Kombimiis kirjutas:
Huvitav, mul siin Kadrioru servas (Gonsiori taga) eriti ei taha LTEd haugata, a noh, mu hütti piiravad igast küljest kõrgemad majad.
Huvitav, mul alguses ka ei tahtnud aga käsitsi LTE võrku ja läks. Millal proovisid viimati? Tasuks uuesti proovida sest et augusti alguses kui võrk avati ei töötanud siin ka, oli ainult dualcarrier, a nüüd toimetab LTE-s. Muidu siin väga ei kasuta kuna kaablinett aga täna teist päeva kaablinett maas ja vot tuleb kasuks.
A muidu siin nendele kellel levi 3g-s halvemaks läks - loogiline ju, tekkis nutiseadme buum. Igal mehel nutifon või tablet ja kõik need kasutavad seda 3g-d. Alles hiljaaegu on hakatud müüma/ostma 4g seadmeid kuna nüüd on levi. Seal võrgus on lausa lust ja lillepidu.
edit: st palju kasutajaid ja koormus suur vms
EDIT: et OT ei oleks: Hommikul ärgates oli rehv kuidagi töss, sai ettevaatlikult statini roomatud ja rõhk sisse lastud, tööpäeva lõpuks oli ikka normis, aga no peab ju auk olema. Oligi ja korras. Kuradiraisk ma ütlen, selle suve jooksul juba 3-s kord. Esimene oli suve alguses, teine....noh sellele tekkis lihtsalt kolmveerand rehvi ulatuses lõhe ja nüüd veel üks lihtlabane auk. S*tamagnet vist.