Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 22:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 75 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: RIP Paul Walker!
PostitusPostitatud: 02.12.2013 13:11 
Kasutaja avatar

Six-Fo kirjutas:
No kamoon, brian o conneri pärast hakkasid paljud oma autodele läti stangesid külge riputama ja neoonvalgust ihaldama, nooruspõlve iidol ju :kill Tea kas striitreiss(ja antud foorum) olekski nii laialt levind kui kiireid ja vihaseid tehtud poleks.

Kurat mäletan kui isegi sai seda kasseti peale lindistada ja iga päev vahitud suu tõllakil.

Iga inimesi asi , mida ta teeb või leinab.
Küll leinati facebookis seda haapsalu jorssi , kes oma sõbrad ja sõbranna lõbusõidule viis. Võiks samamoodi öelda , et mida te seda purjon "tapamasinat" leinate , sheerite ja respectite.
Ikka teevad nii.
No täpselt six-fo , ma arvan hoffmann täpselt selle pärast nii tegigi. :kill

Viimati muutis Arturo, 02.12.2013 20:19, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2013 19:56 
Kasutaja avatar

toe kirjutas:
Rip Brian Griffin

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2013 20:04 
Site Admin
Kasutaja avatar

need on fännide toodud asjad hukkumiskohta. kes toob lilli, kes rooli, kes F&F numbrialuses numbri

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2013 22:02 

teeks Eestis ka mingi nurga kus saaks number kolme teha tema pildi ees, pakuks parimaks kohaks välja rahvusraamatukogu esise Tõnismäel..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2013 22:06 
Kasutaja avatar

Asukoht: Seal, kus aastaläbi ujuda saab ning ookean (nüüdseks Vahemeri) paistab koduaknast :)
Minule on alati mulje jäänud, et Paul Walker oli ka päriselus igati tore ja muhe sell ning F&F filmides mängis ta südamega ja tegi seda sellepärast, et see talle meeldis ja teadis, et see teeb ka väga palju teisi õnnelikuks. Kuigi ma pole kunagi olnud eriti suur F&F fänn, siis mäletan hästi, kui 12 aastat tagasi esimest osa kinos vaatamas käisin ja pärast oma E34-ga ära sõitsin :) Alates sellest, kui Paul Walker taas selles filmiseerias mängis, vaatasin neid alati heameelega, kuna see tuletas mingil viisil vanu toredaid aegu meelde.

Kuna streetrace.org on või vähemalt teoorias peaks olema koht kus käivad koos autoentusiastid, siis on see väga õige koht, kus Paul Walkerit mälestada, sest oli ta ju ise ka hingega autode juures. Igaljuhul võib arvata, et oma pilvega taevas kiiremaid ringe tehes on tal meel, et me teda siis mälestame.

Aaja WTF AntiL - räägi, mis probleem Sind vaevab? Nii haledat ja kibestunud postitust nagu Sa siin teemas suutsid postitada pole ma küll vist kunagi lugenud :? :? :?

R.I.P Paul Walker, tema kaassõitja ja kõik muud, kes ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2013 22:23 
Kasutaja avatar

novartiga ühel meelel.

Tegu oli siiski mehega kes elas kaasa autode ehitusele ja andis ka ise hea meelega nõu ja ka abi kui vaja. Miks tema nime on rohkem kasutsel, sest sõber oli endine ja kahjuks meil ja ka üldisemas maailmas vähem tuntud. Tänu oma tööle(filminäitlemisele - Paul) teab teda terve maailm.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2013 22:55 

Ise ma kuskil netis kyll ei halanud, kuid küünla panin küll põlema!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2013 00:14 
Kasutaja avatar

Trenn on selline hea koht kus tulevad mõtted. RIP siin Rip seal, isegi eesti keeles ei viitsita enam väljakirjutada, "Puhka rahus".
Maxima- kurb tragöödia, vähemalt ajakirjanduse seisukohalt, ma isiklikult ei tunne midagi. Euroopa, kus on ehitusjärelvalve, reeglid, arvutid ja inimmõistus mis peaks välistama kõiksugused suuremad eksimused.... Raha!
Kusagil Lõuna-Ameerikas sõidab buss inimestega kuristikku. See ei ole ainuke juhus aastas... Neil on omad standardid, teedele, sõidukitele.... Ehk standardite ja reeglite vastu eksimine, mis toob mitme hukkunuga õnnetuse on katastroof. Nad ei ole küll kuulsad, kas nende elu on siis sellevõrra vähem olulisem? Võibolla mõni nendest inimestest võitles rahva heaolu pärast, andest endast kõik, et muuta maailma paremaks...
Enne Madonna tulekut lavale väärtustati teistsugust muusikat, tema tõi näitlemise lavale, ta tõi vaatemängu... Aga muusika kvaliteet... See oli muusikutele sama kui mooner, oopc streerace-i rahvale.
Kahju loomulikult, et lahkus siit ilmast näitleja, kes osales heades filmides!
Paraku minu elus on muud väärtused kui RIP RIP mingi kuulsus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2013 01:57 

Paremal nurgas, kui hoolikalt vaadata, on natuke autot näha, kui avarii teeb.Auto kiirust on raske hinnata, sest teiste sõiduki põhjal tundub, et video on mitmekordse kiirendusega, kuid siiski tundub, et hoog oli suur.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2013 08:13 
Kasutaja avatar

AnvarV kirjutas:
raivos kirjutas:
teeks Eestis ka mingi nurga kus saaks number kolme teha tema pildi ees, pakuks parimaks kohaks välja rahvusraamatukogu esise Tõnismäel..

Mis number kolme?

Ma tean ja olen kuulnud, et mõningates kultuurides on peale jämedama häda teostamist kombeks
III seinapealae tõmmata.
Äkki paikneb kasutaja raivos samades kultuurikihtides või midagi selle laatset.
Kui tegu pole sellise kavatsustega ja plaan teise suunitlusega, siis vabandan kui on oluline!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 00:42 
Kasutaja avatar

Pilt feissbuugist. Crash area.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2013 22:24 

Nüüd juba omajagu aega möödas ja vaikselt hakkab ka ununema. Kuid paneks antud teemale joone alla väikse mõtisklusega.

Mitte, et ma peaksin kellelegi midagi õigustama, aga pole kunagi mööda Facebooki ringi trallinud ja kuulsaid näitlejaid nutulauluga ära saatnud. Kuid antud juhul tegin erandi, sest tegemist ei olnud mingi järjekordse näitlejaga, kes ära suri, vaid tegelikult väga paljude noorte iidoliga. Mingis mõttes ilmselt ka minu. Olid jah sellised ajad, kui streetrace oli midagi väga põnevat ja erakordset. Kõik see fast and furiouse teema ja ka Eestis erinevates linnades kokkusaamised õhtuti, et kiirendada. Või kasvõi rongkäiguks kokku saada, et fast and furioos-i vaatama sõita. Kõik see oli põnev, seda tehti sellepärast et see on lahe, mitte et turvale keskmist sõrme kaubanduskeskuse parklas näidata ja inimesi närvi ajada.

Ausalt öeldes praegu ei soovigi enam mingisugust seotust praeguse streetracega. Ilmselt küll ka sellepärast, et vanus ilmselt paneb natuke mõistust pähe, kuid pigem suhtumise pärast. Kirjavahemärkidest ei hakka rääkimagi, kuid seda teksti on silmadel lausa valus lugeda, mis mõni vend suudab leiutada. Kuidas peaks mingil noorel tekkima üles-vaatamise tunne, kui elu eesmärk on trollida ja mingi idiootsusega reporterisse pääseda?

Kuid tagasi Walkeri juurde- ma olen enam kui kindel, et keegi polegi arvanud, et Walker oligi see badass streetracer, kes ka filmis, kuid eks tal oli palju sarnaseid jooni ka IRL, ei saa salata. Kuid kindlasti ei ole mõtet teda alavääristada selle pärast. Ta andis palju rohkem inimkonnale tagasi, kui võttis.

Ja miks ma tegin selle teema sr foorumisse. Sest kunagi olid siin koos inimesed, kellele meeldis sõita
autodega kiiresti. Elu eesmärgiks ei olnud trollimine ja osavaima ärapanemise leiutamine. Olid kiire, siis sind austati, ei olnud, siis võisid ükskõik mida ajada- keegi niikuinii ei kuulanud sind. Vähemalt minu jaoks. Ja osa sellest suri minu jaoks jäädavalt koos Walkeriga.

Ja nüüd ma vaatan järjest kõik f&f osad läbi, joon Coronat ning jätan Walkeriga hüvasti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2013 22:27 
Kasutaja avatar

Aga siin foorumis pole neid kiireid eriti kunagi olnud. 10 vast ehk on olnud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2013 22:41 
Kasutaja avatar

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/nissan-skyline-orig-fast-furious-gt-r34-driven-by-paul-walker-ismaning/172444341.html?lang=en&pageNumber=1&action=topOfPage&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=33&makeModelVariant1.modelDescription=r34&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2013 22:53 
Kasutaja avatar

RIP Nelson Mandela hoopis ma ütlen, kellel oli kindlasti nii mõned sajad millid
rohkem fänne kui selle könnil.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 75 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis