A mul on jälle selline lugu vastu panna, et seadsin taaskord kolleegiga ennast loomaia väravasse linna top2 šašlõkki sööma ja nagu ikka sai ette ilusasti helistatud ja tellitud. Jõudsime kohale, kõik bingo-bango, astume leti taha ja vaatame, et saalis käib töötajate poolt hull askeldamine ümber mingi suure sushivaagna. Nad teevad seda sushi otsa ju ka. Ma siis lõõbin omanikule, et nu võ nam pris sjuda pastavili, za eto sto mõ prišli? Batja vastu, et etot pris vam za pol tsenõ. Ma siis uurin, et palju see pool hinda siis on ja vana ütleb... ee kümps. Ma vastu, tavai, paki sisse tassin minema. No ja saingi siis mingi 30 rullise vaagna koos lisadega 10 kulli eest. Ütlesin talle, et naine tahab ju ka kodus süüa. Päss ka nii elevil, küsib, et sa juua ei võtagi (kolleeg võttis õlle), ma vastu, et ah ma roolis. Batja selle peale, et ma teen sulle mahla välja, et üteldakse, et esimene kunde peab olema mees siis toob õnne ja meil see sushivaagen oli mingi uus toode ja sa esimene ostja. Ma siis sain veel klaasi mahla ka niisama.
Lisa boonusena lendasin koju, lükkasin proale vaagna näppu ja soovisin head sõbrapäeva. Ta ihahaa ja mõh, möh- sõbrapäev on ju homme. Mina vastu, et assa raisk, ma teadsin, et täna, aga no võta see sushi ja homme ma küll enam midagi ei too uuesti. Naine vastu, et ok. Win-Win

Sushi ise just plaksutama ei pane, pakun 4- viie palli süsteemis.
Ei ole sushi värk seal uus ja tegelikult on päris pask.