Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 18:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 03.07.2013 21:16 
Kasutaja avatar

Laagri Ussburgeris on friikad täitsa ok, aga Maci vastu siiski ei saa.
Sai täna esimest korda Boksipeatuses käidud ja grillburger võetud, hind 3.50, ulme hea oli, nii head burksi pole eestist enne saanudki. Mõnusalt igasugu manti vahel ja parasjagu soolane, värske ja maitsev, samas hea süüa, kuna mingit maha jooksva kastme jama pole.
Peab nüüd mingi aeg Vesivärava ja mõned muud siin teemas popid kohad ka võrdluseks ära proovima.

Tõnu

Viimati muutis MantaOwner, 03.07.2013 21:18, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 21:17 

MantaOwner kirjutas:
Laagri Ussburgeris on friikad täitsa ok, aga McD vastu siiski ei saa.
Sai täna esimest korda Boksipeatuses käidud ja grillburger võetud, hind 3.50, ulme hea oli, nii head burksi pole eestist enne saanudki. Mõnusalt igasugu manti vahel ja parasjagu soolane, värske ja maitsev, samas hea süüa, kuna mingit maha jooksva kastme jama pole.
Peab nüüd mingi aeg Vesivärava ja mõned muud siin teemas popid kohad ka võrdluseks ära proovima.

Tõnu

Kurivaim, boksipeatus kodust 2min jalutuskäigu kaugusel aga siiamaani pole käinud. Kõik aint kiidavad Vägisi ajab sinna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 21:40 
Kasutaja avatar

Mu arust see ikka täispauk solk mida boksipeatus pakub, samas noh jällegi söögiplatsi löga mulle meeldib :D

Aga teemasse, käisin peterburi mnt ääres mingigususes "heas kohvikus" vms, ja tõesti võib öelda,et väga hea oli, võtsin kana snitsli ja mahla ja 4.90 ja minusugune 107kg kaaluv meesterahvas sai kõhu täis, kõrvale pakuti ketsupit leiba saia ja miskit lavazi moodi asja.

Asub täpselt jäätise tehase väravate kõrval.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 23:46 
C4V6
Kasutaja avatar

Minuarust boksipeatuse grillburger on suht "üle linna"

Muide, kiidan heaks räägu grillika. Ma polnud seda ammu söönud aga kiitsid siin ikka kõik, et parem on, tõesti on. Kastme võiks ära muuta veel

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2013 07:04 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Minuarust boksipeatuse grillburger on suht "üle linna"

Muide, kiidan heaks räägu grillika. Ma polnud seda ammu söönud aga kiitsid siin ikka kõik, et parem on, tõesti on. Kastme võiks ära muuta veel

Ega see enne uuenduskuuri nii hea polnud, jah.
Kastme kohapealt on sul õigus. Kahjuks ei oskagi ma öelda, mis sinna vahele eriti hästi sobiks? Äkki miski BBQ kaste?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2013 11:40 

Eile sai külastatud lokaali "Talleke ja pullike". Koduleht on selline suht veidralt üles ehitatud, kuid reaalselt koht ise on väga asjalik. Palju erinevaid istekohti nii sees kui ka väljas ning teenindajad on asjalikud ning toimetavad pidevalt ja uurivad kuidas läheb. Võtsin 250g steigi ja sinna juurde salati ning magustoiduks pistaatsiajäätise. Elukaaslane valis uhhaa ja pannkoogid maasikamoosiga, lisaks läks üks mahl ja vesi ja arve oli 38,3 €. Aga ma olin eelnevalt soetanud 19 € eest voucheri, mis võimaldas 35 € eest kohapeal süüa :)
Liha kui selline oli vägagi maitsev ning sinna juurde anti ka mõnus kaste. Valisin medium astmes liha, järgmine kord prooviks medium rear või siis rear ka ära.
Julgen liha poolest kohta soovitada, talle karree peab ka ära maitsma.
Lõppude lõpuks saime mõlemad kõhu täis ja ma olin ilgelt rahul ostuga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2013 11:57 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Eile sai külastatud lokaali "Talleke ja pullike". Koduleht on selline suht veidralt üles ehitatud, kuid reaalselt koht ise on väga asjalik. Palju erinevaid istekohti nii sees kui ka väljas ning teenindajad on asjalikud ning toimetavad pidevalt ja uurivad kuidas läheb. Võtsin 250g steigi ja sinna juurde salati ning magustoiduks pistaatsiajäätise. Elukaaslane valis uhhaa ja pannkoogid maasikamoosiga, lisaks läks üks mahl ja vesi ja arve oli 38,3 €. Aga ma olin eelnevalt soetanud 19 € eest voucheri, mis võimaldas 35 € eest kohapeal süüa :)
Liha kui selline oli vägagi maitsev ning sinna juurde anti ka mõnus kaste. Valisin medium astmes liha, järgmine kord prooviks medium rear või siis rear ka ära.

voucheriga on see asi üsna mõeldavas hinnas.
muidu aga on kvaliteet ja hinjd tegelikult üsna paigas.

steik + lisand + jook = max 20€. Pikk ootaeg on miinus, kuid sellist steiki pole ma tallinnas veel saanud. vahet pole mis raha eest...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2013 14:09 

Olen nõus, steik on hea ning vaeva on nähtud toiduga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2013 15:43 
C4V6
Kasutaja avatar

Manustasin täna Al Mare grillis burgerit üle pika aja ja mina ei saa aru mis selle nii heaks teeb. Seal on ka julmalt seda magusat kastet aga kas see on siis teistmoodi kuidagi või valmistavad nad seda teisiti aga mulle muidu ei maitse see magus sousik, seal vahel tundub täitsa okei

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2013 16:15 
Kasutaja avatar

Minu lõunasöögiks oli täna Olerexi uue teenindusjaama Pita kebab (vist oli 2.60 € vms).

Pilt

Nagu näha pildilt, hakkab see räägupesa burxile juba konkurentsi pakkuma, lägaburgeri näol :D Teenindaja ise pakkus, et äkki soovin ka kahvlit ja karpi, millest esimese vastu võtsin, teisest keeldusin.
Kõhu sai kenasti täis, ja rohkemgi veel. Tõsi, oli veits liiast. Samas, maitse poolest kurta ei saa, isegi salat ja kaste, mis kahvliga sisse tuli helpida, maitses päris hästi. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2013 17:56 

mees_kilekotiga kirjutas:
corbe kirjutas:

voucheriga on see asi üsna mõeldavas hinnas.
muidu aga on kvaliteet ja hinjd tegelikult üsna paigas.

steik + lisand + jook = max 20€. Pikk ootaeg on miinus, kuid sellist steiki pole ma tallinnas veel saanud. vahet pole mis raha eest...

super et selle koha kohta ka miskit teksti tuli. Ise sattusin kunagi kodulehele ja see nimi tundus juba nii naljakas, et kurat, ei tea kas julgeb :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2013 11:57 

Käinud ja näinud mehed - kas õllesummeril mingit tõsiselt head liha ka pakutakse?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2013 13:15 
Kasutaja avatar

Ei

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2013 13:37 

Pidavat rõhkuma jah kvantiteedile hoopis(ELU24-ja artikli põhjal). Parim pidi olema Rakvere telk, ise igaljuhul minna ei plaani, ootaks toidu osakonna kohta pisut asjalikumat kommentaari kui ülalviidatud artikli kommentaarium, mis hullemaks minna...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2013 16:52 
Kasutaja avatar

Käisin täna Tondi restos (Selveri kõrval).

Sõin BBQ Burger'it (8.90 €).

Burks ise oli päris mõnus, friikad juures ja puha. Kenakene kõhutäis. Olen ma küll saan varemgi BBQ kastmeid toitude juurde, kuid see oli kuidagi liiga magus kaste. Lõhn oli küll mõnus suitsune.

Paraku häiris kõvasti see, et teenindajatädi sammus leti juurest minu juurde, samal ajal, kui ma suurema tüki suhu pistsin ning nähes seda, tuli ikkagi ligemale ja küsis "Kuidas maitseb?". WTF? Mõmisesin "Mhmhh, vhägha hheahh onh!", täis suuga, kuna ta ei soostunud lahkuma enne kui vastan. Vahtis ainiti mu mälumist. Väga ebameeldiv kogemus.
Lahkudes ütles, et kui midagi veel soovime (olin seal koos teise inimesega), siis andke märku.

Burksi lõppedes, peale arve, ei soovinud me midagi. Leti poole kiigates, kätega vehkides, ei järgnenud mingit reaktsiooni, kuigi pidi piisama vaid "märku andmisest". Peale 15 minutist ootamist sammusime ise kurjalt leti juurde, maksime arve. Küsides, "kuidas oli?" vastasime "enam vähem". Ning kui nad uurima hakkasid, miks selline vastus (see koht ei talu mingit kriitilist kliendi arvamust), vastasime oma pahameele põhjustaja, mille peale hakkas kostuma lolle ettekäändeid. Kui me lahkusime, astus ligi, üsna pahuralt, üks noorsand, kes samamoodi häälekalt teatas, et soovib arvet maksta.

Vot sulle restorani...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis