Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 17.05.2025 13:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 27.06.2013 16:49 
Kasutaja avatar

Raikzz kirjutas:
kui telefoni kasutada helistamiseks , internetis käimiseks , paari appi kasutamisega mis elu lihtsustavad ( igast fb,solariskino,parkimisapid jne ) , lihtpiltide tegemiseks ja sõnumite saatmiseks , siis on raske iphonele konkurenti leida . Lisaks veel muidugi iphone viimistlus , mis näiteks samsungitega ei anna kohe kuidagi võrrelda

Huvitav. Milles, eelpool loetletus, iphone siis nii kõva tgija on, et konkurentsi ei leia? KÕIK nutikad teevad samad asjad ära ning välimus on subjektiivne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2013 17:06 
Moderator
Kasutaja avatar

Vaatan siin kuidas te siin bitte ja baite õhku paiskate ja mõtlen,et ma olen ikka siga rahul,et Nokia lumia ostsin :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2013 17:58 

Endal poolteistaastat s2 olnud, üldse ei kurda. Olen näppinud ifööne ja nokiaid.. pole igatahes minu teema, android vist jääb ikka minule, muidugi igal ühel on oma puudused.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2013 18:03 
Moderator
Kasutaja avatar

Minu iPhone 4S on viimasel ajal hakand imelikult kuumaks minema. No ikka nii tuliseks, et käes eriti hoida ei taha.

Üldiselt mina enam iPhone osta ei soovi, Android ikka tunduvalt mugavam. Eks ta suuresti ole maitseasi. Aga paljud rakendused, mis iPhone peal on tasulised on Androidi peal tasuta. Mitte, et nad nüüd hingehinda maksaks, aga milleks maksta, kui on võimalus legaalselt asi tasuta saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2013 18:03 

Mul oli kunagi SE Xperia Active ja sellega sai mu androidi pasakarikas väga kiirelt täis ning rohkem ühtegi selle op.süsteemiga telefoni osta ei julge. Või kui üldse kunagi, siis ainult mõni Nexus.

Umbes aasta olen kasutanud tasuta saadud iP4S ja kuigi aeg-ajalt vaatan midagi uut, siis ei teagi mida valida - praegusega on läbi aegade kõige vähem n*ssi olnud (ainuke asi on see, et kui 3G on sees, siis kipuvad kõned katkema. 2G peal kõik sujub) ja lihtsalt uuema mudeli pärast iP5 küll ei raatsi osta sellise raha eest. WM telefonidega on ka head kogemused, aga samamoodi maksavad liiga palju. Lisaks pole Eestis veel Lumia 825/925 müügis ja vanu mudeleid niikuinii väga ei igatse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2013 18:08 
Kasutaja avatar

Üks telefon mida kindlasti ei soovita, on Sony Xperia P. Täiesti kohutav telefon, koguaeg on midagi viga. Küll ei leidnud levi, viisin garantiisse. Siis ei pööranud ekraan ennast siis kui vaja, vaid siis kui ise tahtis, nüüd viskas mingeid mälutõrkeid pildistamisel ja tehtud pilte telefonist üles ei leia.
Ühesõnaga, ~8 kuud kasutamist ning juba neljas kord garantiiremondis. Viisin telefoni EMT-sse tagasi ning nüüd ootan nendepoolset lahenduse pakkumist.
Teenindaja ütles, et tõenäoliselt saan samas väärtuses uue telefoni vaadata, või siis juurde maksta ja midagi kallimat/paremat valida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2013 23:27 

Dinks kirjutas:
Mina valiks Galaxy SIII.

- AMOLED ekraani värvid on palju erksamad ja ilusamad
- SIII toetab kuni 64GB SD kaarti, ONE X kuni 32GB
- SIII salvestab 1080p videot 30 fps, ONE X 24 fps
- Eesmine kaamera on parem (SIII on 1,9MP, ONE X on 1,3MP)
- SIII on eemaldatava akuga, ONE X ei saa akut eemaldada
- SIII akumahutavus on suurem (SIII 2100mAh, ONE X 1800mAh)

Palun ärge valige telefoni selle jutu järgi.

AMOLED ei tähenda absoluutselt parimat ekraani vaid tehnoloogiat mis on tõesti hea, kuid millele pakutakse kenasti ka konkurentsi. Head ja vead on kõigil ning suuremalt jaolt on see seotud just toonide, vaatenurga ja päikse käes nähtavusega. Aga jah, amoled on hea.

Telefonis pole 64gb mälukaaardiga veel mitu aega midagi teha ja see on fakt. Kui tahad hd videot filmida korraliku, osta kaamera. Midagi nii palju ja püsivat ei lae sinna kunagi.

24 vs 30fps...ja vahe on natuke, aga noo...who the hell cares, kas sõber tiit kallab tiinale õlle pähe 24 kaadrit sekundis c 30?

Eesmine kaamera...mõttetu mp arvu tõstmine tootjate poolt ja sellega kunstlikult hinna ja konkurentsivõime tõstmine nagu kunagi seebikaameratega. Reaalselt kasutad vb skype jaoks ja naised enda vaatamiseks ja no see kvali ei koti kedagi

Ainus tugev faktor on akumahutavus kuid htc one muud faktorid kaaluvad selle üle - korpuse materjal, käeshoidmise mugavus, välimus jne.

Valige telefon selle järgi mis teil hästi käes istub, meeldib välimuselt, on heade andmetega ja teile jõukohane.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2013 23:58 
Kasutaja avatar

Täitsa haige mis siin toimub, nagu mingis telefonifoorumis oleks tõesti, jääb mulje, et mingi luts on elu osadele siin :kill
Mul on mingi vana xperia, millega õllepudeleid lahti teen ja õliste kätega möllan nt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 01:28 
Eliit
Kasutaja avatar

Mul avab telefon klahvilukku teinekord mingi 3 sekundit. Menüüga läheb 10 sekki aega ja "telefoni" paneb mingi 5 sekki käima. Ja ma isegi ei tea, mis telefon mul on. Mingi Samsung. Pohh, yolo.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 01:48 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Täitsa haige mis siin toimub, nagu mingis telefonifoorumis oleks tõesti, jääb mulje, et mingi luts on elu osadele siin :kill
Mul on mingi vana xperia, millega õllepudeleid lahti teen ja õliste kätega möllan nt.

Ja mõni hoiab oma 25. aastat vana autoronti nagu sitta pilpa peal. Mis su point oli?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 04:24 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:

Telefonis pole 64gb mälukaaardiga veel mitu aega midagi teha ja see on fakt. Kui tahad hd videot filmida korraliku, osta kaamera. Midagi nii palju ja püsivat ei lae sinna kunagi.

Muu on mis on, aga vot selle koha pealt vaidlen küll vastu. Mõtlesin ka, et 16GB sisemist mälu on nii palju, et paha hakkab. Reaalsus oli aga see, kui ükshetk oli kaart täis ja mõtlesin, et vabalt võiks 32GB olla. Pealegi on see üldse suhteliselt selline asi mis varieerub. Mõnel inimesel on vaja seda 64GB, samas mõnele piisaks ka 4'st.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 05:09 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:

Ma isiklikult arvan, et tuleb sügisel õppelaunu võtta ja see iShit 5 ära tuua. Siis saan lõpuks elamisväärse elu peale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 07:38 

mihkel-m kirjutas:
RustyZ kirjutas:

Muu on mis on, aga vot selle koha pealt vaidlen küll vastu. Mõtlesin ka, et 16GB sisemist mälu on nii palju, et paha hakkab. Reaalsus oli aga see, kui ükshetk oli kaart täis ja mõtlesin, et vabalt võiks 32GB olla. Pealegi on see üldse suhteliselt selline asi mis varieerub. Mõnel inimesel on vaja seda 64GB, samas mõnele piisaks ka 4'st.

nojah, see oleneb ka.
Kui oledki siuke, kes eluaeg hoiab kõiki pilte/videosid telefonis siis on loogiline. Mul võtab praegu ise tehtud meedia telefoni 16GB-sest kaardist umbes 75%. Lihtsalt laiskus, ei ole viitsinud ära kustutada kuigi kõik on arvutis ka :kill

Pmst seda 64GB on vaja ainult seljuhul, kui sul on suurema ekraaniga telefon, oled mänguhuviline ja meeldib lukuaugust filme vaadata :) Aga tõsi, inimesi on erinevaid ning erandid kinnitavad reeglit. Ja praegu võib vabalt öelda, et see, et inimesel on telefoni vaja üüratult mälu on praegu pigem erand :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 07:38 

kj kirjutas:

aga ära loe :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 10:53 

Mul on samsung galaxy s3 ja ei veni kuskilt otsast. Paneb imestama kuidas mõni siin kurdab, et s4 venib nagu tatt. Tegelen igapäevaselt s4ga ja see on ikka väga palju võimekam telefon kui selle vana vend.

Lisaks äppli kummardajatele. Fakt on see, et äpplit on palju keerulisem omada. Tean mitut inimest kes on algul kummardatud 4s pealt androidile üle tulnud. Esiteks debiilne laadija, androididel on kõigil universaalne. Äppli vennad käivad laadija juhe taskus, sest kui vaja peaks minema siis pole ju seda kusagilt võtta. Teiseks kui tahad midagi telefoni tõsta, siis sa ei saa seda suvalise arvuti taga teha, sest sul on äppli programme vaja. Sa ei saa ka sõbra androidist bluetoothiga asju vastu võtta ega saata, sest äpple ei tunne ära teiste seadmete bluetoothi. Ei ole täpitähti, ei saa vajadusel kiirelt akut ära vahetada vaid peab kuhugi teenindusse lammutama minema jnejne. Siin tekibki suur küsimus, kus kohas on see kasutusmugavus mida kõik kiidavad? Muidugi on igal inimesel oma maitse, aga kuna hetkel telefonidega tegelen siis jääb küll see äppli kummardamine siin Eestis arusaamatuks. See on pigem brändi kummardamine, millele igas miki-filmis kõva promo tehakse.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis