pätti sõidutab noori kenasi tsikke :D
andrus ansip ei saaks kunagi omale selliseid tsikke mida edgar saab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 00:26 

aga siin foorumis on kõigile kellel auto on elu ja üritavad oma autosi isikupärasemateks tuunida jne + veel foorumi teemasi spetsiaalsed kus ilusad tsikid õelvuad uhkete tüünitud autode peal ja siinse rahvas ilastab nende peale ja panevad kohe wallpaperiteks arvutitele jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 00:31 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:
Keskerakonna poliitika on üldse üks rumalate püüdimne ja demagoogitsemine. Parim näide on nende ettepanek vähendada elektriaktsiisi. Keskmine tarbija võidab ca 1 EUR kuus, aga sellest tehakse nii tõsine number ja argument, et siga ka ei söö. Ja mingi sibul ning lihtne inimene lähevadki õnge, sest keskerakond ju vähendab kulusid.

Oi oi oi, kas tõesti 1 eur kuus ? Keskmise tarbija el hinna tõus on seni nii ca 20%, kas keskmise el tarbija arved olid seni 4 euri kuus ?
Kõlab tõesti kesikliku demagoodiana su etteaste nüüd ...
Lasti "turg vabaks", millest ?
See on kunstlik hinnatõus, millest tavakodanik aru ei saa !
Täpselt sama moodi tõstetakse hindasi globaalse kliima soojenemisega, aetakse rahvale iba pähe ja need maksavadki !

@ Deville, mine sina ka ravile, st sanatooriumisse, suur mees, mõnitab ja solvab laste foorumis OMA arvamuse kohaselt nagu jaksab :kill

See vist ongi eesti nokia, Devilli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 00:34 

ah see elektriteema on üldse haige, praegu on nii, et müüakse välja odavat elektrit aga sisse ostetakse eesti kasutajatele kallist :D
eks see on kui tahetakse euroopaliidule pugeda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 00:56 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
RookieMekanic kirjutas:
@ Deville, mine sina ka ravile, st sanatooriumisse, suur mees, mõnitab ja solvab laste foorumis OMA arvamuse kohaselt nagu jaksab :kill

See vist ongi eesti nokia, Devilli :D

Solvata saab vaid väärikat indiviidi, sinusugust ajukääbust ei ole võimalik solvata. Ma naljapärast küsin korra veel, kust persest sa loll raha saaksid, kui poleks ettevõtjaid? Riigilt? Mingi hetke see illusioon ju kestaks a lõpp on paratamtult Weimari vabariik või Zimbabwe. Raha trükkimine ei loo lisandväärtust.

Täpselt see sama küsimus on mul siinsele keskkonnale !
Toodad piima, parseldad Lätti, maksad talupojale 300 euri kuus ja kilkad siin majanduskasvust :D ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 01:55 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:
RookieMekanic kirjutas:
Oi oi oi, kas tõesti 1 eur kuus ? Keskmise tarbija el hinna tõus on seni nii ca 20%, kas keskmise el tarbija arved olid seni 4 euri kuus ?
Kõlab tõesti kesikliku demagoodiana su etteaste nüüd ...

õpi lugema, ahv!

EDIT: kui sa viitsinuks lugeda minu antud linki ja süveneda teemasse, siis oleksid aru saanud, et mina räägi KE poolt pakutud elektriaktsiisi vähendamisest. süvene ja proovi vähemalt asjadest aru saada. Siis ei peaks välismaal sibi tööd tegema ja enese läbikukkumisi sellise möla ja kirumise taha peitma

Nii tore ..
Mina ei tee sibi tööd, anna endale aru mis sa eesti heaks ja foorumi mõistes teinud oled, enne, kuiu taaskord SOLVAMA hakkad.

2-4 tegelast siin, kes minu kallal hammustavad, küsigem endilt, mis sellega saavutatakse, mis sellega muutub ja kas selle solvamisega ka eesti elu paremaks muutub ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 02:41 

mis tee vaidlete?kõiges on süüdi valitsus ju.?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 04:21 
Kasutaja avatar

RookieMekanic kirjutas:
Üks huvitav fenomen siin foorumis:

Kas olete tähele pannud, et kõige agaramad solvajad elavad eestis ?
Need kes juba mujale kolinud kas siis ajutiselt v jäädavalt, nende silmaring on laiem, räägitakse probleemidest, aga isiklikuks ei minda ...
Mõni makroanalüütik ei tahaks seda fenomeni lahti seletada ? On see patriotism või mingi eriline haridus, mis õigustab seda ?

Ilmselgelt on eestis ajude väljaränne päris suur, aga see ei tähenda automaatselt, et iga kloun, kes siin riigis hakkama ei saa ja riigist välja kolib, automaatselt ka "ajude väljarände" alla kvalifitseerub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 08:57 
Kasutaja avatar

Kuule mark o'c, korralda nüüd üks loterii, mille tulud läheks kalli sünnimaa elu parendamiseks vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 11:01 

DevilDeVille kirjutas:
RookieMekanic kirjutas:
Nii tore ..
Mina ei tee sibi tööd, anna endale aru mis sa eesti heaks ja foorumi mõistes teinud oled, enne, kuiu taaskord SOLVAMA hakkad.

2-4 tegelast siin, kes minu kallal hammustavad, küsigem endilt, mis sellega saavutatakse, mis sellega muutub ja kas selle solvamisega ka eesti elu paremaks muutub ...

Sina lontkõrv pole küll positsioonis, et hinnata mida inimesed Eesti heaks teevad ja kuidas nad seda teevad. Samas muidugi ühe heateo oled sa ikkagi meie ühiskonnale teinud ja oma armetu/tarbetu eksistentsi siit mujale transportinud. Majanduspõgenikul ei ole vähimatki moraalset õigust(ust) klähvida nende kallal, kes pole valinud lihtsama vastupanu teed.

Majanduspõgenik on selline vähe imelik väljend. Eks inimene, kes elab välismaal, maksab ka sealseid makse ja tarbib sealseid kaupasid. Kui sellega juba hakkama saad, siis on täitsa tibens tobens ju. Pigem oled sina eestis majanduspõgenik, kes ei maksa makse ja tegutseb suure saladuskatte all oma pimedate bisnesitega.
Näiteks võin tuua, et Elan soomes juba päris mitu aastat. Igakuised väljaminekud paljastele üürile/maksudele on umbes 1500 euri. Seal sees siiis korter, vesi, elekter, internet ja telefonid. sinna lisanduvad veel naise auto, enda auto ja töö bussi liisingud+kaskod kogusummas nii 1300 kuus. et siis keskelt läbi 2800-3000 euri kuus lihtsalt n.ö. makse. ülejäänud rahaga tuleb siis üle elada. Kusjuures, lisan veel ,et tulumaksu maksan palgast 36 protsenti. Nii et rääkige, et maksupõgenik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 11:55 

Ei, ma ei võta seda sugugi isiklikult, ma ise pean siin oma firmat üleval ja ei plaani Eestisse tagasi tulla veel nii pea. Kui soetan kinnisvara, siis ka kindlasti kuhugi mujale, kui tallinnasse. Rakvere kandis on muidu 1 maja ja korter olemas ka, aga seegi on praeguseks ajaks väga mööda koht. Selle pendeldaimse mõttest ei saa ka mina aru.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 11:58 

Minu jutu point on see, et kõik, kes välismaale tulnud, ei ole siin labida ja kipsimehed. Kuigi jah, olgem ausad, et 95 protsenti ju seda on.
Edit: Lisaks siis veel seda, et oleks ma omal ajal õppinud ja ülikooli lõpetanud, nagu kõigi arvates oleks pidanud juhtuma, kuna mul olevat hea pea, siis oleksin arvatavasti Soome asemel kusagil mujal välisriigis, nagu 80 protsenti minu endistest klassikaaslastest praegu on, kes hästi õppisid ja ülikoolid ära lõpetasid.( Šveits, Belgia,Prantsusmaa,Itaalia jne) Millegipärast ei ole väga väga paljud ka n.ö. ajudega inimesed eestisse jäänud. See ei ole ka rünnak sinu pihta Bomsh, aga mõnel on elus suuremad väljavaated ja soovid kui laomehe ametikohast karjääriredelil osakonna juhatajaks saada.

Viimati muutis siag, 06.04.2013 12:02, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 12:03 

DevilDeVille kirjutas:
siag kirjutas:
Pigem oled sina eestis majanduspõgenik, kes ei maksa makse ja tegutseb suure saladuskatte all oma pimedate bisnesitega.
Näiteks võin tuua, et Elan soomes juba päris mitu aastat. Igakuised väljaminekud paljastele üürile/maksudele on umbes 1500 euri. Seal sees siiis korter, vesi, elekter, internet ja telefonid. sinna lisanduvad veel naise auto, enda auto ja töö bussi liisingud+kaskod kogusummas nii 1300 kuus. et siis keskelt läbi 2800-3000 euri kuus lihtsalt n.ö. makse. ülejäänud rahaga tuleb siis üle elada. Kusjuures, lisan veel ,et tulumaksu maksan palgast 36 protsenti. Nii et rääkige, et maksupõgenik.

Veidral kombel tead sa minust paremini, kui pimedat äri ma ajan. Enne kui suu täis võtta, tasuks endalt küsida, kas eksisteerib ka mingi kognitiivne baas oma väidete toetamiseks. Minu makstavate maksude suurusjärk on sinu vägevast numbrist erinev ja erinevalt sinust sisaldab pelgalt makse (jah, konkreetselt makse, mitte pihvi autot või huiteabmida). Pole vaja siin oma numbrikestega keksima tulla, kohe üldse ei huvita kellegi liisingmaksete suurus.

Keksid siin üle nädala, kuidas sa töötu oled ja niisama hakkama saad jne. Ma ei rääkinud konkreetselt sinust. Aga kui paned mulle PS oma nime ja isikukoodi, siis saan sulle ka kindlalt kirjutada, kui musta ja pimedat äri sa ajad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 12:10 

DevilDeVille kirjutas:
siag kirjutas:
Keksid siin üle nädala, kuidas sa töötu oled ja niisama hakkama saad jne. Ma ei rääkinud konkreetselt sinust. Aga kui paned mulle PS oma nime ja isikukoodi, siis saan sulle ka kindlalt kirjutada, kui musta ja pimedat äri sa ajad.

Kuule idioot, minu isikukood ei võimalda sul minu tegemistest isegi mitte und näha. See, et ma ei pea vajalikuks endale palka maksta ega isegi oma firmade juhatusse kuuluda, ei tähenda, et maksuarvestus ei oleks korrektne.

Milleks kohe solvama vaja kukkuda? Ei tunne ennast idioodina, IQ tervelt 132. Ma rääkisin maksudest, mida isiklikult oma palgast maksan. Kui oleksin ettevõtlusmaksudest rääkinud, oleksid summad kah, tunduvalt kõrgemad.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 592 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 40  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis