mihkel-m kirjutas:
Palju õnne rakvere linn. Kodutänaval on uue asfaldi jaoks veemeeste poolt (kanalisatsiooni tegemine käis) üks lõik nii sügavalt freesitud, et koju saamiseks ja kodust ära saamiseks pean tükk maad edasi sõitma ja siis madalamal kohal tagasipöörde tegema, et alla pääseda. Homme vist ei saa üldse kodust ära kui veel teetööde masinad ka peal on.

Volvo on praegu niigi kõrge, st pole coile allapoole keeranud, aga ilma stanget lõhkumata sealt üles ei saaks. Ka tehasekõrguses autod kraabivad seal vastu.
Ja noh oleks siis, et terve tänava laiuselt pandaks uus asfalt. Üks pool jääb ikka sama pask nagu alati on olnud.

Kus tänaval sa elad, et selline möll on? Mul oli mõned aastad tagasi Kungla tänaval sarnane kamm. Ise seal ei ela, kuid üks mu korteritest on seal. Siis ka, kaevati pool tänavat niimoodi üles, et ei pääsenud kõigepealt parkima ja selleks, et teisel pool maja parkida, pidin sõitma Rägavere tee, Tuleviku, Seminari ringi

Rägaveres elangi. Õnneks toimetati imekombel suhteliselt kiiresti ja tänaseks oli asfalt maas ning ei pea enam kraapides kodust lahkuma.
Erinevalt nt karja tänavast kus põhika juures oli 2 nädalat lohud sees. Minu majast üks madal e36 sai ka täna lõpuks kodust välja, tal polnud enne üldse lootust.