snr kirjutas:
talon kirjutas:
Ja siiis? Avalik keskkond ju. Kui ei meeldi, 2ra loe. Simpel.
Ja naersin sinu elu loo peale
eluloo*
sa samasugune sitt, kes emme ja issi kaelas elab jep?
ja mida ma ei loe, lihtsalt häirib, et mingi loh arvab, et ta on teistest parem ja ära põssa. mu paps on ka mingi fucking firma omanik, hõõrun ma kõigile seda nina alla, et pappi sitaks? ei.
Ja kuna on avalik keskkond, siis ütleks ka seda, et on õigus arvamust avaldada, nii,et kuss kiisuke.

E: mõttetu kõvatada sellise asjaga, miljoneid pole tal nkn, oleks siis reaalselt pappi, et tutikaid pille osta, mitte mingeid läbi hoooratud paska, siis tõesti veel kekutaks.
I'm out, homme elva, ööd
Õige, avalik keskkond ja oma arvamus. Minu arvamus: Sebi mõni eit omale, selline kes ikka igapäev kodus on! Milleks üldse ägestuda? Töökaaslane on liisis kunagi 40tuh eurose auto ja kui auto makstud oli, siis ostis veel ühe 35tuh. eurose kõrvale. Kõik rääkisid, kui rumal ja kus ta raha saab. Teine töökaaslane maksab korteri eest laenu. 80tuh eurot. Selles keegi probleemi ei näe ja see justkui oleks niisama kätte tulnud.
Seega, inimesed on kadedad ja näevad probleemi seal, mida nad ise kõige rohkem ihaldavad.
Kui ta nüüd kirjutaks, et ostis korteri mustamäele ja kuu aega hiljem, et teise veel õismäele. Selles probleemi sa ju ei näeks???
Enamus teie vanematest on saanud "päranduse", läbi korterite erastamise! Tänu selle, elavad nende lapsed ja lapselapsed tunduvalt paremini.