ghozt kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Tundub, et asi kokkupandud kohe halvaks minevatest asjadest. Selline hulk erinevaid maitseid üheskoos ei saa midagi head tähendada...
Eks see ole maitseasi. Mulle meeldib, kui on palju erinevaid maitseid korraga. Ideaalis võiks selle sama einesaia vahel veel lisaks olla pärlsibulad ja konservmais.

Endalegi tundub see pilt sellest saiast üsna rõve, pool on juba ära järatud ja viga ghozti fotografeerimisokuses IMO, tegelikult on metro söögid alati väga head.
Veel võin soovitada favora sööke ringetee tnvl, vangla vastas pmst. Grillvorstipraad maksab kohapeal süües 1.89(kaasa võttes 2 eur) ja edestab iga kell mingit sirka friikapraadi. Soovitan võtta laastukartuliga. Lisaks on muidki sööke steigid, kebabikotlet, juustunsitel, pelmeenid jne
Ja veel, siriuse pitsatasku on ka noobel maius, kõik maitsed peale salaami on väga head, ainuke miins on valmistamisaeg 15-25 min. Alati saab ka tel teel ette helistada ja teada anda.
E: ja veel, käisin vahepeal 16kannus ja võtsin topeltsnitliprae 5 eur, snitsel oli nii hullult ära paneeritud et need tükid kraapisid suulae suht lõhki, raske oli süüa ühesõnaga, hapukoor mis oli väga väikesesse potskusse pandud sai otsa enne kui ma pool praadi olin ära söönud, küsisin juurde ja küsisid 89 senti vist selle eest, ma ütlesin tra selle eest ma saan suure poolekilose hapukoore.. muidu on tavaliselt söögid suht odavad ja head seal