Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 14:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 55 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Petuskeem ?
PostitusPostitatud: 15.07.2013 18:21 
Kasutaja avatar

Üllatuma paneb see, et sellistest asjadest on igal pool räägitud aga ikka veel leidub täiskasvanud inimesi, kes loodavad, et äkki just temal joppab selline ulmediil. Kui ma müüksin 100 tuhandese turuväärtusega autot 50ga, siis ma leian selle ostja ju enda kodumaalt, mitte ei pea hakkama seda laevaga saatma kusagile. Naise sõbranna mees langes ka sellise orgi otsa, et leidis netist hea auto, hea hinnaga. Kõik jutt oli ilus, raha on seni ühe vahendusfirma käes, kuni auto kohal. Saadeti veel kõik firma andmed, et saaks kontrollida. Oligi selline firma olemas, kaua tegutsenud, usaldusväärne jne. Kandis kõik oma säästud ära ja hakkas ootama. Pärast selgus, et selle firma nime ,kellele ostja raha kandis , kirjutati hästi natukene teisiti, kui selle õige firma nime. Ühesõnaga, sai täiega habemesse oma rahadega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2013 18:27 
Kasutaja avatar

Mustlased on ka elanud aastasadu või tuhandeid ja koguaeg on räägitud... ning ikka leidub inimesi kes ostavad soodsalt 'kulda' või krt teab misasju neilt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2013 18:57 
Kasutaja avatar

Ega mul ei ole mingit usku,ei jookse pead puruks sellepärast,eeldasin ennem ,et asi pole õige . Rääkides ulmediilidest siis ma olen ostnud 2 autot 50% odavamalt turuhinnast ja asi oli täitsa ok,muide ühe neist veel läbi neti sõbra kaudu . Ega proovima peab.
Eks huvipärast uurin autot veel vin koodi järgi audist ja seda isikut kellena ta end tutvustas :P

Ja see ,et kõik räägivad "skeemidest" igalpool siis sorri aga ma pole eriline interneti sõber kes viitsiks sellist jama uurida ,lihtsam küsida ja saada kiireid vastuseid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2013 20:12 
Tsiteeri:
Subsequently, the business specialized company will contact you (including an order tracking number to check the shipment status) announce the delivery and payment information.

See firma kes sinuga ühendust võtab ei ole Ebay vaid ilmselt tema petufirma, mis raha enne kasseerib kui autot puudutad.

Tsiteeri:
The money will be left for safekeeping at the company until you have inspected the vehicle and take a purchase decision.

Nagu näed, maksad raha ette. Siis võid eeldada kas autot pärast silmapiiril näha ka on..

Selles Inglise keelses kirjas pole ühtegi keerulist ega kõrgema klassi sõna, tegelane ei pruugi üldse Norrakas olla ja üldjuhul on kogu internetiskeemi teema automaatpettus. Seal taga pole isegi inimest. Kui sa küsid teatud sõnu, vastab arvuti sulle umbes eelnevalt valmiskirjutatud sõnumi. Proovi kaks samasugust meili saata. Saad kaks samasugust vastust ning täpselt samapika ajavahega. Näiteks saada üks sõnum sisuga ning siis oota täpselt 11 tundi 30 minutit ja saada teine sõnum. Vastuvõtja arvutisüsteem hakkab taimeriga aega lugema ja saadab sulle täpselt sama ajavahega kaks sõnumit vastu. Et asi kahtlane ei tunduks on delay pikem, sulle tundub et tal on kiire ja vastused tulevad inimfaktori järgi ning pika ajavahega. Tegelikult on taimer ja automaatika.

Siin on üks programm millega saab põhimõtteliselt kõike automatiseerida. http://www.automationanywhere.com/
Hind ainult miski 3000USD ja võid enda ettevõtte asutada kus klienditugi on "robot".

Üles

PostitusPostitatud: 15.07.2013 20:29 
Kasutaja avatar

Lahe,nüüd hakkan olematuid autosi müüma :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2013 21:06 

.

Viimati muutis allan1, 24.12.2020 18:09, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2013 15:40 
Kasutaja avatar

Nädal tagasi suhtlesin ühe inglismaa kodanikuga, kes müüs poole hinnaga e60 525´te. Teema järgmine:

Tema:

Tere,

Auto on heas seisukorras. Ma töötanud Eestis paar aastat ja nüüd ma liigun tagasi Inglismaal ja mul on auto siin koos minuga. Ma müüa selle hinnaga, sest registreerimistasu on suur siin. Kui olete huvitatud, siis ma annan teile rohkem üksikasju. Hind on € 6250.

Täname!
Kas te räägite inglise keelt?

Mina:

Yes i can speak english. Is the car in Estonia at the moment? Can you tell me car VIN no.?

Im interested about the car if everything is OK.

When and where i can see it?

Sent from my iPhone

Tema:

Hello,

No, the car is here with me in England. I tried to register the car here but the fees are to high so now I am forced to sell it in Estonia since is registered there. If you are interested and want to buy it we can use a transport company to deliver the car to your address with the possibility to test it for a few days. Let me know if you have interest and I will give you more details.

Thanks.

Mina:
Seems already complicated. Transport fees from England to Estonia is not cheap aswell...? Who's pay for that?

But if you sell it anyway to Estonia and send car here then you let me know.

Then we can talk about it.

When the car is located in Estonia i liked to be first to know. I have that cash waiting ;)

Still what about Vin no. or Estonia register no ? You dont want to tell it?

Tema:

I already found a buyer.

Niiet ma ei teagi kas ma jäin elu hullemast või parimast diilist ilma :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2013 07:25 
Kasutaja avatar

Teema jätkuks siis norrakas saatis koopia oma passist (Kui muidugi varastatud või leitud pole) Küsisin auto dokke nüüd ka ja mõned uued pildid .
Päris julgeks lähevad müüjad kui tõesti huiata tahavad :P
Iseenesest selle passi järgi on võimalik juba isikut tuvastada ja tema kohta uurida rohkem .
Seda küll nüüd 3 päeva hiljem .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2013 08:46 
Kasutaja avatar

Lulz kirjutas:
Teema jätkuks siis norrakas saatis koopia oma passist (Kui muidugi varastatud või leitud pole) Küsisin auto dokke nüüd ka ja mõned uued pildid .
Iseenesest selle passi järgi on võimalik juba isikut tuvastada ja tema kohta uurida rohkem .

kui hind on nii hea nagu sa väidad, siis peaks peale sinu olema veel ju 200 tahtjat..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2013 09:30 
Kasutaja avatar

Lulz kirjutas:

Ma teeks temaga Skype vestlust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2013 09:37 

davai skänni siia ka ta bassikoopia

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2013 09:47 
Kasutaja avatar

caliman kirjutas:
davai skänni siia ka ta bassikoopia

Bass on nähtav neljandal real.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2013 10:05 
Kasutaja avatar

Nõua talt pilti, kus ta vaatab kaamerasse ja hoiab ühel pool näo kõrval oma passi ja teisel pool auto registritunnistust :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2013 10:29 
Kasutaja avatar

Ja kui auto jumal teab kus hoiul pole siis vóiks auto ka taustal olla :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2013 10:31 
Kasutaja avatar

tfr kirjutas:
Nõua talt pilti, kus ta vaatab kaamerasse ja hoiab ühel pool näo kõrval oma passi ja teisel pool auto registritunnistust :)

ajage jah veel keerulisemaks no.
Skypes väike vestlus maha pidada ja ongi ju tulemus.
kui blokib hirmsasti või ütleb et tal pole jne on ilmselge feik
konto tegemine ja tarkvara allalaadimine võtab minutid.

vähemalt ei jää siis sinust mulje nagu netipervost - "tee pilti, kus sul on üks käsi puusas ja teises hoiad passi ja autotunnistust"

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 55 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis