Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 10:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 27.07.2013 23:30 

GTIDriver kirjutas:
Isegi 3K eest liigub täielikke peldikuid, kus on roostet ja mõlke igal pool.

No samas see 3k pole mingi näitaja. Kui auto turuhind on 5k siis 3k eest roostet ja mõlke oleks ju igati ok kaasa saada? :D
Aga see on jh tavaline, et saadetaks e-mail kus on enda hinnast ca 2x väiksem ja kui ütled et tule järgi, siis on mök-mök.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 14:09 

Tilganäppijaid/kauplejaid on tõesti palju viimati ilmunud :D

Mul nii 4k kui üle 10k autod müügil. Mõlemad on turu odavamad, varustuse/aasta poolest kõrgemad ja kõik kulukamad osad vahetatud. Tunnistan, et pole poleeri ja mootoripesu kunagi teinud aga see selleks.

"Ostjatele" kõik tõsised asjad mis tehtud on tunduvad kahtlased, seega kurdavad "et noh jah, nuh kui nii tihti vahetama peab ju siis ka mul läheb". Kui midagi valesti, kas puks, või kriimud või misiganes, sellest tahetakse kohe 1ooo EUR maha.

Samas popp küsimus: kas on talverehvid? Jah on. Aga mustrijääk? naast Norranza, umbes 5 mm, hooaja kannatab kindlasti sõita. Aga kas eraldi velgedel?
Või ütled, et sorry ei ole rehve. Siis kohe pajatavad, et jamaküll - juurde 600 sotti lisada tuleb talvel :err

Ainult selle juttu peale tahad juba perse saata. Kamoon, ei saa ju nii ahne/naiivne olema.

Ps. Kuna müügiga kiire enam ei ole, siis olen alati nõus kauplema. Kui on soove, algpunktiks võttame kõige kallima müüdava auto hinna ja sellest juba kaupleme. :D
Kui ei soovi siis sõidab lihtsalt minema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2013 21:03 

Alexashka kirjutas:
Tilganäppijaid/kauplejaid on tõesti palju viimati ilmunud :D

Mul nii 4k kui üle 10k autod müügil. Mõlemad on turu odavamad, varustuse/aasta poolest kõrgemad ja kõik kulukamad osad vahetatud. Tunnistan, et pole poleeri ja mootoripesu kunagi teinud aga see selleks.

"Ostjatele" kõik tõsised asjad mis tehtud on tunduvad kahtlased, seega kurdavad "et noh jah, nuh kui nii tihti vahetama peab ju siis ka mul läheb". Kui midagi valesti, kas puks, või kriimud või misiganes, sellest tahetakse kohe 1ooo EUR maha.

Samas popp küsimus: kas on talverehvid? Jah on. Aga mustrijääk? naast Norranza, umbes 5 mm, hooaja kannatab kindlasti sõita. Aga kas eraldi velgedel?
Või ütled, et sorry ei ole rehve. Siis kohe pajatavad, et jamaküll - juurde 600 sotti lisada tuleb talvel :err

Ainult selle juttu peale tahad juba perse saata. Kamoon, ei saa ju nii ahne/naiivne olema.

Ps. Kuna müügiga kiire enam ei ole, siis olen alati nõus kauplema. Kui on soove, algpunktiks võttame kõige kallima müüdava auto hinna ja sellest juba kaupleme. :D
Kui ei soovi siis sõidab lihtsalt minema.

Selline ongi auto bisness...mõistan täiesti sind, kui auto müüjat ja mõistan ka ostjat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 14:23 
Kasutaja avatar

noo johhaidii
polegi ammu ühtegi idiootsust saadetud,aga nüüd siis lõpuks on jälle käes :D

Kiri: Seotud: Bmw E46
Saatja:Ext17@hot.ee

Tere!

Teate tekst:
mull on ettepanek!
teeme kauba!
auto mulle!
saad endale 100 ruumi puid muud maha 30 eurot saad 3000
tingimused jargmised naitan metsa ette kus teha saab isa metsas saab
teha! ja ise pead tegema!
ja vastu auto mulle.
huvi anna nr raagime ! void kas voi kohe tana tegema hakkata.. siuke hea
pakkumine
ja saad rohkem raha kui ara teed ja maha muud kui autod muud juba kasu
sees!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 08:56 
Kasutaja avatar

Marek29 kirjutas:
mull on ettepanek!
teeme kauba!
auto mulle!
ja vastu auto mulle.
pakkumine
sees!

Ettepanek on tõepoolest nõrgamõistuslik.

Paraku on üks asi millest ma aru ei saa... Lugedes sr foorumit ja nähes selliseid "kenjaalsusi" iga päev, siis tekib pahaaimamatult küsimus, kas 90% kodanikest on algharidusega või milles on asi? No ei ole ju võimalik nii vigaselt kirjutada nagu seda tehakse. :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 09:23 

smiley kirjutas:

Selline ongi auto bisness...mõistan täiesti sind, kui auto müüjat ja mõistan ka ostjat.

Mida täpsemalt mõistad, kuidas kari debiile arvab, et talverehvid on iga auto hinna sees ja siis hakkavad oma rasket elunatukest kurtma?

Endale on juhtunud paar samasugust kokutajat, pole isegi proovisõidule viinud, täielik ajaraisk.

Kõik autod on läinud ostjaletele, kes korra jalutanud ümber auto ja arki minek.

Põhimõtteliset räägib praeguse turu põhikunde juttu, kuidas ennem vaja praegune seisev sierra või siis narvast ehituse rahad kätte saada, et E60 osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 10:40 
Kasutaja avatar

MiL472 kirjutas:
Marek29 kirjutas:
mull on ettepanek!
teeme kauba!
auto mulle!
ja vastu auto mulle.
pakkumine
sees!

Ettepanek on tõepoolest nõrgamõistuslik.

Paraku on üks asi millest ma aru ei saa... Lugedes sr foorumit ja nähes selliseid "kenjaalsusi" iga päev, siis tekib pahaaimamatult küsimus, kas 90% kodanikest on algharidusega või milles on asi? No ei ole ju võimalik nii vigaselt kirjutada nagu seda tehakse. :?

Mina loen välja, et tegu on inimesega, kelle emakeel eiole eesti keel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 13:34 
Kasutaja avatar

jOnts kirjutas:

Olgu siis, aga see ei vabanda välja, et sr-is on prevaleerivaks saanud igat sorti:

1. Panin lappatsi põhja
2. Vahetasin autol rattast
3. Mentid on kukked :D See viimane on muide nii hea, et võiks lausa bumpersticker olla.

Loetelu on lõputu. Kahju lihtsalt sellest et on hunnik raha ja aega raisatud et last koolitada, aga midagi kasu ikka pole.

Ma nüüd kaon tagasi perekooli foorumisse, ennetades lugejate reaktsioone :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 16:19 

MiL472 kirjutas:
jOnts kirjutas:

Olgu siis, aga see ei vabanda välja, et sr-is on prevaleerivaks saanud igat sorti:

1. Panin lappatsi põhja
2. Vahetasin autol rattast
3. Mentid on kukked :D See viimane on muide nii hea, et võiks lausa bumpersticker olla.

Loetelu on lõputu. Kahju lihtsalt sellest et on hunnik raha ja aega raisatud et last koolitada, aga midagi kasu ikka pole.

Ma nüüd kaon tagasi perekooli foorumisse, ennetades lugejate reaktsioone :D

Mentid on kukked tuleb sellest pildist

Pilt
Mine perekooli foorumisse tagasi jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 19:12 
Kasutaja avatar

Tahtsin just sama asja selle menti lause kohta öelda.
Ja selliseid asju nagu see lappats jms on pigem nagu släng, mitte et kellegile kusagil nii õpetatud on.

Tilganäppijate koha pealt olen saanud ka väikese kogemuse nii umbes aastakese tagasi.
Kus müüsin enda rolleri 1000 euroga mis oli kõiki asju arvesse võttes umbes täpselt paras.

Ning siis ilmub pealtnäha täiesti tavaline ala 24-30 aastane mees kohale, kes teeb proovisõitu ja küsib mõne küsimuse ning räägib, et plaanib osta endale rollerit et linnas ummikute vältimiseks lihtsamini tööle pääseda. Tegemist oli muidugi sellist sorti rolleriga millega vend esimest korda gaasi põhja surudes ta oma ehmatuseks tagarattale tõmmas korraks. Lahkus ta jutuga, et praegu ei oska midagi öelda, et hoiab kursis kui huvi on. Järgmisel hommikul potsatab auto24 postkasti kiri et ta tuleb ostab järgmisel päeval ära kui hind oleks 750 euri või vahetagu tema seati vastu ja andku 6000 eurot raha peale. Algul arvasin et teeb nalja. Minu õnnetuseks oli ta täiesti tõsimeelne. Peale paari päevast kirjavahetust mul oli kopp ees selle müümisest ning üldse rollerist üldises mõttes ning andsin talle järele.
Seejärel hakkasime kokkuleppeid sõlmima, et millal kokku saame et diil ära teha ning küll hakkas igasuguseid erinevaid selgitusi miks talle kokkulepitud aeg ei sobi. Küll auto naise käes ja seda teist kolmandat vaja teha ning lõpuks väitis, et autole pandi küljepealt sisse ning tal jalg kipsis.
Sellist käitumist oleksin oodanud mingisuguselt teismeliselt kellel nkn raha pole või peab vanematega läbirääkimisi. Aga täiskasvanud mees sellist tsirkust teeb. Pani imestama

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 22:45 
Kasutaja avatar

Seda, et see geniaalne ütelus sellest pildist tuleb ma tean. Need olid väljamõeldud näited. Lihtsalt see repliik ise võtab kogu sr.orgia kasutajaskonna kirjaoskuse ülihästi kokku.
Ja noh, kui see "lappats" on släng, siis... Ma ei teagi mis siis on :) "On ta jee", võiks vist slängis vastata :)

Aga mis seal ikka, offtopicut niigi toodetud, aeg perefoorumisse tagasi minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2013 09:59 
Kasutaja avatar

See et keegi kirjutab laPPats ja tulin kaPPist välja ei ole mingi släng.
See on puhas harimatus elementaarse kirjaoskuse osas.

end of ot.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.08.2013 18:35 
Kasutaja avatar

Uskumatult hea kogemus,panina auto auto24ja müüki läks pool päeva ja auto müüdud tuldi vaatama ei tingitud ega midagi ja läinud ta ongi,väga kesiste piltidega oli ikka jõhkralt huvi soomlased venelased ja kõik muud rahvused.Üks pakkus väga kallist naiste naaritsa kasukat vahetuseks :D .siin foorumis oli auto vahelduva eduga müügis pool aastat,pakuti vahetuseks mingeid apsurtseid pille või ronte.Tõsiselt hea müügikogemus.

Edu uuele omanikule.

Parimat:Siim

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.08.2013 18:57 
Kasutaja avatar

Ära siis salatse - mis auto ja mis hinnaga oli?

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.08.2013 19:15 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Ära siis salatse - mis auto ja mis hinnaga oli?

Tõnu

Audi a4 1.8tq avant 2500€

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis