MrIroonia kirjutas:
Käisin täna Tondi restos (Selveri kõrval).
Sõin BBQ Burger'it (8.90 €).
Burks ise oli päris mõnus, friikad juures ja puha. Kenakene kõhutäis. Olen ma küll saan varemgi BBQ kastmeid toitude juurde, kuid see oli kuidagi liiga magus kaste. Lõhn oli küll mõnus suitsune.
Paraku häiris kõvasti see, et teenindajatädi sammus leti juurest minu juurde, samal ajal, kui ma suurema tüki suhu pistsin ning nähes seda, tuli ikkagi ligemale ja küsis "Kuidas maitseb?". WTF? Mõmisesin "Mhmhh, vhägha hheahh onh!", täis suuga, kuna ta ei soostunud lahkuma enne kui vastan. Vahtis ainiti mu mälumist. Väga ebameeldiv kogemus.
Lahkudes ütles, et kui midagi veel soovime (olin seal koos teise inimesega), siis andke märku.
Burksi lõppedes, peale arve, ei soovinud me midagi. Leti poole kiigates, kätega vehkides, ei järgnenud mingit reaktsiooni, kuigi pidi piisama vaid "märku andmisest". Peale 15 minutist ootamist sammusime ise kurjalt leti juurde, maksime arve. Küsides, "kuidas oli?" vastasime "enam vähem". Ning kui nad uurima hakkasid, miks selline vastus (see koht ei talu mingit kriitilist kliendi arvamust), vastasime oma pahameele põhjustaja, mille peale hakkas kostuma lolle ettekäändeid. Kui me lahkusime, astus ligi, üsna pahuralt, üks noorsand, kes samamoodi häälekalt teatas, et soovib arvet maksta.
Vot sulle restorani...
Ise käinud ka seal viimase paari kuu jooksul mitu korda. Ja ütleme kusagil aprilli mai kandis oli teenindus tõesti selline mis vääriks resto nime. Mõni nädal tagasi seal käies oli teeninud ala mcdonaldsi tasemel. Kui teenindus selline on siis neid hindu nad väärt ei ole. Toidud on võrdlemisi head aga kui püüeldakse olla restoran, siis ei peaks mingeid endiseid kiirtoitlustajaid palkama kes ootavad, et ise leti juurde tuleks teenindama.