Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 21.08.2025 08:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 30.04.2013 18:36 

Harju maavanem on tavaliselt kehtestanud selle müügipiirangu. Eelmine aasta ka ei kehtestatud mingeid piiranguid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 21:02 

Flinst1 kirjutas:
vahet pole ju kas see naastuta on ees või taga. Autoall võib olla ainult ühte liiki rehv. Kas suve, talve( naast) või siis lamell rehv. Mustrid võib panna nagu jumal juhatab. ! olgu või kõik neli erinevad !

Aga seda ma ju ütlesingi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 22:46 
Kasutaja avatar

Ometigi vahepeal seletati ära,et teljel peavad olema samasugused rehvid ja lisaks mainin ka,et kulumisvahe ei tohi olla samal teljel olevatel rehvidel väga suur.
Lisaks ei tohi kasutada sama sõiduki all nii naast+lamell,naast+suvi ja ka lamell+suvi(see viimane variant ei koti kedagi eriti).
Suverehvil peab olema turvisemuster üle 1,6mm,talverehvil olenemata aastaajast üle 3mm(see ka ei koti kedagi eriti).
Ja üldiselt on lamelliga suvel ikka väga s*tt sõita,eriti märjal asfaldil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 23:45 
Kasutaja avatar

Sai sõpruskonnas hakatud looma väikest muusikalist kollektiivi. Tegime siis kokkuleppe, et igaüks mängib pilli, mis tal parasjagu olemas on. Minul näituseks akustiline kitarr ja elektiline bass. Kuna kamraadi akustiline on poole parem, siis andsin saatekitarri õiguse talle, ise lubasin bassiga tegeleda... Kurat, kui nüri on ise igavleda bassi rütmi tagudes ja kogu aeg saatekitarri kuulates, et "aeg juba ammu uuele duurile üle minna, mida sa magad jne" :D
Muidugi bassi on ka vahva popsutada, kuid meie repertuaaris võib magama jääda...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 00:15 

Sain üle pideva joone pööramise eest 80 euri trahvi :rokib eriti korda läinud päev.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 01:22 
Eliit
Kasutaja avatar

Ove. kirjutas:
Sai sõpruskonnas hakatud looma väikest muusikalist kollektiivi. Tegime siis kokkuleppe, et igaüks mängib pilli, mis tal parasjagu olemas on. Minul näituseks akustiline kitarr ja elektiline bass. Kuna kamraadi akustiline on poole parem, siis andsin saatekitarri õiguse talle, ise lubasin bassiga tegeleda... Kurat, kui nüri on ise igavleda bassi rütmi tagudes ja kogu aeg saatekitarri kuulates, et "aeg juba ammu uuele duurile üle minna, mida sa magad jne" :D
Muidugi bassi on ka vahva popsutada, kuid meie repertuaaris võib magama jääda...

Ära seleta! Bass on kõige mõnusam pill minuarust. Ma olen läbi aastate alati bändides bassi mänginud, sest ma tahan ja mulle meeldib see saund, mida sellega teha annab. Mida sellest tavalisest elektrikast ikka kriunutada, see nagunii liiga meinstriim. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 01:53 
Kasutaja avatar

Sai tanklasse kiirelt mindud ja panin autol uksed lukku vaid võtmest. Tagasitulles autot käivitades pistab alarmi lõugama. 2-3 minutit sai kräunutada alarmi inimeste ees, kui hakkas plaan tekkima, mis seda korraldab - aku plussklemm ei andnud korralikult ühendust. Oh seda enda kirumist, et autot tuues need ainult sõrmega ligi sai tõmmatud. :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 02:13 

Ove. Saaksid sa vaid ampeg'iga mängida ja mingi viisaka pilliga millel värsked keeled. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 02:20 
Kasutaja avatar

AnvarV kirjutas:
jyrgenpii kirjutas:
AnvarV kirjutas:
Saalekolin mootoris, jee.

Aga opel on odav auto, 30€ eest saab ploki koos kaane ja klapikambrikaanega.

KAS ANVARV ON ESIMENE INIMENE MAAILMAS KES SUUTIS C20NE ÄRA LÕHKUDA?
no minu poolt tugev nelipakk, virtuaalne mõistagi :rokib

HAHA, C20NE jah. :D

Enne kui seda ostma hakkad, maksa arve ära parem...
Kui seda hakatakse mu palgast maha arvama, siis enam väga lilleline elu pole..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 02:44 
Moderator
Kasutaja avatar

Ove. kirjutas:

Teeme bändi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 03:58 
Kasutaja avatar

KristjanH kirjutas:
AnvarV kirjutas:
jyrgenpii kirjutas:
AnvarV kirjutas:
Saalekolin mootoris, jee.

Aga opel on odav auto, 30€ eest saab ploki koos kaane ja klapikambrikaanega.

KAS ANVARV ON ESIMENE INIMENE MAAILMAS KES SUUTIS C20NE ÄRA LÕHKUDA?
no minu poolt tugev nelipakk, virtuaalne mõistagi :rokib

HAHA, C20NE jah. :D

Enne kui seda ostma hakkad, maksa arve ära parem...
Kui seda hakatakse mu palgast maha arvama, siis enam väga lilleline elu pole..

irwww :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 04:27 

Otsustasin, et öösel õppimise asemel oleks jube tark idee minna ühika alla parklasse ja Civicul veits asju niblida, võimu natukene korda timmida, salongi puhastada ja muid pisiasju, agakurat, kus tuli idee ikka öösel... autopede raisk:(

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 08:55 
Kasutaja avatar

Memphisc kirjutas:

Rainer_K kirjutas:

Ove. kirjutas:

Blacku kirjutas:
Teeme bändi :D

SUPER! :D
http://www.youtube.com/watch?v=_Pv1kZ6mMFg

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 09:33 
Kasutaja avatar

Nimelt eile oli vähekene kiire kooli (Lasna->ТТÜ) minekuga rattaga. Loogiline, et ei hakka rattaga poolekilomeetrist foorijärjekorda ootama- teist keegi hakkaks w? Samuti üritan võimalusel liiklusvoolust ette saada- arvestades autojuhtide tähelepanelikkust(loe: pohhuismi) ei ole erilist turvatunnet neljarattaliste seltsis sõita. Ilmselgelt, kui on vaja ridade vahel sõita voolus, siis ei tee ma seda venides- suur on tõenäosus, et autojuht põikab ümber löökaugust ja ongi jama käes. Kõik, kes te mulle eile fakki näitasite ja eriti uuemapoolse vw jetta juht, kes midagi röökis- päikest teile. Ma tõesti ei näe probleemi selles, et tsiklimehed sõidavad ridade vahel- probleem seisneb ainult autojuhtide egos, mis saab kannatada. Ärge arvake, et ridade vahel sõitvad tsiklimehed on mingid TÄIESTI peast ära suitsiidsete kalduvustega hälvikud- enda ja oma sõprade eest tean rääkida, et ükski rulli keeramine ei toimu läbimõtlematult ja riske ARVESTAMATA. Auto roolis on linnas liigeldes ainsaks riskiks oma auto ära lõhkuda- tsikliga on mängus oma tervis või isegi elu.

Seoses kõige sellega, äkki oskab keegi soovitada odavat muay thai või dai-dengi treenimisvõimalust Tallinnas? :D Mina oma sõidustiili muuta ei kavatse ja kardetavasti tuleb üks kord mõni hälvik mulle kättpidi kallale- peab valmistuma :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 09:57 
Kasutaja avatar

No krt, alati ei saa ju minema sõita nagu argpüks :D Ega seda on palju ette tulnud, et ähvardatakse molli anda ja maha lüüa(autoga)- aga iga kord seni, kui olen oma auto ukse kinni löönud ja "lõvi poole" kõndinud, on inimestel kiire hakanud. Aga üks kord äkki ei sõida minema :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis