fabre kirjutas:
Kus nüüd tulid siniverelised välja, ei kõlba enam burksi süüa
Toon siis kaks seinast seina näidet:
1.) Restoran Balthasar
Eelroog:
Viinamäeteod Cambonzola juustu ja küüslauguvõiga (11€)
Pearoog:
Firmaroog "Balthasar" Särisev grillbiifsteek (230 g) kivipannil, küüslaugukartulid, küüslaugurosett, peekon ja Madeira kaste (29€)
Magustoit:
Küüslaugujäätis õuna padjal värske maasika, meeküüslaugu ja passionikaramelliga (6€)
Vein:
Mingi cabernet sauvignon oli, täpselt ei mäleta, hinda ka ei mäleta.
Lisaks võtsin mingi kohvi, mis oli küüslaugu, viina ja vahukoorega vms. Eeldasin, et see on räme, aga päris põnev maitseelamus oli. Maksis ~5€ vist.
Arve kokku: ~65€
Teenindus ja atmosfäär super, aga veidi jahe oli. Aega veetsin kokku 3 tundi või veidi kauem.
Hinnang: 8/10

2.) Räägupesa. Topelt grillburger. Hind 3,5€. Koht näeb pask välja, aga burks täitsa okei, lõpp oli veidi liha-üldmaitseaine, aga täitis küll.
Hinnang 7/10
Võttes kuskil piiriks, et Eesti mõistes hea palk on 65 euri päevas, Siis ütle mulle ausalt, kas see söök oli väärt päev otsa töö tegemist?

Saan aru et vahepeal võib lubada ja tähtpäevade puhul, Aga vb olen ise lihtsalt ihne vms, aga käsi mitte ei tõuse maksma sellist raha, mille eest saaks osta juba mingi telefoni, või paagitäie bensu või tuuningtuled autole vms

selle eest et ma kõhu täis söön ja selle uuesti välja s..un. Tahaks lihtsalt selle raha eest rohkemat midagi siis. Aga jah, paar korda aastas võib aga mitte rohkem.
Mis Charly jutu peale...ma usun et paljud sööksid ka midagi muud, peale burkside, aga kui sul on kõht tühi, sa lähed, saad 100% parkimiskoha sinna samasse, lähed oma järjekorda, sa näed kaua sul aega läheb, ja millal minema saad ja keegi ei vaata oled seal tunkega ja õlise näoga või ei. Ja alati sa tead mis sa saad. Ja see on oluline. Kuskile vanalinna söömaminemine on ju ise juba paras ettevõtmine. Veelenam kui hinnakäärid on igalpool nii erinevad. Jah üks koht annab sulle vb lõunaajal mingi 5 eurikuga süüa aga seal kõrval 2 kohta tahavad ikka sult 30 euri. Ja otsi neid õigeid kohti seal. Kui MrIrooniat ta küünte narrimisega ära ei hirmutata, siis vb vend peaks mingi ülevaate tegema ka söögikohtadest peale burksiputkade ja kandikusööklate, kus lõuna ajal kõhu saaks täis siuke alla 8 euri ntx