Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 18:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 28.06.2013 04:07 
Kasutaja avatar

Vitaalic kirjutas:
.Alar. kirjutas:
-berg- kirjutas:
Nüüd juba mendi reklaamid foorumis! :hail

Tõmbas märja higi prao vahele jah?

Varsti tuleb tampaxi reklaami ka ?

Täitsa p**sis on see foorum, koos eesmärgi ja olemusega ja Alar kiidab ikka isandatele takka ja laulab nagu Siret Kotka, Savisaare hümni siin.

Prioriteedid on ikka ajaga aina vigasemaks läinud siin "isandatel" ja Alari moodi isandate tallalakkujatel !

Pistke need mendi reklaamid omale lukuauku sriitrace foorumis !

Moderaator on ka tavaline inimene. Ta ei ole siin foorumis mingi poliitik ega muu tähtis riigiametnik, kes peab jumala eest oma "alamate" ees ilusti käituma ega tohi kunagi midagi ebasündsat öelda.

Mis reklaamidesse puutub, siis minuteada ei saa foorum valida mis teemalisi reklaame siin lastakse. Lihtsalt on diil, et näidatakse reklaame, mis jah mingil määral peaksid haakuma foorumi sisuga, aga mitte ilmtingimata. Üleüldse vähe pohh mis reklaam siin on ju? Selge on see, et reklaami on palju, aga isegi kui ma adblocki ei kasutaks, vaataks ma seda mendireklaami läbi huumoriprisma, mitte ei nutaks selle üle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 08:07 
Kasutaja avatar

Küsimus: Kuidas teada saada, mil Iirimaal sotsiaalrahasid üle kantakse?
Vastus: Tule vaata SR-i foorumisse ja kui Eestimaa au ja uhkus on end just laekunud rahade eest kotkaks joonud ja kõigi ja kõige vastu võitleb siis on "piiks-piiks" just käinud.

Nägin seda ütlust muuseas unes.

Muuseas, miks selline argpükslikus, et paar tähte oma postituses tagantjärgi tärnide vastu vahetasid? Õlu sai otsa ja pea hakkas selginema? Kui mitu õlut peab ära jooma, et mu postituses näha seda, mida sina seal näed?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 08:20 
Kasutaja avatar

Foorumi reklaamid! Kes ei oska adblocki kasutada, siis oma viga. Teile just need pakkumised on ja kindlasti saate ka sellest mõjutatud :D

Foorumi laiusest! Windows 8 peal avastasin, et IE venitab foorumi automaatselt laiemaks, samas Chrome-iga kasutades peab ise seda tegema, sest ilma selleta loeks justkui postkaardilt foorumit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 09:28 

Vanaisavecu kirjutas:
Nii kahevahel praegu .Pakutakse lepingulist tööd nii eestis kui ka soomes ,mõlemal juhul oleks tööd pikaajaliselt ja nii palju ,et ei jõua ära teha ,palgavahe ca 1000 euri soome kasuks ,aga kas see 1000 euri kompenseerib kodust eemal olemise ja konteineris elamise .

Tegelt oleneb ju sellest kui suur eestis palk oleks ja millised väljavaated üldse indiviidil eestis teenimiseks on.

Mine põtra ja näed elu soovitatakse :kill Ma loodan, et need kommentaarid olid ikka naljana.

PS!
Keegi siin soovitas, et kas eestis saaks iga kuu 500 kõrvale panna. Isegi juhul kui ei saa siis aasta otsa 500 kõrvale panna kogud 6000 eurot. Mida selle eest saab tänapäeval?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 09:58 

.Alar. kirjutas:
Küsimus: Kuidas teada saada, mil Iirimaal sotsiaalrahasid üle kantakse?
Vastus: Tule vaata SR-i foorumisse ja kui Eestimaa au ja uhkus on end just laekunud rahade eest kotkaks joonud ja kõigi ja kõige vastu võitleb siis on "piiks-piiks" just käinud.

Nägin seda ütlust muuseas unes.

Muuseas, miks selline argpükslikus, et paar tähte oma postituses tagantjärgi tärnide vastu vahetasid? Õlu sai otsa ja pea hakkas selginema? Kui mitu õlut peab ära jooma, et mu postituses näha seda, mida sina seal näed?

Ära vaeva oma pead elus nii tühiste asjadega, iga päev antakse 500 jeerikut ja kotkajooki tarbitakse siin mail iga päev :kill
Vanakas hakkad jääma, kadedaks teed tsk :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 10:15 
Kasutaja avatar

Chance kirjutas:
Keegi siin soovitas, et kas eestis saaks iga kuu 500 kõrvale panna. Isegi juhul kui ei saa siis aasta otsa 500 kõrvale panna kogud 6000 eurot. Mida selle eest saab tänapäeval?

Suvila sissemaksu :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 13:02 
Kasutaja avatar

Vaatan Nipernaadi' t, krt saab naerda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 13:35 
Kasutaja avatar

Chance kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:
Nii kahevahel praegu .Pakutakse lepingulist tööd nii eestis kui ka soomes ,mõlemal juhul oleks tööd pikaajaliselt ja nii palju ,et ei jõua ära teha ,palgavahe ca 1000 euri soome kasuks ,aga kas see 1000 euri kompenseerib kodust eemal olemise ja konteineris elamise .

Tegelt oleneb ju sellest kui suur eestis palk oleks ja millised väljavaated üldse indiviidil eestis teenimiseks on.

Mine põtra ja näed elu soovitatakse :kill Ma loodan, et need kommentaarid olid ikka naljana.

PS!

Mis siin öelda, hästi elame siis :D
Kui 10000 eurot juba tasukus on, siis võid hakata unistama oma korteri soetamisest. 6000 euro eest ülikoolis eksternina õppida. 6000 euro eest võid käia 3-4 korda Taimaal piludega tutvumas :D
Nii need joodikud sünnivad, järjekindlust kogumiseks ei ole. Oh issand, ma pean 6000 eurot aasta aega koguma. Ennem joon ja ootan head diili ja saan ühe korraga 20000 kontole. Ükspäev vaatad kehtivuse kaotanud passi ja avastad, et oled 20 aastat sama juttu rääkinud. Edukaid sõpru ei ole, naine on vähenõudlik, kuulõpus mõtled kuidas suudaks korteriomanikule üüri maksta. Milline elu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 13:54 
Kasutaja avatar

Sai täna uus auto oma nimele kirjutatud ning vana omanik lubas lahkelt tema nimel oleva kindlustuse ümber vormistada minu nimele (kehtiv kuni 8.august,võetud Swedist). Kõllasin siis Swedi ning uurisin asja - lubati ringi teha arvestusega 24€ kuus mulle :? :? :? ,autol kw 81 ning arvel samas kohas kus mu teisedki masinad(bmw-l 135kw ning pool aastat 29€). :D soovisin head päeva ning trükkisin iizi.net sisse ja võtsin sealt pakkumise :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 14:10 
Kasutaja avatar

jyrgenpii kirjutas:
Ma võtsin vastu otsuse, et ma hakkan rattaga tööl käima. Mustakas-Lasna-Mustakas marsruut kokku mul miski 20km kanti. Hoiab aega, raha, närve kokku.

8-ks tööle minnes on velovariant 15min kiirem. WIN :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 18:02 

Heigo_K kirjutas:

Kamoon mees....

Sa oled nagu foorumi üks teine "kunn" härra jähi-turbo-kutsu-pohla-tann-16-19

Koguaeg on s*tt ja p*sk ja kõik kiusavad ja foorum on m*nn aga siiski tuled Sa iga jumalama kord tagasi.

Ära lalise, siin om omasuguste seltsis lahe möliseda, kui juba moded ees annav´vad minna, siis ei näe põhjust mitte kaasa lennata kotkaste moodi :D
Viska nüüd leili !
Mul tulid sots rahad jälle peale :D

Viimati muutis Vitaalic, 28.06.2013 18:02, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 18:02 

Heigo_K kirjutas:
Vitaalic kirjutas:
Täitsa p**sis on see foorum, koos eesmärgi ja olemusega ja Alar kiidab ikka isandatele takka ja laulab nagu Siret Kotka, Savisaare hümni siin.

Prioriteedid on ikka ajaga aina vigasemaks läinud siin "isandatel" ja Alari moodi isandate tallalakkujatel !

Kamoon mees....

Sa oled nagu foorumi üks teine "kunn" härra jähi-turbo-kutsu-pohla-tann-16-19

Koguaeg on s*tt ja p*sk ja kõik kiusavad ja foorum on m*nn aga siiski tuled Sa iga jumalama kord tagasi.

Ma just mõtlesin kellega ta ühtib :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 18:06 

Kas te olete tähele pannud, et kõige patriootlikum eestlane elab reeglina välismaal ja kohe mitte kuidagi ei aita kaasa oma kodumaa heaolule (alates maksudest, lõpetades tarbimisest), va viinapudelite näol, mis välismaale kaasa tassitakse kui ODAV ja väärt kodumaa kraam, mis teenib ainult kokkuhoiu eesmärki ? :D
Teine koht on sport, siis kui keegi miskit saavutab, ka siis tuleb selline patriotismi tuhin peale, muul ajal seda just tihti ei kohta.
Aga kui mujal ja muud moodi ei saa, siis siin saab alati ja igas asendis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 18:08 
Kasutaja avatar

kuule ausalt jää vait juba. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 18:11 
Moderator
Kasutaja avatar

Vitaalic kirjutas:
Kas te olete tähele pannud, et kõige patriootlikum eestlane elab reeglina välismaal ja kohe mitte kuidagi ei aita kaasa oma kodumaa heaolule (alates maksudest, lõpetades tarbimisest), va viinapudelite näol, mis välismaale kaasa tassitakse kui ODAV ja väärt kodumaa kraam, mis teenib ainult kokkuhoiu eesmärki ? :D
Teine koht on sport, siis kui keegi miskit saavutab, ka siis tuleb selline patriotismi tuhin peale, muul ajal seda just tihti ei kohta.
Aga kui mujal ja muud moodi ei saa, siis siin saab alati ja igas asendis :D

Kle Marko ole nüüd mees ja tee sellele foorumile üks suur teene ja ära enam siia tagasi tule.
Aitäh.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis