Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 10:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 14.06.2013 13:38 
Kasutaja avatar

Koolis eksamid läbi,kõik hinded olid head,nüüd lõpupidu :rokib 8) :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 13:47 

dellu kirjutas:
madis' kirjutas:
Teist korda täna tunni aja jooksul käib inimene uksetaha, keera bass maha, keera bass maha.. Ütlen inimesele selgelt, et ma ei saa, mul ei ole võimalust.. Ikka käib, no kus on ajud ?!

Mis mõttes ei saa. Mingi On-Off masin on sul või kuskil lukutaga on makk? Kui bassi maha ei saa, siis vaiksemaks ju saab. Kui vaiksemaks ka ei saa, siis saab kinni panna. Aga sinu ühele eelmise posti küsimusele, et kas bass võib uksest välja kostutada, siis nii ja naa. Enam ei ole ainult üheselt öörahu mõiste, vaid on ka selline mõiste nagu "häiriv müra". Tegelikult see nimi oli vist teine, ma ei suuda seda õiget definitsiooni meenutada. Ühesõnaga kui teise jaoks on see teda segav/häiriv, siis juba ongi põhjust "kisa teha". Kuulsin seda ühelt juristide seltskonnalt. Mõned aastad tagasi naaberaias käis kõva jaanitule tähistamine nii et terve küla pidi seda kuulama. Esimese ilusti palumise peale saadeti pikalt, siis järgmine kord läksid juriidilise haridusega inimesed ja seletasid ära kuidas asi on ja lubasid politsei kutsuda, mis neid siis samade punktide alusel karistab ka. Peale seda oli midu kraadi vaiksem asi. Ma saan aru küll, et hetkel 16 ja pead end maailma nabaks, aga kuskil kortermajas elades pead ka sellega arvestama, et teistel on väiksed lapsed jne. Kui sinu tümakas teisel päeval magada ei lase, siis ongi juba nn häiriv müra ja kõik.

Bass on mul võimust nulli keeratud, basskõlari all on veel lamamismatt selle müra summutamiseks, kõlaritest on volüüm mingi 10ne peal, niimoodi nagu kõrvale hea on, ei ole kõvasti.. Ikka leiavad inimsed kuskilt näägutada, mis 6 aastat on samamoodi elatud, kedagi pole häirinud ja nüüüd tulevad mingid uued, ning nemad ei saa hakkama ?! Mul elab täpselt minu all, kolmandal, sõber koos vanematega, olen küsinud - kas häirib jne ? Ütlevad et kui õhtul peale 10et ei pauguta, siis ei häiri.. Nüüd, kolivad siia elama mingid uued noored ( 25-30 ) ja nendel kohe probleem ?!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 13:54 
Kasutaja avatar

Mul ühes majas elasid ka mingid kummalised tüübid. Karjakesi kahetoalises korteris, kandsid naise teksaseid ja kleepisid oma autole värvilisi kleepse. Dubstep oli sel ajal veel kuum teema ja seda müdinat puitmaja seinad kinni ei pidanud. Sai nendega räägitud, kuid ilmselt oli bass kuulmisorganeid kahjustanud, sest tulemust ei andnud. Peale seda kui üks majaelanik trepikohas ühele tüübile jõuliselt märku andis, et tal sitaauguni sellest kuminast oli vaikus majas. Mõne aja pärast koliti üldse minema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 14:07 
Kasutaja avatar

Niikaua on igasugune bassikumin okei kui ise seda tekitad. Naabri oma viskab suhteliselt kiirelt üle. Ise elasin varem eramajas nii, et onu elas alumisel korrusel ja mina ülemisel. Tema all muusika mängima pani siis mina üleval lihtsalt pidin panema, et saaks rahulikult olla. Nüüd õnneks onu läinud ja saan ise rahus müdistada :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 14:22 
Kasutaja avatar

Täna sõitsid "Põhja Tallinna" poisid ja Artjom Savitški Tkhk ette oma tripi bussiga, tegid kambakesti suitsu ja panid siis ajama. Kõrvalt vaadates tundus üsna koomiline ja jäi mulje nagu peatuti kooli ees vaid selleks et suitsu teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 14:24 
Kasutaja avatar

Ma kunagi elasin 5 kordses paneelmajas 4 korrusel, mingit tehnikat ei olnud ja läpakal on ainult üks kõlar ja isegi selle 1 piniseva kõlariga oli ALUMISTEL naabritel probleem et nende laps ei saa magada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 14:34 

Ise müdistan ka korralikult kortermajas aga siiani kedagi ei häiri, kõik teame üksteisi ja mõistlikul ajal saab suht lastud küll aga tean, et kui alt naaber näiteks kitarriga tinistab siis viskab see samuti mul suht kiirelt üle aga see on mõistetav, mina talun teda tema talub mind.
Miski kaks aastat tagasi oli teiselpool kortermaja üks memm, kes kutsus alatihti politsei ning ma ei tea millega ta kuulas aga igaljuhul lõpuks olid mendid tüdinenud siin käimisest ja helistasid, et keerake vaiksemaks, et sama naisterahvas on helistanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 14:40 

madis' kirjutas:
dellu kirjutas:
madis' kirjutas:
Teist korda täna tunni aja jooksul käib inimene uksetaha, keera bass maha, keera bass maha.. Ütlen inimesele selgelt, et ma ei saa, mul ei ole võimalust.. Ikka käib, no kus on ajud ?!

Mis mõttes ei saa. Mingi On-Off masin on sul või kuskil lukutaga on makk? Kui bassi maha ei saa, siis vaiksemaks ju saab. Kui vaiksemaks ka ei saa, siis saab kinni panna. Aga sinu ühele eelmise posti küsimusele, et kas bass võib uksest välja kostutada, siis nii ja naa. Enam ei ole ainult üheselt öörahu mõiste, vaid on ka selline mõiste nagu "häiriv müra". Tegelikult see nimi oli vist teine, ma ei suuda seda õiget definitsiooni meenutada. Ühesõnaga kui teise jaoks on see teda segav/häiriv, siis juba ongi põhjust "kisa teha". Kuulsin seda ühelt juristide seltskonnalt. Mõned aastad tagasi naaberaias käis kõva jaanitule tähistamine nii et terve küla pidi seda kuulama. Esimese ilusti palumise peale saadeti pikalt, siis järgmine kord läksid juriidilise haridusega inimesed ja seletasid ära kuidas asi on ja lubasid politsei kutsuda, mis neid siis samade punktide alusel karistab ka. Peale seda oli midu kraadi vaiksem asi. Ma saan aru küll, et hetkel 16 ja pead end maailma nabaks, aga kuskil kortermajas elades pead ka sellega arvestama, et teistel on väiksed lapsed jne. Kui sinu tümakas teisel päeval magada ei lase, siis ongi juba nn häiriv müra ja kõik.

Bass on mul võimust nulli keeratud, basskõlari all on veel lamamismatt selle müra summutamiseks, kõlaritest on volüüm mingi 10ne peal, niimoodi nagu kõrvale hea on, ei ole kõvasti.. Ikka leiavad inimsed kuskilt näägutada, mis 6 aastat on samamoodi elatud, kedagi pole häirinud ja nüüüd tulevad mingid uued, ning nemad ei saa hakkama ?! Mul elab täpselt minu all, kolmandal, sõber koos vanematega, olen küsinud - kas häirib jne ? Ütlevad et kui õhtul peale 10et ei pauguta, siis ei häiri.. Nüüd, kolivad siia elama mingid uued noored ( 25-30 ) ja nendel kohe probleem ?!

Sul vanad naabrid tõenäoliselt enam ei kuulnud midagi nagu sa isegi :D Mul ka mõni sõber kes on pidevalt kõva muusikat kuulanud ja nüüd räägi temaga nagu vanuriga. Teleka paneb ka alati hästi valjuks kuna ei kuule.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 14:53 

Samas toas on hea olla, kus müdistad aga minna teise tuppa a'la telekat vaatama, siis hakkab ennastki häirima see kõmin, siis kas keeran bassi maha või lükkan täiesti kinni asja.
Kunagi sai naabriga netti jagatud (naabri juures oli ruuter) Kui nett läks, siis järelikult bassi oli liiga palju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 17:39 

Juhtus väike avarii Passatiga, nii et äkki kellegil pakkuda B5,5le kapotti ja iluvõret.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 18:50 

Mõtlesin, et võtaks üle pika aja paar õlut. Poes miskit muud ahvatlevat silma ei jäänud kui Murphy´s. Purgi hind 3.xx euri, võtsin 4 purki ligi ja veits näksimist kõrvale ka. Kui otsa saavad siis siirdun vast pubisse ja teen seal 6.- per kann veel mõned. Homme vaba ja pühapäev töötan vist

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 18:50 
Kasutaja avatar

Käisin Vauxhalli vaatamas.Aken pärani lahti ja hunnik riidepuid tassitud,aga kuused olid alles.Nüüd rippuvad mu lambi küljes

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 18:53 

Väga hea teada!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 19:44 
Kasutaja avatar

Kaua võib ühe Vauxhalli peale ilastada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 20:10 
Kasutaja avatar

Kui auto meeldib, siis ikka päris kaua! Endal pole juhtunud?
Milleks siin teemas näägutada? Minge sõitke oma emotsioonimittetekitavate hallimassiperevagunitega ringi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis