Roudreidz kirjutas:
Reaalsus on ikkagi see, et ise peab nagu debiilik sõitma, et kogueag mingit enda kiusamist liikluses kohata.
Kelle kohta see nüüd käis

? Kui minu, siis vaata see ei ole mul esimene kord sealt maalt Eestisse sõita, usun et oma korda 25+ on kindlasti käidud/tuldud Saksast. Lisaks viimased aastad olen ka Lätis võistlemas käinud. Eestis ei ole kindlasti maanteel selliseid kõrvalteelt ettekeeramisi nagu Lätis ja ma ei räägi mingi ulmekiiruega tulemisest, Leedu-Läti alati 99 km/h GPS järgi lasknud. Poolas väike kõikumine rohkem, mingi 99-105 äkki. Kiiremate korral loomulikult võib ju sabas tolkneda. Lihtsalt Lätis on see pea iga kord silma jäänud.
Läti eeliseks on muidugi see, et möödasõite tehakse selliselt, et aeglasem tõmbab teeserva, vabalt võib tavalisel teel 4 rida olla. Kunagi mikrobussiga sai Lätis käidud, siis juht rääkis suisa kohati olevast 5st autost, see ei olla olnud kõige meeldivam tunne. Jah seda peab ka tunnistama, et Lätis on silma jäänud ka eest mitte kobivaid autosid, loomulikult Eesti numbrimärgiga. Võõras riigis võiks ikka kohaliku tava järgi kõrvale hoida, aga vähemalt paar korda on ikka konkreetselt joone peal sõidetud. Eriti kehv on sellistest mööda saada Inglismaa autoga, sest ei näe isegi, kas vastu tuleb kedagi. Väheke otsida viitsiks, siis leiaks igasugu huvitavaid seiku, viimased aastad on kõik ilusti videos olemas enamuses teest.
Poola liiklus on jah omamoodi teema üldse, kes laseb vabalt +50 jne. Samas viimasel ajal on neid lendureid ikka oluliselt vähemaks jäänud, arvatavasti on trahvid karmistunud. Aastaid 5 tagasi näiteks oli +34 ametlikult natuke üle 20 euro, + 44 äkki 30 eurot. Selle sai üks Leedu numbritega Kreeklasest juht samal ajal. Eelmine kevad +30-40 ei mäletagi läks mitteametlikult 40, ma tõesti arvasin et küla oli juba läbi. Vahetult enne küla lõppu passisid. Olin kuskil oma mõtetes õhtuks, sõber pärast veel küsis ka, et kas vastu tuleva auto vilgutamist siis ka ei näinud? Vastikult palav päev oli ka mai alguse kohta terve päeva olnud ja autol kliimat polnud.