Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 17.05.2025 02:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 29.05.2013 20:28 

mastr kirjutas:
RustyZ kirjutas:
minu loogikaütleb, et mida suurem klapp seda rohkem voolu tahab. nööbid ju pisikesed. eivõija? ja kui olete märgand, siis handsfreega klappide ots on pikem.

Jah, tõesti. Telefoni nööpklapid on liiga suure voolujanuga, et keskus neid ära toidaks :D
Handsfree klappide ots pikem? Tee pilti (netist võetud ei lähe arvesse), muidu ei usu.

Ütlen selle pärast, et telefoni klapid ei läinud tahvelarvutil päris lõpuni. Võibolla oli tõesti tegu teistsuguse otsaga, nagu siin eelpool pilt on, ja ei läinud sisse ning tekitas illusiooni, nagu oleks pikem. Pole teisi klappe peale telefoni omade, et võrrelda, andeks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2013 09:51 

Pikkuses ei pruugi asi olla.
Sony(Ericssonide) puhul võib ka selles asi olla:
http://www.xperiablog.net/2012/02/27/20 ... -standard/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2013 13:43 

Probleem järgmine. Rootisin oma s2 eelmine nädal ära, täna tuli tarkvara uuendus. Panin selle laadima ja laadis ära, ning telefon tegi restardi. Ning enam sisse ei lähe, tuleb aind samsung s2 gt-9124 ( numbrid ) ja ongi kõik. Proovisin volume +, home, väljalükkamise nuppu, ei teinud midagi. Aga volume -, home , väljalükamis nuppu, sisi tuleb aind see jura ette, vajutan volume + et installiks. Lükkan usb taha nagu tegema peab ja kõik.
Netist uurisin, kuskilt midagi targemaks ei saanud. Äkki kellegil midagi v2lja pakkuda ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2013 16:47 
Kasutaja avatar

mastr kirjutas:

Alati ON asi pikkuses. Vahest ka jämeduses.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2013 17:57 

mastr kirjutas:
Sony(Ericssonide) puhul võib ka selles asi olla:
http://www.xperiablog.net/2012/02/27/20 ... -standard/

ilmselt oligi sellest sest mul kõik telefonid kodus xperia, va naise oma. tahvel on aga nexus 7.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2013 18:08 
Kasutaja avatar

Vana samsungiga seda probleemi polnud . Seal töötasid kõik kõrvaklapid nii nagu peab . LG Just märganud , et ei taha töötada . Samsung galaxy 2 klapid järgi pannes tuleb ainult vb veerand helist , kuigi telefonis heli põhjas . HF nuppu all hoides hakkab kõvemini mängima . Sama ka märganud tavaliste mp3 pleierite klappe proovides . Et ei mängi nii tugevasti, kui peaks .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2013 18:10 

samsa puhul on see loogiline. Nad on ammu oma tootearenduse suunanud nii, et kui sul on kodus 1 aparaat samsa, peab kõik olema. St nad topivad oma nutiseadmetesse igasugu hüvesid, mida sa saad mugavalt kasutades omades teist samsa toodet. Telekas, tahvel, nutitelefon...varsti ei saa enam ilmselt külmkappi ka lahti ilma tahvelarvutita...

AGA, need asjad mida nad sinna topivad on kuradi mugavad ja pole üldse halvad :) Ilmselt nii on ka klappidega - ei tööta lihtsalt muu, osta samsa :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2013 22:03 
Kasutaja avatar

nrgchris kirjutas:
Probleem järgmine. Rootisin oma s2 eelmine nädal ära, täna tuli tarkvara uuendus. Panin selle laadima ja laadis ära, ning telefon tegi restardi. Ning enam sisse ei lähe, tuleb aind samsung s2 gt-9124 ( numbrid ) ja ongi kõik. Proovisin volume +, home, väljalükkamise nuppu, ei teinud midagi. Aga volume -, home , väljalükamis nuppu, sisi tuleb aind see jura ette, vajutan volume + et installiks. Lükkan usb taha nagu tegema peab ja kõik.
Netist uurisin, kuskilt midagi targemaks ei saanud. Äkki kellegil midagi v2lja pakkuda ?

If the phone is stuck at boot animation or Samsung logo after Step 10, then go to recovery mode (press and hold the Volume Up, Home and Power buttons together) and perform Wipe data/Factory Reset and Wipe Cache Partition before choosing reboot system now function. NOTE: Use Volume keys to navigate between options and the Power key to select an option in recovery. Please note that performing wiping function will erase data only on your phone's internal memory and not the SD card.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2013 15:59 
Kasutaja avatar

Terv, mul on järgmine saaga...

Samsung S6012, Duos, music. Android 4. Mingi saaga, osa kõnesi, mis mulle tehakse ei jõua minuni,...
Telefonile tulevad kõned lähvad kaduma... väljahelistamisel probleeme pole.
Vahet ei ole kumma numbri peale helistada, mulle helistajal annab kutsuvat tooni, kuid minuni ei jõua kõne. Ei jää vastamata kõnet ega midagi. Aktiivsed suunamised (tasuline) on peal, kuna vaatasin et sellel mudelil pole 2 sim kaarti aktiivsed, nii et ükskõik kumb number on kinni, peaks suunama ümber ja koputama.

Kellegil veel mingi taolisi juhtumeid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2013 18:57 

lordvampire kirjutas:
Terv, mul on järgmine saaga...

Samsung S6012, Duos, music. Android 4. Mingi saaga, osa kõnesi, mis mulle tehakse ei jõua minuni,...
Telefonile tulevad kõned lähvad kaduma... väljahelistamisel probleeme pole.
Vahet ei ole kumma numbri peale helistada, mulle helistajal annab kutsuvat tooni, kuid minuni ei jõua kõne. Ei jää vastamata kõnet ega midagi. Aktiivsed suunamised (tasuline) on peal, kuna vaatasin et sellel mudelil pole 2 sim kaarti aktiivsed, nii et ükskõik kumb number on kinni, peaks suunama ümber ja koputama.

Kellegil veel mingi taolisi juhtumeid?

Vaata palju ta sul andmesidet kasutab. Paraku on osade nutikate tüüplollus see, et kui kõne tuleb samal ajal kui telefon mingit andmesitet teeb (selleks võib olla kas tavaline meili või FB kontrollgi), siis lihtsalt kõne ei tule läbi ja vastaspoolele öeldakse, et sae saia, seda venda pole levis. Samamoodi võivad kõned katkeda. Ja ei vaidle, see on nii. Mõnel telefonil rohkem, mõnel vähem, üldiselt uuematel pigem vähem. Kui tihti seda muidu juhtub? Kui ikka väga tihti, vaata üle mis saasta tirinud oled, kui saasta pole siis ehk oleks mõistlik hooldusesse viia...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2013 19:14 
Kasutaja avatar

Oled sa selles nii kindel? Mina näiteks ei ole. Selge on muidugi see, et andmeside mingil määral ummistab võrku, aga on mulle ka keset downloadimist kõned sisse tulnud. Ja siis ongi täpselt nii, et telefon on võrgust väljas, mitte ei anna kutsuvat tooni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2013 19:17 

mihkel-m kirjutas:
Oled sa selles nii kindel? Mina näiteks ei ole. Selge on muidugi see, et andmeside mingil määral ummistab võrku, aga on mulle ka keset downloadimist kõned sisse tulnud. Ja siis ongi täpselt nii, et telefon on võrgust väljas, mitte ei anna kutsuvat tooni.

Eiei, andmeside ei ummista seda võrku nii, et kõned seal enam ei saaks minna, aga see on nende nutikate enda eripära, et kui andmeside hakkab käima siis teatud hetkedel ta ei taha seda kõne sisse võtta. See ei ole kuidagi seotud võrguga, vaid konkreetselt telefonidega. Soovitan proovida nii, et telefonil keelata andmeside (androidil tähendab see GSM võrku sundimist/lukustamist) ja vaadata kas endiselt kõned ebaõnnestuvad. Kui jah, siis võiks vaadata mis telefonil levi näitab ja kui see on ka korras ja ikka nii teeb on mingi muu jama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2013 19:23 
Kasutaja avatar

Ma pigem kahtlustaks, et telefon ei suuda korralikult ennast võrgus hoida. Hakkab 2G ja 3G võrgu vahel pendeldama (olenevalt levi tugevusest) ja siis lähevad kõned kaotsi. Soovitaks 2G või 3G võrku manuaalselt lukustada, aga kas seda originaaltarkvara ja ilma rootimata teha saab ei oska kommenteerida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2013 20:23 

Paljukiidetud samsung tundub suht saast ikka olevat. Naine ostis galaxy s2 plusi, esimestel päevadel hakkas lampi end ise välja lülitama ja hanguma, ei aidanud muu kui aku eemaldamine hetkeks, siis sai taas sisse lülitada. Omal on huawei honor ja mitte ühtegi halba sõna pole öelda, naine kaalus ka huawei ascend p1 ostmist, usun et see oleks isegi töökindlam olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2013 20:27 
Kasutaja avatar

cobra113 kirjutas:
Paljukiidetud samsung tundub suht saast ikka olevat. Naine ostis galaxy s2 plusi, esimestel päevadel hakkas lampi end ise välja lülitama ja hanguma, ei aidanud muu kui aku eemaldamine hetkeks, siis sai taas sisse lülitada. Omal on huawei honor ja mitte ühtegi halba sõna pole öelda, naine kaalus ka huawei ascend p1 ostmist, usun et see oleks isegi töökindlam olnud.

:kill :D

See teema on nagu HV autoteema.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis