Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 14:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 55 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Petuskeem ?
PostitusPostitatud: 14.07.2013 21:46 
Kasutaja avatar

Eks vaatame mis tagasiside homse päevajooksul tuleb .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2013 21:49 

Mitu prossa keskmisest turuhinnad see isend odavamam on?
Kas sa müügikuulutuse linki oled googeldanud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2013 22:12 
Kasutaja avatar

huvi pärast tahaks teada mis on "ebareaalselt vähe" ühe R8 eest?

sain paar nädalat tellimuse ühe sellise auto eestisse toomiseks ja nüüd olen sama valiku ees, et kust riigist üldse mõelda ja mis hinnaklass peaks olema:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2013 22:21 
Kasutaja avatar

Uskumatu värk ikka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2013 22:31 

"And how it works" ja Norra Doktor, auto saksa registris ja ideaalne Inglise keel ja tekst on korralikult vormistatud jne... liiga ilus, et tõsi olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2013 22:35 

Doktori haridusega inimene peaks päris haritud olema ja oskama ingliskeelt hästi.
Kui mobiles neid R8 hindu vaadata siis võimalik leida juba 42t€ eest R8, päris kõvasti on nende autode hinnad langenud. Uuena vist maksid üle 130t€? Nüüd saab neid juba tutika A6 keskvarustus taseme hinnaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2013 22:57 
Kasutaja avatar

ei tahaks teemast välja ronida, aga mis sellist hindade langust võiks põhjustada? Vanus (4-5a) või mingi muu tegur?

mobiles 678 erinevat R8 varianti- ehk asi nõudluses?

või peaks olema ettevaatlik sellise auto puhul, et satud kellegi poolt äraaetud hobuste seltskonda kapoti all?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2013 23:07 
Kasutaja avatar

Siin on Norra auto24 lehekülg: http://www.finn.no/finn/car/used/result ... rd=audi+r8
Need autod peaks olema juba arvele võetud, maksud makstud.
Kummaline, et seda autot siis seal lehel ei ole, rikkaid on piisavalt. Auto saatmine Eestisse maksab vist 8000 norra krooni äkki... kui mitte rohkem. Seda üks suund.
Teiseks võid küsida vin- koodi ja siis saata norra tollile kirja ja küsida kas see auto on registreeritud või mitte.
Kus kohas see Norras asub? Mis firma? Kas firma on Norras registreeritud? Kui jah, siis seda on ka võimalik kontrollida puhtalt infokataloogide järgi.
Juhul kui ta väidab, et auto on juba arvele võetud, siis numbri järgi on võimalik kontrollida kellele kuulub. Ülevalt linki vaadates saad aru, et sellisel puhul ei oleks soodne hind mõeldav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2013 23:43 
Kasutaja avatar

Mida sa jahud. Kolmandas lauses selgelt kirjas, et auto Saksas registris.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2013 00:45 
Kasutaja avatar

KeeKs kirjutas:
Mida sa jahud. Kolmandas lauses selgelt kirjas, et auto Saksas registris.

Kui ta Norra Doktor on, siis ta sellega Norras sõita ei tohi. See muidugi võib ka müügi põhjus olla aga no kuule :D
Sa küsi nime ja norra telefoninumbrit, seal saab telefoninumbri endale isikukoodi alusel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2013 04:53 
Moderator
Kasutaja avatar

Norrakas ja inglise keel käivad ilusti kokku. Muidu Oslo vahel söitis ükspäev R8 ringi küll, millel Saksa trandiidid küljes olid :D
Kui Oslos asub, siis viska kontaktid, lähen vaatan üle paari päeva pärast.

Maksmise teemast.. siis ebay ise ei hoia jah raha kinni ja ei orgunni transporti. Raha poolega tegeleb paypal, mis on ebayga seotud, aga trans porti ei orgunni ka see osa.

Iseeenesest kui ta Norrakas on, siis vöib asi mingil määral isegi reaalne olla. Naf on sellised heatahtlikud ja söbralikud. Samas asi kipub ikkagi kahtlane olema. Selliste summade puhul lendaks ikka ise kohale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2013 07:23 
Kasutaja avatar

Auto peaks kuskil Larviki kandis olema,Oslost ehk mitte liiga kaugel .Nimejärgi googeldasin ,ei tea muidugi kas see paika peab . Auto on matt must r8 4.2 muidu.

Rääkides hinnalangusest siis R8 hinna ilmselt lööbki alla see ,et neid on ühel saidil üle 600tk (mobile.de)saadaval juba e. need autod on liiga vabalt kättesaadavad.
Sama nagu GT-R mis on liinitootmisel,tuleb uus mudel,vanal kaob väärtus ja nii ta läheb.

Viimane kiri mis talle saatsin oli sularaha variant ja tulen ise järgi,pärast seda on vaikus olnud aga eks ootame .Ta on kõikidele kirjadele suht hilja vastanud .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2013 08:16 
Kasutaja avatar

kui häda majas ja tundub, et asi reaalne siis liigun ise Bergen/Kristiansand vahel nädala sees, norra keel suus, ehk saan miskit infot sulle ammutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2013 08:21 
Kasutaja avatar

Sellel Norra doktoril on kaptenist vend ka kuskil Aafrika lähedal. Ta mult mitut pilli soovinud osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2013 15:45 
Kasutaja avatar

2 lehekülge jauramist, tundub et pooled hammustavad teema läbi ning lükkavad puid alla ja teemaalgataja on endiselt siiras usus, et auto on tõesti olemas.
Sellest skeemist on siin rohkem kui üks kord juttu olnud. Miks peaks see müüja sulle kandma auto raha, et siis sina transpordifirmale saaksid ära maksta kohe? Miks ta seda ise ei tee?

Saarlane, usu mind sa ei saa seda autot vaatama minna. Hr Lulz saab kohe vastuse, et auto on juba ebay warehouses ja sinna ei saa ise järgi minna, ega veel vähem vaadata. Neil oma lepingulised transpordipartnerid ja auto tuuakse sulle koju kätte.

Ehk siis nüüd jõuame pointini, sina ei saa reaalselt mingit raha, saadetakse sulle a la võltsitud tsekk või paypali kinnitusega väga sarnane email, aga aadress on stiilis "paypalmoneyreceiveconfirmation@pay.pl" ja kogu sisu on võltsing. Sina oma hullustuses maksad aga ise kohe transpordifirmale ära ja neil on kahjuks just ainult Western Union ja ei midagi muud. WU on siis teavasti rahakandmise viis, kus igasugune tracking ja võimalus raha tagasi saada (tehingut vaidlustada) puudub. Mingit autot ei olegi ja kunagi ei jõua ka, lihtsalt sa mitte ei maksa auto eest a la 20000, vaid sa maksad transafirmale 1000 ja sa unustad üldse ära igasuguse riski. Sa ju mõtled, et mis seal ikka valesti minna saab, kui ma auto endale saan ja pärast alles maksan. Loomulikult ei hakka keegi 1000 eurose auto puhuk suvakale 1000 eurot ette kandma, küll aga on 1000 eurot köömes näiteks 20 000 väärtuses auto kõrval ja unustatakse igasugune risk.

Ma jälgin hetkel ühe R klassi mersu kuulutusi (iga 5 minuti tagant tulevad e-mailid teatud varustusega ja hinnaga autodest, oma selline script jälgimas). Iga päev peale keskööd, ehk 0:05 raportiga tuleb üks auto, mis on teistest umbes 20-30% odavam. Korra sai pulli pärast kaasa mängitud ja kirjutatud, auto millegipärast Inglismaal (ja pole seal valepoolse rooliga midagi teha), kui müüja täiesti Saksamaa autoplats. Vaheinfoks niipalju, et kõik kontod on kuskil 4-5 kuud varem regatud ja iga päev on auto uues linnas/samuti on iga päev uus konto. Paar korda olen StreetView-ga proovinud vaadata ka. Ükskord oli nii 100 autoga plats kuskil väikses rollerisalongis :). Ja nii käib see pull iga öö, pannakse hetkega oma 100 kuulutust üles, hommikul meie aja järgi kuskil 8-9 vahel korjab jälle mobile need ära. Arvatavasti neil hea, saavad mingi kuulutuse raha kätte ja siis võtavad maha kui inimesed tööle jõuavavad. Eks neil on juba endal ka need kõik teada.

Aga tulles nüüd auto juurde tagasi, siis samamoodi käis mäng, et auto Inglismaal ebay laos. Pakkusin ka algul, et ma suht tihti Inglismaal käin ja tulen ise järgi ja jääb igasugune jama ära. Lendan kohe ise sinna. Siis tuligi, et ei ei, sealt ebay laost ei saa isegi tema enam kätte. Siis tekkis nagu väike soov juba ise huiata natuke ja pakkusin, et ma saadan oma transpordifirma, et väga odavad poisid, et maksu ta parem ise neile. Ei sobinud, ebayl oma lepingupartnerid. Siis oli veel mõte, et kirjutaks, et ma usalduse võitmiseks ootaks 0.01 eurost ülekannet paypali, aga tööl läks nii kiireks sellel perioodil, et ma lihtsalt ei viitsinud enam jageleda nende Nigeerlastega.

EDIT: Ma vaatasin et sul on kehvem variant, sa pead raha vist ikka ette maksma :). Mina oleksin pidanud ainult transpordi maksma ära, selle vist oleks kas tema mulle ette "maksnud" või oleks pärast lõppsummast kinni pidanud. Auto eest oleks mina alles siis pidanud maksma, kui mulle auto meeldib, muidu oleks samamoodi 5 päeva jooksul "ebay" uuesti ära ka viinud ja kõik oleks õnnelikud olnud. Loomulikult kui auto poleks meeldinud, siis ma oleks transpordifirmalt oma raha tagasi saanud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 55 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis