dellu kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Kui üks kutt tegi Dineri siis selge. Ma väljendasin pigem seda et praeguses vesiväravas on saast. Klientuur kadund ka juba, kui enne oli ikka ilusa ilmaga rahvast täis putkaesine ja isegi vihmaga oodati siis nüüd heal ajal 3-4 inimest on järtsus ja vihmase ilmaga pole kedagi.
Päris nii ei saa öelda, kui sa viitsiksid natuke lugeda, siis paar nädalat tagasi kirjutasin, et mõte oli proovida. Inimesi siiski oli väljas üksjagu, aga ooteajaks lubati suure suuga 15 min. Vist oli üks 4-5 liikmeline seltskond, üks ema titega, 3 soome neiut (aga need ostsid vist kaasa oma 8 burksi, vähemalt karpe oli niipalju). Peale mind tulid kohe veel ühed venkud 4-si ja oli veel neid isikuid seal. Eks koha maine pealt veel elatakse, aga mitte kaua ilmselt. Aga jah nagu juttu oli, siis 15st sai sujuvalt 38, seda enam et kui enne mind just 8tk telliti, siis ma ei tea ... - seda ma nägin pärast palju karpe kottides oli. Dineris peab millalgi ära käima.
Sul siis joppas ajaga. Iga päev sõidan sealt mööda ja pole oma harjumusi muutnud ehk samadel aegadel. Nüüd on seal ikka tunduvalt vähem rahvast.
Burger enam seal hea pole igatahes.
Edit: käisin Dineris ära. Grilljuustuburger oli väga jea, ette nagu ei saagi heita midagi. Teenindus ka okidoki. Hea koht, tasub teinekordki minna ja tundub et seda arvavad paljud kuna rahvast oli ja tuli.