AntiL kirjutas:
asi ei ole selles, kas mahub või mitte. Mahub igaljuhul, aga päev läbi asjatada latakas pükste taskus on lihtsalt ebamugav. Ja sellist kommet mul ei ole nagu moodsatel tibidel, et telefon pidevalt näpuvahel. Ja autoroolis ka on üsna egamugav istuda, kui mingi 10x5cm latakas kusagil kubemepiirkonnas soonib. Ajad mingeid asju, kummardud kusagil ja jälle tunned, kuidas monstrum kusagil pükste taskus kintsu sisse lõikab jne jne. Lihtsalt sellised momendid, miks ma ei taha IGAPÄEVASTEKS toimetusteks mingit peletist. Ja nagu ma eelnevalt mainisin, telefonis mängudele ja filmidele mul kohta ei ole, niiet no harm done.
no tänapäeval on ka see moes, et pükste "jalgevahe" hakkab/lõppeb kuskil põlvede piirkonnas. Seal on arvatavasti tasku ka allpool ja ei häiri

. AntiL sa oled lihtsalt liiga vana juba foorumi jaoks. Ma ka sellest ajastust, kus ikka iga uus mudel tuli saada, et see oli jälle väiksem. W880 pidas ikka pikalt vastu. Välja sai ka selle tõttu vahetatud, et teised enam ei kuulnud mind hästi. Täna Iphone ja üle selle küll kaasas ei viitsiks tassida. Meilid saab loetud, vajalikud kodulehed ka külastatud, kui kiirelt vaja vaadata. Muuks ikka tõesti on juba arvuti. Aga noh, eks igaüks teab ise, mis või kus on tema jaoks. Muidu võiks ju kõik Daciatega ka sõita, hea odav.