Vale- ei käi ilma reaalse põhjuseta. Paljud onud ja tädid kulgevad omastarust 90ga ja peale ka- ehk reaalse spidonäidu järgi, mis 90% juhtudel ei venita kuidagi 90 välja. Kui mina olen harjunud maanteel igas olus 100 või millimeeter alla-peale sõitma, ei jää ma talle taha venima, loogish. Osates möödasõitu hästi planeerida, vajun temast mööda suht märkamatult ja sujuvalt, tema jaoks ei muutu mitte midagi. Probleem tekib sellest, kui nüüd veel mingi protsent "racereid" hakkavad juurde suruma. OK, vajutab sujuvalt gaasi, niikui aru saan, laksan käigu alla ja gaasi põhja ja no problem. Aga närvi ajab ikka. Samas kui keegi tahab kiiremini sõita, go ahead, I DON'T CARE

See ei ole tühi rabelemine, see on idiootsus. Äkki ma ei taha sõita 150 isegi möödasõidul? Liiklusseadus näeb ette, et kui sust on mööda sõitma hakatud siis selle igapidi takistamine on karistatav. Reaalsuses.. politsei poolt küll mitte.
Tegin sellist lollust (kõrval juurde vajutada) ka kunagi- esimese autoga otse loomulikult... ja teisega ka mõnda aega, mis juhtus bmw olema. Ühel hetkel jõudis mõistus koju ja andsin ise endale virtuaalselt molli selle eest. Aga kahjuks teevad sama asja paljud kes ei ole enam üldse noored ja ühiskonna arvates juba intelligentsed olendid.