shift kirjutas:
talon kirjutas:
Eile sai käidud pärnus suve nautimas, usakate yritusel. Õhtu väike napsu tiir ja sai Sugarisse mindud. Toreda päeva aga suutsid rikkuda kohalikud sugari matsod turvad, kel kupli all vist eriti midagi ei leidu. Nimelt lõppes minu pidu sugari ukse taga asfaltil ja hiljem kiirabiautos. Tore see suvepealinn ikka.
mine sõida fordiga sisse sinna, pärast pühid kojameestega uksed maha klaasi pealt ja sõidad edasi..
aga tegelikult, kas asja pärast, või lihtsalt tahtsid oma võimu näidata? kuskile mingi avalduse tegema kindlasti..
No käisin korra väljas uksepeal, värsket õhku hingamas. Turvameest sel hetkel uksel pold, tagasis iise tulles käskis aga pileti osta. Seletasin loo ära aga teda ei kottinud. Palusin siis kutsuda keegi kellele asja seletada(juhataja vms) aga neid se eeie huvitanud ja kukkusid väänama et välja läheksin. No ma joond ja eks hakkasin vastu , kuna pärast poleks enam midagi nõuda/arutada olnud. Asi lõppes aga sellega , et tuli lisa turvamehi ja võeti ymber kaele haardesse nii, et mul tõmbas hingest kinni. Siis vedasid nad mind välja ja kuhugi tänavale visati. Kahjuks aga oli hingamisega sitasti ja ise ma sealt pysti ei saanud, vaevalt sain hingata. Turvanmeestel oli aa sai ja nii mind sinna jäeti. Õnneks oli aga keegi mees kes asja jagas ja sai mu kuidagi higama, selleajani kui kiirabi tuli. Nyyd hingamisega suht keeruline, kurk valus, ja suht palju on mälust kadunud, mis isegi enne kluppi minekut toimus. Joonud ma pold palju, seega joomisest mälukat pold. Ma ei väidagi, et käitusin õigesti vaid pigem ärritab, et võimu nii ä kasutatakse.