Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.03.2026 22:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 584, 585, 586, 587, 588, 589, 590 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 05.05.2014 03:38 

Kuna burksikunn MrIroonia asus eriti karmilt hesburgerit ja tema uusi tooteid kaitsma, siis proovisin ära.

Burgertortilla - väga ebaõnnestunud asi. See mis mulle sattus oli väga umbmäärase maitsega läga, räägupesa oleks tunduvalt üle kuigi ka selle fänn ei ole.

Tšillitortilla? - täitsa söödav kraam, eriti oma hinna kohta (miski 2 euri vist)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 10:08 
Kasutaja avatar

Geronimo kirjutas:
.. Konkreetselt laagri hessist rääkides siis selle tase on võrreldes 2-3 aasta tagusega ikka jumala keldrisse langenud.. Hessis toimetab üks töötaja sinu tellimusega ja 3 vaba teenindajat räägivad nurgas juttu samal ajal.

Ei saa mitte vaiki olla - täielik bullshit on see jutt Laagri Ussburgeri kohta, sorri vaan. Ma olen selles putkas aastate jooksul (liigagi) palju käinud, ei ole sellist olukorda veel näinud, et töötajatest keegi niisama lobiseks ning ei ole nt kebabiburku või juustuburku kvaliteet grammigi kõikunud nende aastate jooksul.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 11:44 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Burgerit oodata 60 minutit? Nomaeitea...

KUsjuures kui ilgelt näljane ei oleks ja lähen spetsjomm burksi sööma siis ma ei leia,et see 60 minutit oleks kehvem oodata kui kuskil restoranis pöfalatartari oodata.

Sai ka eile mindud kopikas peale 21:00-i Dinerisse sõbraga, et oli väikene tööots, käed õlised ja dress seljas. Mõtlesimegi, et võtaks kiirelt paar kähmakat hambusse. Aga seal oli 10+ inimest laudade taga ja teist sama palju palju järjekorras. Noored mehed, pruudid kaasas, tüdrukutel meigid nagu teatrisse minekul. Meil tekkis küsimus, et a kust kiiresti burksi saaks kaasa haarata kui siin nii peen värk on? Nad võiks ikka oma kliente paremini valida. Burger on ikka ajalooliselt garaaziõli või mördiööbiku toit ja kes tahab naise või perega burgerit süüa, see mingu pererestorani Mcdonaldsisse. 60 minutit ooteaega on PUHTALT FEIL, igas söögikoha kontekstis. Selliseid prohmakaid võib SR-i avalaksu putka endale lubada, kes ainsana ja korra aastas tegutseb. Kõik püsivalt töötavad "kiirtoidu" kohad peaks sellega arvestama, et sellist asja ei tohi juhtuda. Ühesõnaga meil oli ka selge, et tund aega enne sulgemist ei olnud meil lootustki seal midagi kätte saada enne lõppu. Kui nii popp värk siis on kasulik juba auku kauem lahti hoida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 13:07 
Kasutaja avatar

kelu kirjutas:
Nad võiks ikka oma kliente paremini valida. Burger on ikka ajalooliselt garaaziõli või mördiööbiku toit ja kes tahab naise või perega burgerit süüa, see mingu pererestorani Mcdonaldsisse.

Neid mördiööbikutele mõeldud mikrouuni-burgeri putkasid on ju ka veel piisavalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 14:01 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Geronimo kirjutas:
.. Konkreetselt laagri hessist rääkides siis selle tase on võrreldes 2-3 aasta tagusega ikka jumala keldrisse langenud.. Hessis toimetab üks töötaja sinu tellimusega ja 3 vaba teenindajat räägivad nurgas juttu samal ajal.

Ei saa mitte vaiki olla - täielik bullshit on see jutt Laagri Ussburgeri kohta, sorri vaan. Ma olen selles putkas aastate jooksul (liigagi) palju käinud, ei ole sellist olukorda veel näinud, et töötajatest keegi niisama lobiseks ning ei ole nt kebabiburku või juustuburku kvaliteet grammigi kõikunud nende aastate jooksul.

Tõnu

Nojah, viimasel ajal on seal pigem see probleem, et töötajaid lihtsalt ei jätku. Muus osas on raske vastu vaielda. Maitsed on erinevad - peace!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 18:03 
Kasutaja avatar

kelu kirjutas:
Toivoku kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Burgerit oodata 60 minutit? Nomaeitea...

KUsjuures kui ilgelt näljane ei oleks ja lähen spetsjomm burksi sööma siis ma ei leia,et see 60 minutit oleks kehvem oodata kui kuskil restoranis pöfalatartari oodata.

Sai ka eile mindud kopikas peale 21:00-i Dinerisse sõbraga, et oli väikene tööots, käed õlised ja dress seljas. Mõtlesimegi, et võtaks kiirelt paar kähmakat hambusse. Aga seal oli 10+ inimest laudade taga ja teist sama palju palju järjekorras. Noored mehed, pruudid kaasas, tüdrukutel meigid nagu teatrisse minekul. Meil tekkis küsimus, et a kust kiiresti burksi saaks kaasa haarata kui siin nii peen värk on? Nad võiks ikka oma kliente paremini valida. Burger on ikka ajalooliselt garaaziõli või mördiööbiku toit ja kes tahab naise või perega burgerit süüa, see mingu pererestorani Mcdonaldsisse. 60 minutit ooteaega on PUHTALT FEIL, igas söögikoha kontekstis. Selliseid prohmakaid võib SR-i avalaksu putka endale lubada, kes ainsana ja korra aastas tegutseb. Kõik püsivalt töötavad "kiirtoidu" kohad peaks sellega arvestama, et sellist asja ei tohi juhtuda. Ühesõnaga meil oli ka selge, et tund aega enne sulgemist ei olnud meil lootustki seal midagi kätte saada enne lõppu. Kui nii popp värk siis on kasulik juba auku kauem lahti hoida.

Sinu arvates siis ei või inimesed burxi süüa, kui neil vähe normaalsemad riided seljas? Kõik ei pea ringi käima nagu s*tanikerdised ju.

Kaspar

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 18:24 

Kui juba nii lahkama hakata, siis ega see nimi "Diner" ka just ei sobi kohale, kus on kõik peen ja puhas ja pikalt ootad nagu restos... Aga see pole üldse teemas. Koht on hea, söögid head. Targem tellib ette.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 19:19 
Kasutaja avatar

Ma ei tea, et ma oleks ka linna peenemas restoranis süüa 60 minutit oodanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 19:30 
Kasutaja avatar

60min on tõesti täielik overkill prae hinnaga burxi kohta :D
Tundub et need ex Vesivärava grillimeistrid üksi ikka hakkama ei saa, koos oli tomiv meeskond, üksi nagu lonkav monomähkija :D

Ooteajast. Isiklikku rekordit jagavad Pärnu Steffani ja Viikingite küla, 1,5 tundi, mõlemi külastus oli suvisel nv-l :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 19:33 
Kasutaja avatar

Siis kui turismihooaeg on, siis on viikingite küla koguaeg puupüsti täis.
Olen ka seal mingi 1.5hd oma praadi oodanud, eelroog tuli lauda 40 minutiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 19:51 
Kasutaja avatar

See prae hinnaga burksi jutt on häma. Burgeri hinnad algavad 3.50 ja lõppesid vist 6.50, seal on ca 8 erinevat valikut. Kui päevapraed välja jätta, siis praed alles algavad seal 6-7 euro piirimail ja normaalne praad on ca 10.
Mis mõõdupuu see prae hind üldse on? Inimesed kes sushit söövad on siis täiesti segi? Pizza ju sisuliselt singipirukas ja ka prae hinnaga ja enamasti isegi kallim. Uskumatu onju.

PS: Viimane kogemus Baby Backi New York burgeriga, maksis 9,7 ja ei olnud suurt miskit erilist. Liha oli kuivaks lastud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 20:02 

Pigem võiks need Dineri burgerid olla taldrikul ja friikad ja salat ka kõrval.Siis maksaks 8-12 euri küll nende eest. Või saab nii ka tellida?
Burgeri eine eest olen maksnud maksimum 24.- EUR,seda Viking Grace peal. Mandril vast 21.- EUR rekord.
Enda parim burger maksis 17euri, oli päevapakkumistes, toodi taldrikul koos kartulite ja salatiga, kaste ka kausikesega.
Koht siis järgmine:
http://www.smakbyn.ax/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 23:21 
Kasutaja avatar

Eile räägust topeltgrill, no pole vist sobilikku auku kuhu see pista, suu on selle jaoks ebasobilik :uhoh

Viimati muutis Ricky, 28.01.2013 13:40, muudetud 3245 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 23:24 
Kasutaja avatar

Mulle küll jubedalt meeldib. Täna võtsin doonaldsist texase ja muud manti. Tõesti hea oli. Mina ilmselt nüüd ikka pikemat aega doonaldsi usku. Aga see selleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2014 11:27 
Kasutaja avatar

Üle mitmete aastate sai möödaminnes Zolnoki putkast Maxi Grillburger võetud. Maxi-Lax nagu ma ise selle kõhulahtisti ringi ristisin. Tegelikult põhi jäi alla, maitse ja välimus harju keskmine, samas hind 2,60€ tundus kallis selle eest. Kõhtu igatahes täis ei saanud ja kapsasalati söömiseks polnud isegi kahvlit vaja.
highrankin kirjutas:
Neid mördiööbikutele mõeldud mikrouuni-burgeri putkasid on ju ka veel piisavalt.

Nendes üldiselt süüa ka ei tehta, vaid soojendatakse. Vahel tahaks, et keegi oleks vähe pingutanud ka.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 584, 585, 586, 587, 588, 589, 590 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis