Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 06:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 21 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Ford Mondeo ST220 Uno autos?
PostitusPostitatud: 20.01.2014 01:11 

Keegi ehk vaatamas käinud, või oskab öelda mida jälgida ostmise puhul?
Ja kellegil isiklike kogemusi antud platsiga? (Muud foorumid lugesin juba läbi ja panin kõrva taha)

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1492102

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Ford Mondeo ST220 Uno autos?
PostitusPostitatud: 20.01.2014 03:27 

Antud platsiga selline kogemus, et sõbraga sai käidud ühte keskmisest turuhinnast kallimat Cherot vaatamas ja "unustati" mainida, et vahekastiga on mingi jama ja esikardaan üldse puudu. Nii et kindlasti tasub põhjalikult kontrollida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2014 11:09 
Kasutaja avatar

Huvitav on see, et tavaliselt need suurte bensumootoritega autod koguvad jube vähe kilomeetreid odole.
Seega võiks isegi arvata, et seda autot keritud pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2014 00:12 

Seal platsil yltse palju sellist mitte mainstream tehnikat, selles osas on suht huvitav :D
Muidugi antud autot ostes võid ysna kindel, et sõidad kas surmani või kingid poolmuidu pärast edasi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2014 14:51 

Et siis mingi USA V8 autode omanikud peavad üldse arvestama, et annavad ostajale elektriauto tasuta peale.

tomcraft kirjutas:
Seal platsil yltse palju sellist mitte mainstream tehnikat, selles osas on suht huvitav :D
Muidugi antud autot ostes võid ysna kindel, et sõidad kas surmani või kingid poolmuidu pärast edasi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2014 16:27 
Kasutaja avatar

USA V8 ja Euro-Fordi V6on hoopis erineva sihtrühma autod

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2014 22:15 

Mis see elektriauto annab? Ma ei vihjand sellele, et bensiini võtab rohkem kui lahjema motoga mondeo (kuigi täiesti OK kulu oli 166kw kohta) vaid lihtsalt järelturg praktiliselt puudub (erinevalt mõnest teisest suure mootoriga masinast, samuti usa rauast)

Gr kirjutas:
Et siis mingi USA V8 autode omanikud peavad üldse arvestama, et annavad ostajale elektriauto tasuta peale.

tomcraft kirjutas:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2014 13:40 
Kasutaja avatar

Mina ostsin oma igapäeva auto sealt platsilt. Olin ka ise lugenud õuduslugusid selle Uno auto kohta. Mõtlesin siis, et ega vaatamise-uurimise peale ikka koledalt ei öelda (n.t. Hiiu autoaed :kill - tahad vaadata, oled juba tilganäppija). Minule jätsid Uno poisid hea mulje. Lõõpisin ise nendega ja tegid ka huumorit vastu. Netis olin auto välja vaadanud, kuid platsil seda polnud. Auto oli aetud sinna tasulisse parklasse kõrval ja teiste autode vahele. Akut polnud, sebiti kohe aku. Pandi ise peale ja anti mulle võtmed, et vaata-uuri-sõida, aga ära tänavale mine. Ise lahkus. Mina, kui paar korda hästi vasta pükse saanud auto ostuga, tegin seal vist kõige pikema kontrolli autole. Kõik, mis oli viga, sain teada. Kuulutuses märgitud asjadest puudus muidugi ainult hooldusraamat. Vajadusel pakuti ka aegunud trans. numbreid, et kontrollis kusagil käia, kuid seda ma ei pidanud algselt vajalikuks. Seedisin nädala asja, saatsin ka Šveitsi margiesindusse meili selle VIN koodiga ja sain asjadest aimu. Polnud sel autol häda midagi, kõik klappis. Käisin, tõin ära. Juhtus küll see, et kapotialust oli survekaga pesnud ja genekas ei töötanud. Selle sain järgmine päev juba ära remontida. Muidu on nüüdseks juba 1,5 aastat kalla ja talla auto olnud.

Seda ka, et ma ei tea, kuidas muud autoaiad toimetavad, kuid sealsed autod tunduvad olevat tehtud kõik firma omaniku, kui eraisiku, nimele. Nii, et oleks keerulisem probleemide ilmnemisel asju ajada. Samas olen lugenud blogisid, kuis vigade ilmnemisel on Uno autoga läbi räägitud ja nende kulul võimaldatud autole remonti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2014 16:33 

Lahekas kirjutas:
Mina ostsin oma igapäeva auto sealt platsilt. Olin ka ise lugenud õuduslugusid selle Uno auto kohta. Mõtlesin siis, et ega vaatamise-uurimise peale ikka koledalt ei öelda (n.t. Hiiu autoaed :kill - tahad vaadata, oled juba tilganäppija). Minule jätsid Uno poisid hea mulje. Lõõpisin ise nendega ja tegid ka huumorit vastu. Netis olin auto välja vaadanud, kuid platsil seda polnud. Auto oli aetud sinna tasulisse parklasse kõrval ja teiste autode vahele. Akut polnud, sebiti kohe aku. Pandi ise peale ja anti mulle võtmed, et vaata-uuri-sõida, aga ära tänavale mine. Ise lahkus. Mina, kui paar korda hästi vasta pükse saanud auto ostuga, tegin seal vist kõige pikema kontrolli autole. Kõik, mis oli viga, sain teada. Kuulutuses märgitud asjadest puudus muidugi ainult hooldusraamat. Vajadusel pakuti ka aegunud trans. numbreid, et kontrollis kusagil käia, kuid seda ma ei pidanud algselt vajalikuks. Seedisin nädala asja, saatsin ka Šveitsi margiesindusse meili selle VIN koodiga ja sain asjadest aimu. Polnud sel autol häda midagi, kõik klappis. Käisin, tõin ära. Juhtus küll see, et kapotialust oli survekaga pesnud ja genekas ei töötanud. Selle sain järgmine päev juba ära remontida. Muidu on nüüdseks juba 1,5 aastat kalla ja talla auto olnud.

Seda ka, et ma ei tea, kuidas muud autoaiad toimetavad, kuid sealsed autod tunduvad olevat tehtud kõik firma omaniku, kui eraisiku, nimele. Nii, et oleks keerulisem probleemide ilmnemisel asju ajada. Samas olen lugenud blogisid, kuis vigade ilmnemisel on Uno autoga läbi räägitud ja nende kulul võimaldatud autole remonti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2014 16:33 

Lahekas kirjutas:

Aitähh, väga asjalik vastus ja tore kuulda, et kõigil pole ainult negatiivseid kogemusi.
Kui ükspäev korra sealt läbi sai astutud , siis huvi pakkuval autol oli aku tühi ja ei hakanud laskma, neil uut ka peale panna, sest oli ka muid huvitavaid variante(mis tänaseks on ära langenud kahjuks).
Kuid nüüd on siiski huvi minna autoga ka proovisõitu tegema , kuid ise kahjuks eriliselt pädev auto alal ei olegi.
Ehk on keegi Tartust, kes kokkuleppel oleks nõus ka asja kaema tulla? Tegu peaks olema siiski pädeva inimesega, kes oskab auto ja mootori seisukorda reaalselt hinnata , niipalju kui see kohapeal võimalik on. Ei jätaks ka vaeva eest tasumata talle.
Väljas ja seest oli auto ise esmapilgul küll väga korralik. Arvestades võimaliku loomuliku kulumist ei usuks ka seda et odomeetri näitu keritud on.

Mis puudutab seda, et müüjaks on justkui eraisik siis sai küsitud ka garantii kohta.
Uno auto vastus oli sellele , et mingisuguse kuulise garantii võimaldamine (varjatud tõsised rikked) ei ole üldse välistatud ja on kokkuleppe küsimus.
Seega arvestades veel , et osati vastata viimaste servicite toimumise kohta ning edastati ka VIN kood ilma igasuguse jonnita tundub seis päris hea, kui vaid auto ise ka seda nüüd on.

Veel ootaks vastuseid endistelt seda mootorit omanud inimestelt tüüpvigade ja tähelepanekute kohta?!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2014 10:15 
Kasutaja avatar

Käisin seda Mondeot vaatamas umbes aasta tagasi, kui see oli veel eelmise omaniku käes kes selle Eestisse tõi. Auto võeti treilale kuna üks koht oli vaba ja, et mitte niisama tühja tagasi Eestisse sõita krabati see kaasa.
Aasta tagasi olid suurimad vead lekkiv karterikaane tihend, roolivõimu õli tahtis vahetust ja piduriklotsid otsas nii ees kui taga. Käigukang käis ka suht "logisevalt" igas suunas, juhi jalamatt oli ka prügikasti kaup.

Hea osa oli aga kere....see oli nagu uus, mitte ühtegi roostetäppi ei olnud kerel, põhi nägi välja nagu uus, salong oli väga korralik! Käivitus ilusasti ja töötas ning sõitis väga hästi. Kont töötas ka veel. Viimati nägin nii korraliku Mondeot esinduses kui neid uuena müüdi.

Minu silmis natuke tegemist tahtis, et saada ideaalseks aga hullu polnud miskit.

Muidugi see oli aasta tagasi aga kuna tundub, et vahepeal pole arvele veel võetud, siis vaevalt miskit väga hullemaks on läinud.

Minust jäi ostmata tookord, sest hind oli kõrgem ja jäi lõpuks ikka eelarvest välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2014 22:23 

Aasta aega on autot müüdud juba siis on küll minagi valesti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2014 22:57 
Kasutaja avatar

Siin kehtib vana Põltsamaa ütlus "hea asi müüb end ise" 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 12:28 
Kasutaja avatar

Ei no Ford on Ford, kui ilma eest ära ei anna siis sured sinna otsa

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 17:58 

Pereinimene kes endale universaal mondeo ostab ei võta seda kindlasti kolmeliitrise mootoriga.

Kes kolmeliitrist mootorit otsib ei osa kindlasti esiveoga universaal-fordi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 21 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis