Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 11:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 604, 605, 606, 607, 608, 609, 610 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 12.09.2013 10:39 

Ma just vastupidi pean minti kiitma. Siin Jõhvi külje all muu ei töötaga. Läbi proovitud igasugused Emt kõige kangem, ei midagi, Tele2 kõige kangem, ikka ei midagi. Siis võtsin õelt prooviks Mindi, kõige lahjem veel ja ideaalne nett. Emt ja Tele2 ei liikunud ei peast ega p€rsest. Samas mingi aeg kasutasin minti Tallinnas, täis juust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 11:00 
Kasutaja avatar

Praegusel hetkel kiidan mina ka, sest tundub, et nad on oma aastatetagust suhtumist muutnud. Seoses tööga liigun pidevalt mööda erinevaid linnasid, külasid, metsasid ringi ja ei ole enam leviprobleeme olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 11:31 
Kasutaja avatar

Päris korras närvidega olete siin...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 12:02 
Kasutaja avatar

Mul on tänu visati kuldpaketile Mint strong "niisama" ehk siis kuldpaketi sees juba kinnimakstud.
Esimene periood oli lust ja lillepidu, youtubis võis vaadata kõike igasuguse kvaliteediga. Nüüd paraku aga hakib isegi 144p´ga, muu surfamine on okei. Netipulk on ruuteris, ruuter on katuse harja all, et üle kuuseheki püüaks 12 km kaugusel olevat masti :kill

Ma ei viitsi isegi võimelda, lõpetan järgmine kuu selle viasati jama ära, sest telekas ei paku pinget. Nutikaga netti jagades laksab asi poole kiiremini...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 18:10 
Kasutaja avatar

Ove. kirjutas:
Mul on tänu visati kuldpaketile Mint strong "niisama" ehk siis kuldpaketi sees juba kinnimakstud.
Esimene periood oli lust ja lillepidu, youtubis võis vaadata kõike igasuguse kvaliteediga. Nüüd paraku aga hakib isegi 144p´ga, muu surfamine on okei. Netipulk on ruuteris, ruuter on katuse harja all, et üle kuuseheki püüaks 12 km kaugusel olevat masti :kill

Ma ei viitsi isegi võimelda, lõpetan järgmine kuu selle viasati jama ära, sest telekas ei paku pinget. Nutikaga netti jagades laksab asi poole kiiremini...

Mul on soomes igivana pulk ja selles igivana kaart. Keegi enam ei m2letagi kui kiire peaks olema vms. Varem oli pulk l2paka j2rel, siis ostsin jagajaga ruuteri kuhu pulk k2is. Nett oli selline, et yksi sai napilt Youtubet vaadata, kui ootasid aj madala kvaliteediga. Nyyd on aga sama kaart tahvlis ja sellega jagan netti. Vahel korraga kolm kasutajat selle kaardi j2rel ja k6ik saavad vabalt HQ kvaliteediga tubest vaadata. Yldiselt tundub, et nettoleneb ka masinast, millesse kaart on paigaldatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 18:56 

Kombimiis kirjutas:
Huvitav, mul siin Kadrioru servas (Gonsiori taga) eriti ei taha LTEd haugata, a noh, mu hütti piiravad igast küljest kõrgemad majad.

Huvitav, mul alguses ka ei tahtnud aga käsitsi LTE võrku ja läks. Millal proovisid viimati? Tasuks uuesti proovida sest et augusti alguses kui võrk avati ei töötanud siin ka, oli ainult dualcarrier, a nüüd toimetab LTE-s. Muidu siin väga ei kasuta kuna kaablinett aga täna teist päeva kaablinett maas ja vot tuleb kasuks.

A muidu siin nendele kellel levi 3g-s halvemaks läks - loogiline ju, tekkis nutiseadme buum. Igal mehel nutifon või tablet ja kõik need kasutavad seda 3g-d. Alles hiljaaegu on hakatud müüma/ostma 4g seadmeid kuna nüüd on levi. Seal võrgus on lausa lust ja lillepidu.

edit: st palju kasutajaid ja koormus suur vms

EDIT: et OT ei oleks: Hommikul ärgates oli rehv kuidagi töss, sai ettevaatlikult statini roomatud ja rõhk sisse lastud, tööpäeva lõpuks oli ikka normis, aga no peab ju auk olema. Oligi ja korras. Kuradiraisk ma ütlen, selle suve jooksul juba 3-s kord. Esimene oli suve alguses, teine....noh sellele tekkis lihtsalt kolmveerand rehvi ulatuses lõhe ja nüüd veel üks lihtlabane auk. S*tamagnet vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 19:46 
Kasutaja avatar

Good day.
Cabrio mootor sai tänu abivalmis töökaaslasele juba täitsa hästi käima :)
Saaks veel mõned tehnilised pooled korda, kannataks juba päris avalikult nägu näidata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 21:20 
Moderator
Kasutaja avatar

Käisin bussiga Tallinas autot ostmas, aga müüja lasi üle ja ütles, et ta ikka ei saa autot müüa. Vähemalt sai 3,5 filmi ära vaadatud :D Need uued bussid on ikka päris asjalikud juba..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 21:30 

Rahvas juba koguneb ülemistel?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 22:07 
Kasutaja avatar

Selline kahtlane uni oli, autol rehv puru ja töökoda circa 100m eemal nu tipatapa sinna räägitud ja puha, läks siis aega mõõda ning roomasin autoga töökoja ukse ette, mis nüüd oli aga kinni ja paras probleem oli nüüd autoga, kuna vaja kuhugi sõita (ei tea kuhu). Üks õudukamates unenägudest siiamaani, eriti veel kuna selles polnud mingeid Freddy ja Jasony laadseid tegelasi :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 22:08 

r32 kirjutas:
Käisin bussiga Tallinas autot ostmas, aga müüja lasi üle ja ütles, et ta ikka ei saa autot müüa. Vähemalt sai 3,5 filmi ära vaadatud :D Need uued bussid on ikka päris asjalikud juba..

Vägagi asjalikud, ise käisin autot tlna viimas ja siis bussiga tartu.. Lausa lust oleks bussiga sõita kui kõik eesti bussid oleks sellised. Aeg lendas nii kiiresti et ei saanud arugi kui tartusse jõudis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 22:12 
Kasutaja avatar

Aju jääb vist enne mind magama - panin riided pesumasinasse ja välja võttes kukkusid pükste taskust autodokumentide kaaned välja. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 22:50 
Kasutaja avatar

Juhtus see, et tahtsin ühes teemas sõna võtta, aga jõuti enne lukku panna.
Nimelt mingi kasutaja tegi siin teema kuidas hiiumaal temal keskväljakul politsei pani auto numbri kirja ja hiljem kusagilt kõrvalise parkla kraavist auto treileriga minema viis. Seal teemas juba keegi arvas ka, et ilmselt omanik pole nii süütu midagi kui oma jutu järgi oli.
Ma küll seda kasutajat ei tea ja teda milleski ei süüdista, aga olen ka hiiumaalt pärit ja olen samamoodi seal keskväljakul õhtuti chillimas käinud. Siiani saan seal vahest tuttavatega kokku kui kärdlasse satun. Tean ka seda, et praegune "põlvkond", kes seal õhtuti räuskavad ja öiseid taarakorjajaid mõnitavad, on väga suures osas seotud kütusevargustega. Kuna kärdla on väike koht, siis on ka politseil kõik teada, samas piisavalt tõendeid pole, et kedagi otseselt süüdistada. Tavaliselt nad nokivadki täpselt neid kaabakaid keda nad otseselt vahele pole saanud. Ning selle kasutaja poolt algatatud teema pani mind automaatselt mõtlema, et ta on üks nendest samustest ossidest, kes seal iga õhtu oma auto ilusti rivvi sätib ja poole ööni mingeid debiilsusi korraldab. Ma olen enam kui kindel, et need politseinikud niisama sind ei pistiitanud. Vabandan kui sa ei kuulu üldse sellesse seltskonda, aga pidin praegu oma kibestumuse nende tattnokkade suhtes välja elama.
Hakkas parem. Aitäh!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2013 00:02 

Sai audi Q5 proovimas käidud. kahene turbo. Metsast leidsin terviseraja parkla, mõeldud-tehtud, ikkagi nelivedu ja tühi kruusaplats. Parkla servas oli mingi hall pesoo 206, seest tühi, hästi ei näinud ka, kell 11 läbi. sai veits tiirutatud, kui täistuled pesoo peale panin, siis kurvanäoga paar vaatas seest vastu, olid romantikat tegemas :kill kui tunned ennast selles loos ära, siis vabandused :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2013 00:35 

Üks parimaid Ülemiste üritusi mida üldse näinud , korralik action käis , R8 lasi ka traadid välja :rokib
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200574461307329

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 604, 605, 606, 607, 608, 609, 610 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis