Mul on see GeeTee komplekt ka mitu head aastat juba, täpsemalt 6 aastat vist, padrunite vastupidavus on super, aga vähemalt minu autode jaoks on selle komplekteeritus veidi nadi/mööda:
- Paremal servas olevad kuuskantide-kruvikate-torxide otsad mis kruvika sisse käivad on põhimõtteliselt kummi sisse kinni roostetanud juba, nendega ei saa mitte midagi lahti, võib-olla mingit raadiomudelit vms tuunida saab, aga autol on enamik asju ikka jõuga kinni ja nende pisikeste otste suureks kaadervärgiks ladumise teel saadav riistapuu ei võimalda jõu rakendamist. Kuuskandid on õnneks olemas ka pulkadena, Torxi pulgad ja kruvikad olen juurde ostnud.
- BMW puhul ei pääse ilma Torxi lehtedeta pea midagi suuremat tegema
- Tollmõõdus padrunid on euroautodel mõttetud, need 3 korda kui mul neid vaja on läinud oleks võinud vabalt ka eraldi padruni osta garaaži. Fordil vist õlipunn käis tollvõtmega, rohkem ei tulegi meelde.
- Nr 18 leht on puudu, jällegi BMW puhul ilmvajalik asi
- Näpitsad on paras BS, mingiks väikseks nokitsemiseks kõlbavad ja noh ma olen ikka silma kinni pigistanud ja pole veel uusi raatsinud osta, aga põhimõtteliselt neil tulevad käepideme kummid suurema jõuga tirides küljest ära ning harva kasutades roostetab liigend kinni. Kullinokad on ka suht kerge moega, mul on nad kadunud nii et ei oska öelda millal nad oleks järgi andnud, aga enne kadumist logisesid juba parajalt.
- Küünlavõtmete kummid tulevad koos küünlaga välja, võrri mootorit putitades pole hullu, aga kui tahad näiteks 6 silindrilisel mootoril käbe surveid mõõta siis see muutub tüütuks. Mina tuunisin neid silikooniga.
- Kardaaniliigendid on mõttetud, sellega ei saa midagi lahti mis vähegi normaalse jõuga kinni on, iluasi rohkem.
Lisaks nice to have oleks omada narrega lehtvõtmeid, neid vist küll sellistes odavates kohvrites veel ei pakuta, aga eraldi ostes on juba suht okei hinnaga. Ma pole veel raatsinud osta, aga see päev on teel. Narrega leht-Torxid oleks BMW mehele täielik nirvaana veel
Ühesõnaga komplekteerituse poole pealt ma vaataks seda ladu24-st viidatud komplekti pigem. Kruvikeerajad ka kaasas ja puha, kvaliteeti muidugi ei oska kommenteerida. Mõtle oma vajadused läbi ja osta pigem mitu komplekti - padruni ja narre komplekt, kruvikate komplekt, näpitsate komplekt. Kui sa veel ostad sinna plastkohvri ümber, siis võid puuduvaid asju alati lisada, aga sedasi saad parema komplekteerituse ning üldjuhul ka nõks kvaliteetsemad riistad. Muidugi miinuseks on see, et asjad kaovad kergemini ära kui igaühel pole kohvris oma pesa.
Arxz, Tööriistamarketis on selliseid sabasid igas mõõdus ja kaalus. Üldse sealt saab kõiki eluks vajalikke asju hea hinnaga, ma olen viimase kolme või nelja aasta jooksul väga vähe vidinaid mujalt ostnud.