Ma ei tea jah, aga eeldan siiski et seal on miskit asjaliku tehtud
Elusalt Haapsalust tagasi. Väga hea rada oli ja lõbutseda sai piisavalt. Üks apsakas tuli teises voorus sisse. Pika sirge lõpus pidurdasin vales kohas. Nimelt olid eelnevad autod korralikult asfaldi üleskündnud ja mul viskas tagumised rattad plokki ning sealt enam ära ei päästnud. Eks üritasin viimasele hetkele ka pidurdust jätta. Muusosas täiesti ilma draamata, ehk et oleks võinud ju rohkem peal hoida. Eesmärk oli siiski lõpetada, saada kogemusi ja mitte jääda viimaseks. Kõik need said kuhjaga täidetud. 26 osalejat suures klassis(üks ei saanud peale) ja koht mul 17. Pole küll midagi erilist, aga ise tean kus olen ja kuhu tüürin. Pole enam esimeses nooruses ka, et väga hullu panna

Lisaks sai edestatud parimal katsel kõiki mossesi ja SU autosi. Seegi juba saavutus

Pealegi sain jagu esimeses voorus ühest tuttavast, kellel kapoti all M3 kone. Viimases voorus jäi vahe 2 sekki. See jäigi kõige rohkem kripeldama, aga tuleb olla realist siiski.
Sprindi jaoks on ikkagi kast väga valede ülekannetega, kahjuks

Teise käiguga ei jaksa vedada madalamalt kui 3500 rpm. Pool kiireid kurve on väga keeruline võtta ja lisaks peab liiga tihti esimest kasutama. Pikal sirgel said teised ikka 4. käiku, mul ei jooksnud ka kolmas päris lõppu, üks karv jäi puudu
Hiljem äkki saab pilte ka, seniks kena kevadet ja loodan ikka veel stardis olla ning muljetada!
Edit. Koht siiski 20.