Lõpuks sai caliga ka tegeletud.
LS 216686km:* Uue vahekasti võtsin lahti ja vahetasin pideva suure hammaka originaali rõngaste vastu (kuna mu auto peal originaalsüsteem toimis, sis otsustasin originaaliks teha/jätta, sest see samahea kui pidev - pidurdades pole vedu vaja ju nagunii

)
* Vahekasti kõik tihendid/simmerid vahetatud.
* Kardaani esimese otsale uus kaitsekumm pandud (väline, cali kastipoolne veovõlliotsa kaitsekumm sobis mõõtudelt)
* Parem stabika ots vahetatud (vasak oli ka uus olemas, aga läks veidi nihu

)
* Summi tihendid vahetatud.
* Mootoriõli+filter vahetatud - Castrol Magnatec 10W-40
Seega ladusin auto lõpuks vaikselt kokku ära. Vahekasti õli panin ka sisse ära ning käivitus. ja persses...
Läbi vahekasti õhutustoru hakkas roolivõimuõli korralikult tulema. Ühesõnaga selle ostetud vahekasti pressure plate on persses - laseb õli läbi(ehk sealt lekib roolivõimuõli vahekasti - kus tohib olla ainult 600ml vahekasti õli ning seejärel see kogu jura pressib ennast õhutustorust välja):

Eelnevalt oli kast pidevaks tehtud - ehk suur "täis"-hammakas sees ning selle pressure plate'l pime ees. Seega vahekast tõesti toimis. Aga ma ei osanud arvata ka, et see pressure plate võib persses olla. Mul oli see korras ja ei osanud seda kahtlustada ka, sest tavaliselt ei toimi just hüdropaagid jne..
Ühesõnaga suur töö vastu taevast läinud ja pean kõike kordama. Vahekast tuleb uuesti täita maha ära võtta.
Nüüd mõtlengi, et kas muuta see kast pidevaks tagasi või panna enda pressure plate.. Kuna pressure plate asub vahekasti "keskel" - tagumise korpuse ja esimese korpuse vahel ning seal tihendeid ei ole, siis kardan et äkki teise kasti oma ei sobi "nii hästi" ja võib vahekasti õli lekkima hakata.
Mis te arvate?