Kicks kirjutas:
Ausalt vead ära rääkida on vist autot müües päris mõttetu, naljamehed loodavad kommiraha eest tutikat autot.
Ei tea, kas bussiga ei oleks mõistlikum sõita, kui ise autol ühtegi juppi vahetada ei raatsi?

Mul on kogemus teise poolepealt vaadatuna. Soovisin masinat, millel on enamus hooldusi üle lastud ja tegemata jäänud. Ma ei pidanud silmas tavalist mootoriõli ja õhufiltritefiltrite vahetust. Ühesõnaga tahtsin masinat millel sillakuluosad, jne. vahetused plaanisin ise ära teha. Isegi värvivead ja mõlgid oleks võinud masinal olla. Selle võrra soovisin ka parema hinnaga kätte saada masinat. Naljamehed tegid ikka turuhinnaga võrdseid või isegi üle selle pakkumisi.
Põhimõtteliselt ei saanudki normaalset pakkumist. Mitte keegi ei olnud nõus kalkuleeritud kuluosade maksumuse võrra hinda alla laskma. Ja ma ei arvestanud isegi remondi rahasi sisse. Lõpuks pidin ikkagi ostma masina, mis oli korralik ja ei pidanud midagi tegema. Hind oli ka soodsam, kui sama mudeli remonti vajavad saanid.
Kui ise oma masinat müüks ja teaks, et uus omanik peab kohe klotse/kettaid ja muid jubinaid vahetama hakkama siis ise ei raatsiks turuhinda küsida. Ma eeldan, et keskmine hind ikkagi tuletatakse korralike isendite järgi ja vigadega masin peabki siis vastavalt odavam olema. Kuluosade kalkulatsiooni annab ka mitut moodi arvutada. Mõnele sobib 12 eurot maksev piduriklots ja samas teine arvestab 120 eurosega. Kas sa seda 120 eurot müüa hinnast sellepärast maha saad lahutada? Tõenäoliselt mitte