Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.04.2026 09:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 645, 646, 647, 648, 649, 650, 651 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 02.10.2013 17:25 

+ 1 oskajale.
Isegi näitan vajadusel vasakule suunda kui näen et inimene üritab aru saada kuhu ma suundun. Aga eks kindlasti on neid ÄSSASI kes ei suuda isegi väljudes suunda näidata.
Töökaaslasega oli sama keiss-tema ei näita ja kõik. Aga siis ükskord tuli sama situatsioon, et tulija näitas koos rooliga keerates alles suund ja siis kukkus töökaaslane tatti pritsima, et milleks see suunakang siis on jne. Tüüpiline eestlane.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 17:35 

Kogu see paganama jutt siin viimase päeva-kahe jooksul juba nii ajule kopa ette visanud, et kogematta täna ühel ringil hoidsin suunda ilusti vasakule, seni kuni väljuma pidin, weird as fuck, aga järelikult pasa ajamine siin toimib.

(Tegelikult arvan siiski, et enam nii ei mäleta teha, joppas lihtsalt, weird oli ka)

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 17:56 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
mastr kirjutas:
Ma nüüd ei jaga ära - sellepärast, et enamus ei viitsi ringilt välja sõites suunda näidata, peaksid ringil edasi sõitjad seda näitama hakkama?

jah sest paljud sõidavad nii umbmääraselt, et pole pole aru saada kuhu minek on. vaatad, et sõidab ringilt maha ning hakkad ise juba liikuma, kuid siis jorss järsku lendab sulle külge ja kukub tuututama ja vehkima. oleks vasakut suunda näidanud siis oleks teadnud, et tal plaan ringil jätkata.
teine asi, et leidub ohtralt selliseid emaseid väikse diameetriga ning "tsentrist" väljas ringe kus pole nähagi ringilt väljuva auto suunatuld, olenemata sellest kas vilgutas või mitte.

nüüd lendab siia raudselt kari mingeid jorsse kes kukuvad kisama, et ringile sõitja peaks seisma jääma ning veenduma, et ta ei takista ringil olija liikumist jne. ma ütleks selle peale, et istuge sisse omale see arvamus.
selle pärast need rivid ringteede juures kasvavadki, et etteotsa satub mingi lihtsa mõistusega vennike või lihtsalt olude sunnil aeglane liikur, kes ei suuda igat pisemat auku ära kasutada ja jääb oma võimalust ootama. kui ringil jätkajad vasakut suunda näitaks siis ei peaks need aeglased tegelased karikakra õielehti kitkudes nuputama, et kas "tuleb-ei tule-tuleb-ei tule".

hmm...štota ne ponjal seda loogikat...Üks töllakas jättis suunda näitamata ja kõik ülejäänud peaksid nüüd ringil liikudes vasaku suuna sisse lülitama? Mis moodi see vasaku suuna näitamine sind rohkem aitab, kui suuna näitamata jätmine? See töllakas nagunii seda tegema ei hakka ja siis sõidad talle ette?
Kui mina ringile tahan sõita siis viskan ringil sõitvale masinale korraks pilgu ja jälgin ainult ringil liikuva sõiduki paremat suuna tuld. Mind ei huvita ei automark, ei värv või vasak suunatuli, kus iganes see ka mõnel masinal asub. Kui tahab maha sõita siis annab ka sellet märku. Kui suunda ei näita järelikult kulgeb edasi mööda ringi. Sinu loogika järgi peaks nüüd jälgima ringil liikuva sõiduki vasakut nurka, mis jääb sinus suhtes vaadatuna kaugemale. Ma ei oska kaasa rääkida hetkel ja mul ei kangastu silme ette ühtegi olukorda, aga mul on tunne, et ringi peal olev sõiduk on nagunii sellise nurga alla, kus pole seda vasakut suunda eriti hästi paista.
Mul ei tule ka ette, et keegi oleks jätnud suuna tulega anäitamata, kui tal on plaan ringilt maha sõita. Pseudo probleem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 17:59 

ison.ts kirjutas:
oskaja kirjutas:
mastr kirjutas:
Ma nüüd ei jaga ära - sellepärast, et enamus ei viitsi ringilt välja sõites suunda näidata, peaksid ringil edasi sõitjad seda näitama hakkama?

jah sest paljud sõidavad nii umbmääraselt, et pole pole aru saada kuhu minek on. vaatad, et sõidab ringilt maha ning hakkad ise juba liikuma, kuid siis jorss järsku lendab sulle külge ja kukub tuututama ja vehkima. oleks vasakut suunda näidanud siis oleks teadnud, et tal plaan ringil jätkata.
teine asi, et leidub ohtralt selliseid emaseid väikse diameetriga ning "tsentrist" väljas ringe kus pole nähagi ringilt väljuva auto suunatuld, olenemata sellest kas vilgutas või mitte.

nüüd lendab siia raudselt kari mingeid jorsse kes kukuvad kisama, et ringile sõitja peaks seisma jääma ning veenduma, et ta ei takista ringil olija liikumist jne. ma ütleks selle peale, et istuge sisse omale see arvamus.
selle pärast need rivid ringteede juures kasvavadki, et etteotsa satub mingi lihtsa mõistusega vennike või lihtsalt olude sunnil aeglane liikur, kes ei suuda igat pisemat auku ära kasutada ja jääb oma võimalust ootama. kui ringil jätkajad vasakut suunda näitaks siis ei peaks need aeglased tegelased karikakra õielehti kitkudes nuputama, et kas "tuleb-ei tule-tuleb-ei tule".

hmm...štota ne ponjal seda loogikat...Üks töllakas jättis suunda näitamata ja kõik ülejäänud peaksid nüüd ringil liikudes vasaku suuna sisse lülitama? Mis moodi see vasaku suuna näitamine sind rohkem aitab, kui suuna näitamata jätmine? See töllakas nagunii seda tegema ei hakka ja siis sõidad talle ette?
Kui mina ringile tahan sõita siis viskan ringil sõitvale masinale korraks pilgu ja jälgin ainult ringil liikuva sõiduki paremat suuna tuld. Mind ei huvita ei automark, ei värv või vasak suunatuli, kus iganes see ka mõnel masinal asub. Kui tahab maha sõita siis annab ka sellet märku. Kui suunda ei näita järelikult kulgeb edasi mööda ringi. Sinu loogika järgi peaks nüüd jälgima ringil liikuva sõiduki vasakut nurka, mis jääb sinus suhtes vaadatuna kaugemale. Ma ei oska kaasa rääkida hetkel ja mul ei kangastu silme ette ühtegi olukorda, aga mul on tunne, et ringi peal olev sõiduk on nagunii sellise nurga alla, kus pole seda vasakut suunda eriti hästi paista.
Mul ei tule ka ette, et keegi oleks jätnud suuna tulega anäitamata, kui tal on plaan ringilt maha sõita. Pseudo probleem.

Eelmise haabersti ringi suhtes taheti üle päeva selga elama tulla. Refleksist oli käsi alati pasunal ja silm kõrvalsõitval autol. Minule isiklikult piisaks sellest, kui inimesed õigetel radadel õigeid manöövreid teeks... aa jah, seda kaa, et mismoodi neid lubasid saab ikkagi kui ringil sõita ei osata :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 18:05 
Kasutaja avatar

MartinD kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
fheisis kirjutas:
Kolmandaks on inimesetel kiirus, No kurat ma sõidan ju teinekord 90 alas isegi 110km/h aga ei kõlba kellegil taha õsita, ikka mööda ja mööda, tegelikult ei võida sellega mitte sittagi ja lõpptulemuseks saad veel kollaka paberi kah.

No aga kui kiiremini sõites midagi ei võida, siis miks sa 110ga sõidad 90 alas? :D

No vaatame seda asja. Eelmine aasta sõitsin kuus 5000 km millest 3000 möödus konkreetselt maanteedel ehk aastas 36 000 km maanteedel. 90 km/h vs 110 km/h läbi võidan 73 tundi ehk 3 ööpäeva ehk lambise töökohapeal 511 eurot netos. Ei ole vahet? 8)

EDIT: sain kolaka ka kirja aga mitte 110 eest terve aasta jooksul maanteedel vaid +24 km/h mustaka statoili ääres.

Minul üleüldiselt kama kas keegi sõidab 90 või 110ga, st pole vaja mulle arvutuskäike tuua. :D Tema aga rääkis, et need kes temast mööda sõidavad teevad seda mõttetult, kuna kiiruse ületamine ajalist võitu ei too, samas kui ise ületab ka kiirust. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 18:16 

mihkel-m kirjutas:
MartinD kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
fheisis kirjutas:
Kolmandaks on inimesetel kiirus, No kurat ma sõidan ju teinekord 90 alas isegi 110km/h aga ei kõlba kellegil taha õsita, ikka mööda ja mööda, tegelikult ei võida sellega mitte sittagi ja lõpptulemuseks saad veel kollaka paberi kah.

No aga kui kiiremini sõites midagi ei võida, siis miks sa 110ga sõidad 90 alas? :D

No vaatame seda asja. Eelmine aasta sõitsin kuus 5000 km millest 3000 möödus konkreetselt maanteedel ehk aastas 36 000 km maanteedel. 90 km/h vs 110 km/h läbi võidan 73 tundi ehk 3 ööpäeva ehk lambise töökohapeal 511 eurot netos. Ei ole vahet? 8)

EDIT: sain kolaka ka kirja aga mitte 110 eest terve aasta jooksul maanteedel vaid +24 km/h mustaka statoili ääres.

Minul üleüldiselt kama kas keegi sõidab 90 või 110ga, st pole vaja mulle arvutuskäike tuua. :D Tema aga rääkis, et need kes temast mööda sõidavad teevad seda mõttetult, kuna kiiruse ületamine ajalist võitu ei too, samas kui ise ületab ka kiirust. :D

Temale see mõeldud oligi :) et saab ka teada miks kihutab 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 18:18 
Kasutaja avatar

Selge. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 18:20 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
MartinD kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
fheisis kirjutas:

sa võid maanteel kuu jooksul isegi 10k km maha sõita. Päeva jooksul jõuad sihtpunkti ikka ainult loetud minutid varem, kui sedagi. Matemaatika siinkohal ei aita. Kas muidu reaalselt ka said siis rohkem palka?
Oluline selle juures on ka distants, kui alguspunkt on tallinn ja sihtkoht võru/valga siis nagu hakkaks mingi ajavõit juba välja kujunema. Isegi tartusse sõites ei ole ajavõit eriliselt suurem rääkimata sellest, kui sihtkohaks on näiteks põltsamaa. Ja on ka neid nähtud, kes reedel kõigist mööda uhavad ning kolonni ette jõudes kohe teelt maha keeravad. Ja muidugi on erilised geeniused need, keda paarikümmne kildi pärast tee ääres suitsu teevad või põit kergendavad. Mis ajendas siis enne hullu panema? Suitsunälg ja sittahäda.
Erandid on muidugi kolonnid, mis tekivad mingi uimerdaja tõttu. Selliste taga kaotad aega üsna oluliselt, kui mööda ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 18:25 

Ma sain nüüd ühe lollusega hakkama, öelge nüüd oma arvamus sellest.
Nimelt, peksin uue sarniiri haamriga sisse, mis arvate, kas võisin sellele kahju teha?
Üritasin lüüa serva ja serva lõi mitmest kohast laiaks, tegin ka pildid.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 18:26 
Kasutaja avatar

ole ei hullu :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 18:32 

ison.ts kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
MartinD kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
fheisis kirjutas:

sa võid maanteel kuu jooksul isegi 10k km maha sõita. Päeva jooksul jõuad sihtpunkti ikka ainult loetud minutid varem, kui sedagi. Matemaatika siinkohal ei aita. Kas muidu reaalselt ka said siis rohkem palka?
Oluline selle juures on ka distants, kui alguspunkt on tallinn ja sihtkoht võru/valga siis nagu hakkaks mingi ajavõit juba välja kujunema. Isegi tartusse sõites ei ole ajavõit eriliselt suurem rääkimata sellest, kui sihtkohaks on näiteks põltsamaa. Ja on ka neid nähtud, kes reedel kõigist mööda uhavad ning kolonni ette jõudes kohe teelt maha keeravad. Ja muidugi on erilised geeniused need, keda paarikümmne kildi pärast tee ääres suitsu teevad või põit kergendavad. Mis ajendas siis enne hullu panema? Suitsunälg ja sittahäda.
Erandid on muidugi kolonnid, mis tekivad mingi uimerdaja tõttu. Selliste taga kaotad aega üsna oluliselt, kui mööda ei saa.

Kui saaks lasta 170 km jutti 110/kmh vs 90 oleks võidetud aeg 21 minutit, mis ei ole enam loetud. 21 mindiga saan peetud lõuna või tellitud netist näiteks 5 toodet hinnaga 3 euri ja tekitatud müügikuulutused kus need müüakse 15 euri tükk maha ehk selle 21 minutiga võib tekitada baasi 60 euri teenimiseks. Ok, kauba postitusaeg läheb ka teoorias juurde vms. (see muidugi kehtib, kui lisaraha soov :D ) Kui seda juhtuks aga 3 korda nädalas võiks kuuga kühveldada 720 rulli lisaks palgale ja see vist suht keskmine tasu vist eestis vms

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 18:37 

Mida aeglasemalt maanteel ees sõidab seda ohtlikumalt ma tast mõõda sõidan, äkki jõuab varsti kohale, et peaks ka kiirust tõusta, et liiga hirmus on. Eriti närvi ajavad need kes pidurdavad maanteel ilma põhjuseta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 18:42 

Õige!
Ma ise vahest müksan ka enne kergelt tagant, et äkki hakkab vajutama rohkem .

Probleemne koht tõesti, seda ei eita, aga...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 18:48 

Mart911 kirjutas:
Mida aeglasemalt maanteel ees sõidab seda ohtlikumalt ma tast mõõda sõidan, äkki jõuab varsti kohale, et peaks ka kiirust tõusta, et liiga hirmus on. Eriti närvi ajavad need kes pidurdavad maanteel ilma põhjuseta.

Ja selle peale sa muidugi ei mõtle, et võid ennast ja teisi surnuks sõita nii?
Kust kohast küll, sinusgused load saavad?
See on kõik selle süü, et politseid kohtab meil nii vähe liikluses.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 18:53 

mkb kirjutas:
Sa ei karda et 70ga maantteel tiksudes kellegi surma põhjustad?

70-ga? Ma ei sõida 70ga, kui just märk selleks ei kohusta, aga mismoodi mõni 70ga liikleja kellegi surnuks sõidab?
See, kui mõni mõtlemisvõimetu temast pimedas kurvis hullunult mööda kihutab on ikka möödasõitja süü, mitte 70ga sõitja.
Traktoristid siis ka süüdi või, kes 40-50ga sõidavad traktoriga?
Või uunikumautoga sõitja, kelle uunikum ei lähegi rohkem?

Viimati muutis hondamees1, 02.10.2013 18:54, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 645, 646, 647, 648, 649, 650, 651 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis