Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 87 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Palju õnne automanikud ja tulevased autoomanikud. UUs se
PostitusPostitatud: 27.05.2013 17:10 
Kasutaja avatar

tsett kirjutas:
ryblik1 kirjutas:
MIDA ME ETTE VÕTAME: PAKUN VÄLJA ET ALLKIRJADE KOGUMINE PEAB MINEMA LAHTI. KES KOOSTAB LEHE?

Esimene post ja juba keegi teine peaks midagi :D

Aga, juba nimetatud petitsioon.ee, sots meedias "kampaaniad" teha, võimalikult paljudesse autofoorumitesse teema jne. Lihtsalt aeg leida ja võime koostada tõsiseltvõetavat sisu.

Vaata, mind tavaliselt eriti ka ei huvita mis meie poliitladvikus toimub, mingist petitsioonlehest ma ei teadnudki.
Seega mõttetu ila muliseda. Kui on midagi asisemat öelda siis oleks päris tore kuulda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2013 17:36 
Kasutaja avatar

Ei suudagi meenutada praegu mingit uudist, mis mind vähem külmaks oleks jätnud.
Kui ma sente loeks, siis sõidaks igapäevaselt ka vist diiselmondeoga ringi nagu pede :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2013 17:45 
Kasutaja avatar

Mida teha autoga mis on ostetud aga ostu lepinguga varuosadeks ja nüüd on eelmisel omanikul mingid võlad ja auto arestitud ja reaalselt autot pole enam. kuidas selle arvelt maha saab? teen mingi võltsitud lepingu mingile suvalisele inimesele keda reaalselt pole olemas..suht sundseisu pannakse inimesed siiski.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2013 17:52 
Kasutaja avatar

Selleks et auto ajutiselt arvelt maha võtta on auto vaja ette näidata?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2013 18:00 
Kasutaja avatar

Ei aga pead tõestama,et oled omanik. Id kaardiga saab netis paari klõpsuga selle ära teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2013 18:01 

Ja nii siis iga kahe aasta tagant?
Muidugi rahabossi on ka tore mängida ja võrrelda debiilsusi....kas kingin niisama ärikatele iga kuu raha ja sõidan suure kütuseõgijaga või olen "kade" ja ostan samas kohe kindlasti diisli ka.
Samuti olen ma suht kindel, et küll siis varsti leitakse ka, et oi kui palju huvilisi on, mõtleks miski tasu ikka sellele. :)

Kõige huvitavam jutt oli muidugi see http://majandus.delfi.ee/news/uudised/e ... d=66138826

Viimati muutis mehikemetsast, 27.05.2013 18:10, muudetud 4 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2013 18:02 
Kasutaja avatar

Jah aga küll see tehakse nii,et esimene kord saad tasuta ja siis hakkad maksma :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2013 18:04 
Kasutaja avatar

ma siis hakkan iga aasta novembri kuus käima arkis,et 3 autot arvelt maha võtta ja siis iga kevad käin aprillis jälle läbi,et võtaks tagasi arvele, seeon ju ajuvaba :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2013 18:18 
Kasutaja avatar

Pmst kõik kohustused pannakse inimesele ja riik vastu ei anna midagi. Miks peab üldse mingi liikluskindlustuse fondi pilli järgi tantsima see riik. Lambad on seal riigikogus või?
Mismoodi see 1 aasta tasuta kindlustust siis välja nägema hakkab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2013 18:19 

Kuidas Soomes see hobiautode kindlustus toimib?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2013 18:19 

Aga kui nüüd hoiad autot aasta ilma kindlustuseta, siis teed üheks kuuks poliisi ära? Siis saab läbi ja võid uuesti aasta hoida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2013 18:27 

bemarimees kirjutas:
Pmst kõik kohustused pannakse inimesele ja riik vastu ei anna midagi. Miks peab üldse mingi liikluskindlustuse fondi pilli järgi tantsima see riik. Lambad on seal riigikogus või?
Mismoodi see 1 aasta tasuta kindlustust siis välja nägema hakkab?

Kuna LKF on pukis olijate valitseda ja nagu kombeks on, siis peale opositsiooni ei saa/taha kobiseda keegi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2013 18:42 
Kasutaja avatar

ma lasin silmadega diagonaalis kiirelt üle ja ei näinud midagi, mis tavalise inimese peaks muretsema panema.
Neil kellel hobiautod ja majataga karjamaal surnuaed kogunenud on elu vähe keerulisemaks tehtud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2013 18:45 
Kasutaja avatar

bemarimees kirjutas:
Mida teha autoga mis on ostetud aga ostu lepinguga varuosadeks ja nüüd on eelmisel omanikul mingid võlad ja auto arestitud ja reaalselt autot pole enam. kuidas selle arvelt maha saab? teen mingi võltsitud lepingu mingile suvalisele inimesele keda reaalselt pole olemas..suht sundseisu pannakse inimesed siiski.

Seaduse vaakum.
Olen ka ise saanud selliseid käkke. Sain auto siis kui aresti polnud. Nüüd tekkis. Noh osadeks ära ja unustatud.
Kuidas omanik nüüd selle maha saab, ma ei tea.

Omal on ka paar vana käkki jäänud nii et neid enam ei ole. paberid jäid õhku siis kui ma aktiivsem striitreisser olin ja trahvide nõuded ulatusid taevani. Neid olematuid autosid ei saa ka enam maha sest mingid nõuded on neile jäänud. Täitur ei taha midagi teada et autot ei ole. Ark ütleb et täitur on jumal taevas ja nemad jumala tahet ei riku. Autod on ilmselt juba ammu ümbersulatatud mingiteks cherideks või korea sevroletiteks. Jäävadki õhku. Ajabki närvi et ma jään nüüd kuskile seaduse vaakumisse kus ei saa mitte midagi teha. Täis absurd.
Kas ma pean tegema kindlustuse autole mida ei ole ja mida ma ei saa isegi arvelt kustutada? Täis nonsennss.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2013 18:46 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
ma lasin silmadega diagonaalis kiirelt üle ja ei näinud midagi, mis tavalise inimese peaks muretsema panema.
Neil kellel hobiautod ja majataga karjamaal surnuaed kogunenud on elu vähe keerulisemaks tehtud.

Kui sa oled nii tavaline inimene, mis sa siit striiterite foorumist otsid üldse? :)

Vaata kui palju siin on autosid projektide teemas, vaata kui palju on lugejate autodes. Paljudel on mitu projekti.

See ongi see jamps et inimest hakatakse koormama rängalt.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 87 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis