RustyZ kirjutas:
Wertus kirjutas:
Nii. Kaks päeva seda e-vidinat tõmmanud. Esialgu tõmbasin nikotiinivaba vedelikuga. Täitsa mõnus ja õige sigareti panin ette alles täna, sest nikotiiniga vedelik 12mg on kuidagi kibe kurgus. Lurisema hakkas ka hirmsasti, kuigi põletisse ei ole vedelikku läinud... Ühesõnaga täitsa hea asi, kuid kindel selle aparaadi peale olla ei saa.
tõmba nikoga vedelikku väiksemate mahvide kaupa. See HIGH nikoga vedelik on tõesti alguses kurgule selline veider, aga sellega harjub ja ilmselt harjud ise mõistlikumalt kimuma.
Lurin - võib juhtuda. Soovitus: Keera ära aku ning puhasta see aku auk kuhu atomizeri keerad ära. Puhudes saab, aga siis lendab solk suhu ilmselt ja see ei ole eriti hea

Ise harjund ja teen nii, aga kui ei taha siis vatitikuga näiteks. Keerad uuesti kokku ja lurin peaks teoorias kadunud olema. Tundub veider aga endal on aidanud.
Ise proovisin eile korra mentoolisuitsu. Küll jah oli parem kui tavaline, aga peale ühte mahvi andsin ära. Ei suuda enam tõmmata tavalist ja e-sigaril läheb hetkel vist kolmas nädal vä. Peabki varuks paar atomizerit dx-ist tellima.
Puhastasin ära ja aitas

Vabandan, kui enda e-sigareti jutuga tüütan, kuid tundub, et tead sellest ikka kõvasti rohkem kui mina ning kasutaks juhust ja küsiks veel (äkki ka mõnele teisele kasulik lugemine):
1)Kas nikotiiniga ja nikotiinivaba e-vedelikku võib segamini ka tõmmata, st natuke nikotiiniga sees ja kallan nikovaba peale?
2)Kui mul see cherryst ostetud e-sigarett, siis kas ma saan edaspidi osta selle külge teistsuguseid aurustajaid nt T3 CC/T3S või CE5M? Et keere jms sobivad?
3)Pmst on kuluosad ainult need aurustajad ning e-vedelik ja harvemini aku?