Poleerimise kohapealt läksin hoopis Meguiresi teed ja Ultra Copmound teeb oma tööd väga-väga hästi

Järgmine mure - fish eyes. Minu puhul on selge see, et kompressor viskab ajaviiteks õli vahele, kuna voolikud juraga seest koos. Ostsin üks hetk uue vee/õli eraldi ja viskasin uued voolikud külge, probleem oli minimaalne.
Kuidas aga neid voolikuid ja asju nüüd puhtana hoida? St. neid peaks regulaarselt vist puhastama iga kord enne tööd. Vee/õlieraldist üksinda ei piisa. Kompressori kraan on muidu üleöö koguaeg lahti. Panin tähele, et see aitab paljuski kui pikema töö puhul vahepeal korra soga välja lasta alt.
OK selline jutt - lugesin siis mis lugesin netist ja mõtlesin, et pekki. Korralik filtrisüsteem on ilgelt kirves, ameerika pässidel tundusid mingid suurepärased nö ühekordsed filtrid olema enne püssi. Kartsin, et eestist neid ei leia nagunii. Ainus option oli Fish Eye Reducer. Ok, otsige seda siis eestikeeles kus tahate

Lõpuks kuskil peesest leidsin üles nimetuse antisilikoon. Novoli toodet tundus olema, helistasin firmad läbi ja iga ühes seletasin korduvalt, et tegemist ei ole silikonpesu ainega

Lõpuks jäi silma Autopaint OÜ vms kadake teel. Sõna otseses mõttes jooksin ennast hingetuks mitu kilti aga sain ikka enne päevalõppu poodi sisse. Seal siis oli mingi üli timm sepp müüja kes kuulas loo ära. Ja ütles, et mul on sulle parem lahendus. Mul pidi lõug maha kukkuma kui sheff võtis letialt täpselt sellise lõppfiltri mida ma saada ei oleks lootnud

10 euri sai makstud ja 4 eest veel igaks juhks antisilikooni ka võetud. Mul garaazi juures vahest diislid tossavad, mõtlesin, et vb on garaaz ise ka juba kontamineerunud.
Keerasin siis filtri püssile otsa (käega keeratav, pole vaja mingit toruteipi vms jura) ja antisilikooni jätsin igaks juhuks varuvarjandina käeulatusse. Polnudki antisilikooni vaja - mullid pmst puudusid. 1 väike vist tuli

Häppy-häppy ja näpud püsti Autopainti veltsile