eXceed kirjutas:
Küsimus, kas endiselt peab paika selline asi, et iphone'i emt-i võrguluku saab maha alles 2 aasta möödudes? Kui nii, siis mille alusel seda teha saab, oletades, et olen endale emt võrgulukus iphone ostnud isikult kel puudub ostutsekk ja üleüldse mingisugunegi seos esindusega ?
Tsekki vaja ei ole, lähete lihtsalt peale 2 aasta möödumist EMT klienditeenindaja poole.
Ainult siis ei tehta võrguvabaks, kui iPhone on mustas nimekirjas, ehk arved maksmata, varastatud, kadunud, kindlustusnõue jne.
Kui saadate mulle iPhone IMEI koodi, siis saan vaadata millal 2 aastat täis saab. IMEI koodi leiab, kui lähete Settings-General-About-IMEI
Kõikide teiste võrgulukude eemaldamiseks võite pöörduda minu poole.
ht99 kirjutas:
Küsin ka, kas iphone 4 või 4s?
Kas 4 on tänu oma ühele tuumale väga palju aeglasem või jookseb samuti sujuvalt?
Soovitan iPhone 4, sest sellel on aku kestvus parem. iPhone 4S on muidu kiirem ja sisu parem aga suurt vahet ei ole. iPhone 4 pole siiani kokku jooksnud ega mingeid tõrkeid esinenud.
viimati küsiti isegi peale 24 kuu täitumist võrguluku äravõtmise eest raha. Odavam on kuskilt letialt võrguluku maha võtmine kohe peale telefoniostu ja siis kuskile mitte nii röövel operaatori juurde kolida.